Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014

Μετά σας παραξενεύουν οι πολλές προσλήψεις όπου ακούγεται πως θα γίνει έλεγχος(πχ Χανιά);

Το γράμμα αστυνομικού στον Β. Κικίλια: “Αυτά είναι τα εγκλήματα που επιμελώς σας κρύβουν κύριε υπουργέ”
SPYROPOYLOS01
Υπουργέ, κύριε Βασίλη Κικίλια

Ως υφιστάμενός σου, και εν ενεργεία Αστυνομικός, σου στέλνω το παρακάτω μήνυμα!

Από το να κυνηγάς εκατό ψηφοφόρους, ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, που μοίραζαν φυλλάδια, χωρίς ούτε καν να κάνουν πορεία, στην Ακρόπολη, για να μάθει ο κόσμος και την άποψη τους, και τις πολιτικές τους θέσεις, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις τα εξής, που πραγματικά, και επιμελώς σου κρύβουν! Στην Ακρόπολη και πέριξ αυτής, δεν είναι οι χρυσαυγίτες που ενοχλούν!

Είναι οι εκατοντάδες των λαθρομεταναστών, που σε βάρος των Ελλήνων εμπόρων, και μικροπωλητών, πουλάνε παράνομα προϊόντα, αλλά μόνο μία φορά, και για τα μάτια τού κόσμου, γίνεται επιχείρηση, προς απομάκρυνσή τους, αφού μετά, διάφοροι σύλλογοι γραφικών αναλαμβάνουν την υπεράσπισή τους!

Η αστυνομία στην νοτιοανατολική Αττική, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, δεν έχει περιπολικά να βγάλει περιπολίες, και ολόκληρες περιοχές είναι χωρίς περιπολικό όχημα, με τα ανάλογα αποτελέσματα, στην πρόληψη και καταστολή!
Αστυνομικά τμήματα, όπως αυτό της Χερσονήσου, που εξυπηρετεί χιλιάδες τουρίστες, έχει έλλειψη στο 60% της δύναμής του!

Στην κορωνίδα τού τουρισμού ,στην ΚΡΗΤΗ, αλβανοί, βούλγαροι και γεωργιανοί, κάνουν τούς ταξιτζήδες, με τα Ι.Χ οχήματά τους, εις βάρος των Ελλήνων οδηγών ταξί, και φυσικά διαφεύγουν παντός ελέγχου!

Στον Άγιο Νικόλαο ξενοδοχεία, έχουν βανάκια με τούρκικες πινακίδες, για να μεταφέρουν τους πελάτες τους, την ώρα, που αν σε έλεγχο σταματήσουμε κάνα γεροντάκι με παπάκι χωρίς ασφάλεια, θα το γράψουμε και θα πληρώνει μία ζωή!
Στις παραλίες των τουριστικών περιοχών, κινέζοι, ασιάτες, αφρικανοί, πουλάνε παράνομα προϊόντα, και οι έλληνες έμποροι, είναι απελπισμένοι, και με την σπάθη πάνω από το κεφάλι τους, τού ΦΠΑ, της εφορίας, των ασφαλιστικών ταμείων και των χαρατσιών!

Στο ιστορικό Βραχάσι, στου Λασιθιού την στράτα, δεν υπάρχει, ούτε είσοδος, μα ούτε και έξοδος, για να επισκεφτεί κάποιος τουρίστας το χωριό, ένα πανέμορφο χωριό 1000 κατοίκων, χωρίς καν πινακίδα πουθενά, στο έλεος του τίποτε δεν υπάρχει!!! Σας προσκαλώ να το επισκεφτείτε και να μεταβείτε μαζί και με τον υπουργό ανάπτυξης!!!!!

Στα ξενοδοχεία και στα εστιατόρια όλων των τουριστικών περιοχών, εργάζονται δεκάδες χιλιάδες ανασφάλιστοι, και χωρίς υγειονομικά έγγραφα, κινούμενες υγειονομικές βόμβες, ξένοι εργαζόμενοι, και μετά μιλάμε για ανεργία και ανάπτυξη, ένα ποσοστό ανεργίας στην Κρήτη της τάξης του 28% στους θερινούς μήνες!

Χώρια, που με την καταστροφική τακτική του all inclusive, ή αλλιώς βραχιολάκι, δεν γνωρίζει κανείς, αν τα πακέτα που κλείνονται στο εξωτερικό, έρχονται και τα χρήματα στην Ελλάδα, ή παραμένουν σε ειδικούς λογαριασμούς έξω, αφορολόγητα, εφόσον και αφορολόγητα παραμένουν και εδώ!

Αθίγγανοι στα νησιά κυκλοφορούν με πολυτελή οχήματα, και έχουν γεμίσει τον κόσμο με μαϊμούδες ρούχα άνευ παραστατικών, και φυσικά αφορολόγητα, αλλά ο έμπορος θα χάσει το σπίτι του από την εφορία ή το ΑΦΜ του, και θα κλείσει το κατάστημά του!

Μεγαλοξενοδοχεία, με ιδιοκτήτες κουμπάρους μεγάλων πολιτικών τζακιών, έχουν φράξει τις παραλίες, χτίζουν παράνομα λιμάνια, το κράτος πληρώνει εκατομμύρια ευρώ πρόστιμα, και εσείς ενοχληθήκατε από την διανομή φυλλαδίων των χρυσαυγιτών!

Επίσης δήμος της Νοτιοανατολικής Αττικής, νοικιάζει αρχαιολογικούς χώρους σε καντίνες, ή σε ήδη τοποθετημένες καντίνες, παράνομες φυσικά και τους παρέχει νερό και ρεύμα!

Ενώ ο ίδιος ο δήμαρχος, έκανε και παρεμβάσεις σε πολιτικά πρόσωπα, για να διώξει τον τότε Δ/ντή του συγκεκριμένου Α.Τ!

Σε μία δε από αυτές τις καντίνες, από ότι ακούγεται , το κράτος αποζημιώνει τεράστια ποσά, σε διπλανό ξενοδοχείο, για καταπάτηση, και αθέτηση συμφωνίας!!!

Μεγαλοδιευθυντές κρατικών οργανισμών, χτίζουν βίλες χωρίς να τους ενοχλεί κανείς, και αργότερα τις νομιμοποιούν, την ώρα που εμένα σαν αστυνομικό, θα με ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ να γκρεμίσω την χαμοκέλα του κάθε έρμου και άμοιρου ανθρωπάκου!
Στο Μαρκόπουλο και στον ιππόδρομο, διαμένουν χίλιοι, άνευ εγγράφων, ασιάτες, και μέσα στον ιππόδρομο, γίνεται το έλα να δεις, από ναρκωτικά, όπλα, ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ, και κάθε λογής παρανομία!

Ειλικρινά, τους έχουμε ελέγξει ποτέ; Ή σιωπούμε ακόμα και στα έγγραφα της C.I.A, πού λένε για άντρο ισλαμιστών τρομοκρατών, στο συγκεκριμένο σημείο;

Το περιβόητο σύστημα ΤΕΤRA, των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, όπως ξέρεις έχει πάψει να λειτουργεί, και επιστρέψαμε στο ανασφαλές, αναλογικό σύστημα των δεκαετιών 1980-1990, όπου ο καθένας ακούει τα οχήματα και το κέντρο R/T 100!

Τα αλεξίσφαιρα των αστυνομικών τμημάτων, είναι ληγμένα από το 2004-2005, και μόνο για προστασία από το κρύο είναι ικανά! Να μην σας πω ότι για έναν αστυνομικό 1.97 όπως εγώ, δεν υπάρχει νούμερο στο μέγεθός του, με αποτέλεσμα, ή να μην φέρει αλεξίσφαιρο και να τιμωρείται, ή να ντρέπεται να το φορέσει και να βγάζει υπηρεσία χωρίς αυτό!

Αν λοιπόν για εσάς, η διανομή φυλλαδίων των Χρυσαυγιτών και ενός νομίμως εκλεγμένου κόμματος στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είναι μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα όσα προανέφερα, τότε κρεμάστε με!

Και αν η αγάπη για το έθνος, την ιστορία μας, την πατρίδα μας και την πάσα βοήθεια, στο να μην εξαθλιωθεί ο λαός μας, είναι τόσο κακή, τότε κύριε υπουργέ μου κρεμάστε με δύο φορές!!!!

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΡΧ/ΚΑΣ ΕΛ.ΑΣ

Σχόλιο ΒΤΚ
Πόσες προσλήψεις έγιναν σε πόλεις και σε περιοχές με τουρισμό; 
Πόσοι υπάλληλοι δούλευαν ανασφάλιστοι για ακόμη μία χρονιά; Σερβιτόροι, καμαριέρες, κλπ
Γιατί έγιναν δεκάδες και εκατοντάδες προσλήψεις σε κάθε τόπο που μάθαιναν πως θα γίνουν έλεγχοι;
Οι φίλοι των πολιτικών με τα μεγάλα συγκροτήματα και τις ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ για τους εργαζόμενους ήταν γεμάτες με τουρίστες all inclusive και οι υπόλοιποι κυνηγούσαν τον πελάτη με το δίκαννο.
Αντί λοιπόν να ασχοληθούμε(ασχοληθούν) με τα σημαντικά έχουν βάλει τους λιγοστούς αστυνομικούς, που έχουν αφήσει χωρίς απόσπαση σε κάποιον πολιτικό ή μεγαλοεπιχειρηματία, να κυνηγάνε πολιτικούς αντιπάλους.

ΥΓ Μου το έστειλε ο Δημήτρης και το βρήκα σωστό μέχρι τελευταίου σημείου στίξης. Αφαίρεσα μόνο δύο σειρές για να μην χάσετε το νόημα. Δύο σειρές που έδειχναν ακόμη μία ιδιότητα του αρχιφύλακα. Αν έχετε τόση περιέργεια πηγαίνετε στην πηγή και κατευθείαν στο τέλος του κειμένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου