Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Το δώρο του Εκτοψευτή στα ορφανά του Πουρέα

Μα-λα-κούλη εσύ και οι φιλενάδες σου θα τσιμπήσετε πάλι το δωράκι από τον χορηγό «μπαμπά» σας.
Επειδή όμως το ποδόσφαιρο και η ομάδα δεν είναι εικονική πραγματικότητα, ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ πριν φύγετε κατ' ανάγκη.
Πείτε και του «πατερούλη»σας πως το καράβι το έριξε σε ξέρα παρέα με τον άλλο πουρο-καπετάνιο εκτοψευτή αλλά οι ΑΓΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ δεν το δέχονται και θα αντιδράσουν με κάθε νόμιμο τρόπο.
ΛΑΜΟΓΙΑ λίγες οι μέρες σας στην ομάδα μας.

Περιφερειακό «αυνανιστήρι»; Κι όμως!


Πρόσφατα διάβασες (;) το αφιέρωμα που κάναμε για τα πιο περίεργα περιφερειακά κονσολών. Ε λοιπόν σήμερα ήρθε να προστεθεί σ’ αυτά ακόμα ένα και μάλιστα στην κορυφή της λίστας! Ο λόγος για το  Ju-C Air, το οποίο ναι μεν εμφανισιακά φέρνει στο PS Move, λειτουργικά όμως δε, έχει κάποιες αξιοπρόσεκτες διαφορές με το περιφερειακό τηςSony. Η κυριότερη είναι πως μέσα του βάζεις το… εχμ… ματζαφλάρι σου, το καβλιτζέκισου.
Το Ju-C Air, λοιπόν, το οποίο θα έρχεται σε πακετάκι μαζί με το ερωτικό παιχνίδι Custom Maid 3D, είναι ουσιαστικά ένα ασύρματο χειριστήριο… αυνανισμού το οποίο αντιδρά σε πραγματικό χρόνο στην ταχύτητα και το βάθος του μπες-βγες σου, ενώ οι κινήσεις που κάνεις έχουν αντίκτυπο σε αυτές των –θηλυκών- χαρακτήρων στην οθόνη. Εκτός αυτών, το… αυνανιστήρι® διαθέτει έναν αναλογικό μοχλό και ένα κουμπί μαζί με δεξί και αριστερό κλικ. Με λίγα λόγια μεγάλε, δεν θα χρειαστεί να αφήσεις τον μπαργαλάτσο σου ούτε στιγμή από το χέρι!
Επειδή σε βλέπουμε να ξερογλείφεσαι, το πακετάκι με το Ju-C Air και το Custom Maid 3D θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 22 Φεβρουαρίου με κόστος γύρω στα 110€.
 Πηγή: gameslife
Το είδα εδώ: http://www.digitallife.gr/perifereiako-aunanistiri-ki-omos-73297

3 σχόλια:

  1. Τι έγινε φιλαράκι με κόντρα διαιτησία και με σφάξιμο μέσα στην έδρα μας...σας νικήσαμε...χαχαχααχχααχχα είστε για πολύ πλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παιχνίδι δεν το είδα, όχι γιατί χάσαμε αλλά γιατί η ομάδα με τα πράσινα δεν είναι ο Παναθηναϊκός πλέον.
      Αν η χειρότερη ποιοτικά ομάδα του πρωταθλήματος, σύμφωνα με πολλούς φίλους Αριανούς, ο Άρης μας νικάει...τότε το λιγότερο που σημαίνει αυτό είναι πως γίναμε εμείς η χειρότερη ομάδα.
      Αν έφτασε και το σημείο να μας κάνουν πλάκα Αριανοί τότε η κατάσταση είναι η χειρότερη δυνατή.

      ΥΓ Μην τον κράξει κανείς τον Αριανό, γιατί 1 έγραψε επώνυμα και 2 δεν έβρισε. Ας ήμασταν καλύτεροι και να νικούσαμε ΑΥΤΟΝ τον Άρη.

      Διαγραφή
    2. Επειδή είδα ετεροχρονισμένα τα στιγμιότυπα, έχω να κάνω 1-2 παρατηρήσεις.

      Δεν είδα κόντρα διαιτησία για τον Άρη.Μην φέρεσαι σαν μΠάοκ που και όταν σφάζουν πάλι κλαίνε.
      Δεν είδα από τα ριπλέυ που είχαν τα στιγμιότυπα να χτυπά η μπάλα στο χέρι του Βιτόλο. Εύκολο να το δίνεις το πέναλτυ αν θέλεις να παίξεις έδρα, αλλά αν δεν είσαι σίγουρος δεν βγάζεις και κάρτα για να μην χρεωθείς χοντρή μ@λ@κί@ αφού ο κόρακας δεν ξέρει τι έχει τραβήξει η κάμερα.
      Υπήρχαν μαρκαρίσματα παικτών του Άρη για «καρτούλες» που δεν δόθηκαν.

      Μην θεωρήσεις την απάντηση ως κλάψα ή μίρλα αλλά όχι επειδή σε έχει γ@μήσει η διαιτησία σε όλο το πρωτάθλημα(ομοίως και τον Παναθηναϊκό) να φωνάζεις και για αυτό το παιχνίδι.

      Αυτά και χαίρομαι που έκανες τον κόπο να σχολιάσεις σε Παναθηναϊκό blog.

      Διαγραφή