Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Μια ζωή ζήτουλες

Έτσι έχουν μάθει, έτσι κάνουν και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν. 
Δεν αλλάζουν συνήθειες, ούτε προσπαθούν.
Με το χέρι απλωμένο άλλες φορές ζητάνε, άλλες ικετεύουν και άλλες τολμούν να εκβιάζουν.
Η λέξη ντροπή ή η έννοια της αξιοπρέπειας είναι άγνωστες σε αυτούς.

Βγήκε από το πρωί η φήμη πως ο ΙΒΒ παραχώρησε δωρεάν τη χρήση της Παιανίας στον Παναθηναϊκό. Βλέπετε πέρασε η χρονική διάρκεια της δωρεάν παραχώρησής της στους πολυμετοχικούς και ο νέος μεγαλομέτοχος(Π.Σ.) καίγεται για μην φύγουν χρήματα από τα ταμεία του. Όταν αναλάμβανε δεν το γνώριζε; Αν δεν το γνώριζε είναι εγκληματικό λάθος, αν το γνώριζε και δεν το υπολόγισε πάλι είναι τεράστιο λάθος. Όπως και να έχει σίγουρα δεν το χειρίστηκαν σωστά το θέμα. Επειδή όμως κάποιοι έχουν μάθει να χειρίζονται αλλιώς τις υποθέσεις τους, φρόντισαν και έβγαλαν μία φήμη που την γιγάντωσαν με τα φιλαράκια τους τους ΑΡΔ. Η φήμη απλή, αλλά με πολύ μεγάλη ισχύ πίεσης. 

"Ο ΙΒΒ παραχωρεί την Παιανία ΔΩΡΕΑΝ."

Επειδή όμως ο ΙΒΒ δεν είναι κανένα χθεσινό παιδάκι που θα μασήσει από μερικούς ΑΡΔ ή από 50 τσογλάνια που κυνηγάνε πενηντάρηδες με παιδιά, τους βόλεψε όπως έπρεπε. "Καμία συζήτηση δεν έχει γίνει με κάποιον από την ΠΑΕ για την Παιανία" 
Και θα σχολιάσω εγώ "και πως να γίνει;". Αν δεν θέλεις να δώσεις από την τσέπη σου ούτε σεντ. Αν κοροϊδεύεις ΜΟΝΟ τους άνεργους και άφραγκους αγνούς οπαδούς, επιδοτώντας επιλεκτικά κάποιους ΑΛΗΤΕΣ πως να πας να μιλήσεις με τον ΙΒΒ. Αν τελικά την παραχωρήσει, μετά από τα παρακάλια και τις ικεσίες των άφραγκων τι θα πούνε όλα μαζί τα πιθηκάκια; Ποιος θα είναι τότε ο χρηματοδότης της ΠΑΕ; Ποιος θα έχει δώσει 1εκ. ευρώ χωρίς αντάλλαγμα; Και μην ακούσω καμία βλακεία του τύπου "πρέπει να την δώσει δωρεάν" οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται. Σωστάκυρίες μου; Αλλιώς την επόμενη φορά να προσέχετε που βάζετε την υπογραφή σας γιατί πουλάκι δεν έχετε, σας το 'φαγε η γάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου