Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Αναμνήσεις 1

Με αφορμή το φιλικό των gay στην Πόλη θυμήθηκα τα μεταξύ μας παιχνίδια. Όταν οι Μογγόλοι προσκύνησαν τον Panathinaikos αλλά και την ΘΥΡΑ13. Την πραγματική 13 που ήξερε ποια ομάδα υποστηρίζει και τι εθνικότητας είναι. Όταν εκείνη η 13 βρέθηκε στην Πόλη την προσκύνησαν όλοι. 
Ήταν εκείνη η 13 που όλοι οι αντίπαλοι οπαδοί οργανωμένοι και μη ήθελαν να την βοηθήσουν στον επαναληπτικό.
Ήταν εκείνος ο Panathinaikos της σκλαβιάς με το "χανούμι" τον Νικόλα τον Λυμπερόπουλο, τον "Μανώλη", τον Ρενέ, τους ΓκουμοΜπασινάδες, τον Καραγκούνη, τον Μιχαλάκη(που μετά την φυγή του δεν ξανάπαιξε μπαλίτσα). Και η ομάδα είχε Βλάοβιτς, Κόλκα, Βαζέχα, Μικάελσεν, Γιούρκα.


Μοναδική παραφωνία η απόφαση της διοίκησης για την 13. Ο Α.Φιλιππίδης απλά την εκφώνησε, άλλος την σκέφτηκε και το έκανε για τα συμφέροντά του.
Ας θυμηθούμε και τον κόσμο που πήγε στην Πόλη.


Στον επαναληπτικό η άθλια απόφαση της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ διοίκησης άφησε το μισό γήπεδο άδειο. Μία απόφαση που δεν ταίριαζε με τις πράξεις της απέναντι σε αυτή την ομάδα. Μία ομάδα ΟΝΕΙΡΟ και πρότυπο για κάθε άλλη Ελληνική. Η απόφαση ήταν πολιτική... Πολιτική όμως έκανε και ο Panathinaikos και τους ξεγκόλιασε. 4-1 με σκόρερ τους Λυμπερόπουλο, Γκούμα, Μικάελσεν και τον Βαζέχα που μπήκε σαν αλλαγή στο 79 και στο 89 έκλεισε το σκορ. Εκείνο το βράδυ έμειναν στον πάγκο οι Κόλκα-Βλάοβιτς.


Καταραμένη σκλαβιά...Τώρα που είμαστε «ελεύθεροι» και έχουμε «υγεία» μπορούμε να προετοιμαζόμαστε για το μεγαθήριο Μίντιλαντ.

ΥΓ Αν θυμάμαι καλά στον επαναληπτικό της Αθήνας ο Ρουστού στο ημίχρονο ξεβάφτηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου