Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Αυτούς έχουν φέρει στον τόπο μας τα μαύρα σκυλιά των εθνοπροδοτικών κομμάτων!Σοκ! 20χρονος Βρετανός της τζιχάντ φωτογραφίζεται δίπλα σε αποκεφαλισμένο άντρα… (Photos)

Στηρίζουμε τον ΠΕΥΚΩΝΑ
Ο 20χρονος Βρετανός Abu Abdullah Al-Habashi, με καταγωγή από την Ερυθραία, εγκατέλειψε πριν εννέα μήνες την Βρετανία για να πολεμήσει στο πλευρό των τζιχαντιστών μαχητών του ISIS ( κράτος του Ιράκ και της Συρίας), στο Ιράκ και στην Συρία. Ο 20χρονος φωτογραφήθηκε δίπλα σε αποκεφαλισμένο άντρα και δήλωσε σε βραδινό δελτίο του BBC ότι δεν λυπάται καθόλου για τους άντρες που εκτελεί, επειδή αυτοί είναι εχθροί του Αλλάχ!

Ο τζιχαντιστής ανέφερε ότι θεωρεί πως αρέσει στον κόσμο να βλέπει τα κομμένα κεφάλια και τόνισε ότι δεν αισθάνεται καμιά συμπάθεια για όσους εκτελεί. Ο Abu Abdullah Al-Habashi θεωρείται το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στα βίντεο των μαχητών του ISIS και καλεί και άλλους Βρετανούς να τον μιμηθούν και να μεταβούν στη Μέση Ανατολή για να πολεμήσουν για το Ισλαμικό Κράτος (IS), όπως αποκαλείται το τελευταίο διάστημα το ISIS.
Ερωτώμενος, αν θα γυρίσει πίσω στη Βρετανία, ο 20χρονος απάντησε ότι δεν υπάρχει πισωγύρισμα και παρότι οι γονείς του, του  ζήτησαν να επιστρέψει ο ίδιος τους απάντησε ότι βρίσκεται εκεί για χάρη του Αλλάχ και αισθάνεται ελεύθερος. Ο Al-Habashi είπε στο BBC: «Πού να επιστρέψω, στη φυλακή»;
koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου