Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Μία χρωστούμενη πρόβλεψη


Αφού τελικά μπήκαμε στους ομίλους του E.L.  και έγινε και η κλήρωση των ομίλων χρωστάω μία πρόβλεψη. Λίγο παρακινδυνευμένη αλλά διαφορετικά δεν έχει νόημα.

Με τον Παναθηναϊκό στους ομίλους του E.L. η ομάδα δεν θα έχει ούτε τον χρόνο που είχε πέρσι για να μονταριστεί και να είναι έτοιμη πριν τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Όσοι μείναμε ακόμα να πονάμε αυτή την ομάδα φέτος θα πονέσουμε περισσότερο. Με τον Μπεργκ τραυματία, με παίκτες που έφυγαν και δεν αντικαταστάθηκαν και με επιλογές «λαχεία» η δική μου πρόβλεψη είναι πως θα γκελάρουμε πολλές φορές φέτος και όχι μόνο στον πρώτο γύρο.

Μία ομάδα σαν τον φετινό(και τον περσινό) Παναθηναϊκό θέλει χρόνο για να βρεθεί και να μπορεί να αποδώσει έστω στο επίπεδο που έφτασε πέρσι. Με δύο παιχνίδια τη βδομάδα και με ακατάλληλους ανθρώπους στη διαχείριση των παικτών η αρχή έγινε απέναντι στο "μεγαθήριο" του Κομπότη.

Μοναδική θετική εξέλιξη η είσοδος στους ομίλους και των άλλων δύο από τους τρεις αντιπάλους για τις θέσεις 2-5. Πάοκ και Αστέρας θα έχουν το ίδιο πρόγραμμα και ο Παοκ έχει και αυτός να δημιουργήσει μία ομάδα από την αρχή.

Για να ολοκληρώσω την πρόβλεψη για φέτος θέτω τον μοναδικό ρεαλιστικό στόχο της φερόμενης ως διοίκησης. Να μην πάρει ο Σκατοσακούλας αήττητος το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγδας και να μην φτάσει η διαφορά σε επίπεδα μεγαλύτερα το -37.
Σας αρέσει, δεν σας αρέσει αυτά βλέπω να γίνονται φέτος.

ΥΓ Στην Ευρώπη δεν μπορώ να κατανοήσω την αισιοδοξία κάποιων. Θα παλέψουμε για την δεύτερη θέση και ίσως με δυσκολία τα καταφέρουμε αλλά δύσκολα θα πάμε μακρυά.

6 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Βασίλη.Αφού κάναμε το αυτονόητο και περάσαμε στους ομίλους,παίζουμε σε έναν όμιλο ο οποίος είναι ανοιχτός και για τις 3 ομάδες,πλην της εστορίλ η οποία δεν διεκδικεί τίποτα.Η αισιοδοξία κάποιων δεν ξέρω γιατί είναι τόση έντονη.Δυστυχώς μας καταντήσανε να φοβόμαστε για το αν θα προχωρήσουμε στην επόμενη φάση του Europa.Στο ελληνικό πρωτάθλημα με αγώνες Πέμπτη- Κυριακή και με το ελλιπές ρόστερ τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα βλέπω για πάνω απο -37 απο gay και να παίρνουνε και αήττητοι πρωτάθλημα.Η μόνη παρηγοριά θα ναι τα αγαπημένα μου βράδια γέλιου των gay στο Τσ.Λιγκ με Γιούβε και Ατλέτικο.Μακάρι να διαψευστώ και ο ΠΑΟ να πάει πολύ καλά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεωρώ πως η PSV περνάει και μετά θα κοντραριστούμε με τη Δυναμό. Θέλω να πιστεύω πως το αήττητο πρωτάθλημα θα παραμείνει μόνο δικό μας.
      Εύχομαι το ίδιο με εσένα αλλά δύσκολα θα βγει η ευχή μας.

      Διαγραφή
  2. Για μένα αφού ούτως η άλλος πρωτάθλημα δεν παίρνουμε και όλα θα κριθούν στα play off για την Ευρώπη του χρόνου νομίζω ότι καλό θα ήταν να ρίχναμε λίγο παραπάνω βάρος στην Ευρώπη.Είναι δύσκολο το έργο αλλά νομίζω ότι αξίζει μία παραπάνω προσοχή.Έχουμε και καλό πρόγραμμα στην Ευρώπη οπότε ορμάμε και ότι βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει βάση η σκέψη σου γιατί η πρόκριση σε επόμενη/νες φάση/σεις φέρνει χρήμα στην ομάδα.

      Διαγραφή
  3. Επιστροφή λοιπόν από σήμερα στο Ρέθυμνο, μετά από το καθιερωμένο πλέον αυγουστιάτικο διάλειμα για ολιγοήμερες διακοπές στο χωριό μου.

    Πολύ αισιόδοξη τη βρίσκω την πρόβλεψή σου Βασίλη.
    Μακάρι να βγει έτσι η τουλάχιστον να πλησιάσει σ αυτήν το τελικό αποτέλεσμα. Προσωπικά πιστεύω ότι φέτος θα δούμε και θα ζήσουμε ακόμα χειρότερες καταστάσεις από τις περσινές και προπέρσινες.
    Μακάρι το αποτέλεσμα να με/μας διαψεύσει.

    Εύχομαι σε σένα και σε όλα τ αδέρφια, καλό χειμώνα να περάσουμε,
    Καλή δύναμη σε όλους για τα δύσκολα που μας περιμένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανονικά θα έπρεπε να σου διαγράψω το σχόλιο γιατί έγραψες για καλό χειμώνα!!! Έχουμε ακόμα αφού άργησε να ξεκινήσει το καλοκαίρι.
      Ελπίζω να ξεκουράστηκες και να πέρασες τέλεια γιατί όταν έρθει ο χειμώνας θα είναι δύσκολος.

      Διαγραφή