Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Στους τυφλούς βαsιλεύει ο μονόφθαλμος

Ο κακός ΠΑΟΚ νίκησε τον ακόμη χειρότερο Παναθηναϊκό. Ίσως το χειρότερο πρώτο ημίχρονο που έχω δει πότε μου, γιατί ακόμη και εκείνο το εφιαλτικό βράδυ στη Βαρκελώνη δεν ήμασταν τόσο κακοί.

Ο ΠΑΟΚ σε όλο το παιχνίδι έπαιζε 12 εναντίον 10 και δεν εννοώ τον Αρετόπουλο άλλα τον παίκτη που κάνει τον Σαριέγκι να μοιάζει με Μαλντίνι. Ο Ταυλαρίδης είναι ότι πιο κακό έχω δει σε αμυντικό με το τριφύλλι στο στήθος.

Και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν κακές αλλά ο ΠΑΟΚ είχε κίνητρο και θέληση και στο πρώτο ημίχρονο μόλις βρήκε την ευκαιρία μας έβαλε 3 γκολ. Στο πέναλτυ η φάση είναι τόσο γρήγορη και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν πέφτει εξ αρχής αλλά προσπαθεί ή έστω κάνει πως προσπαθεί να σταθεί και μετά αφού με την φόρα που έχει πατάει περιοχή πέφτει μέσα. Ανθρώπινο λάθος; Θα το δεχτώ γιατί η φάση είναι πολύ γρήγορη και ο Ταυλαρίδης δεν κάνει τον κόπο να διαμαρτυρηθεί ούτε καν χλιαρά, άρα το δέχεται και ο ίδιος. Και φτάνει η ώρα της εκτέλεσης. Δεν έχει δει κανείς το χαμένο πέναλτυ του Βούλγαρου στο 3-3 με τον Ηρακλή; Μήπως τα όσα προηγούμενα είχε χτυπήσει και είχε ευστοχήσει; Όλα με τον ίδιο τρόπο και τον Στιλ δεν τον ενημέρωσε κανείς. Ανασασίου και λοιποί απλά ... κοιμάστε όρθιοι.

Στο 2-0 ρε μάγκες τι κοιτούσατε και οι 3; Κάνει το σουτ ο Ροντρίγκες και μετά παίρνει και το ριμπάουντ; Οι 3 κοιτάνε τον Στιλ αν θα βγει γρήγορα αλλά δεν κόβουν το δρόμο προς την μπάλα. Τραγικοί.

Στο 3-0 ο Τελάντερ-Θελάντερ πως το λένε το παλικάρι χάνει εύκολα τον επιθετικό και ο Στιλ δεν προλαβαίνει να διορθώσει το λάθος. Λάθος και του Στιλ που δεν έκανε εξ αρχής την έξοδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάπου το 51 ο Τζαβέλας πέφτει στην περιοχή του ΠΑΟΚ αλλά τραβάει την φανέλα του Μπεργκ και τον γκρεμίζει τη στιγμή που κάνουμε επίθεση. Πέναλτυ ΜΑΡΣ και κίτρινη κάρτα, που θα σήμαινε πως πλέον θα παίζαμε 11 απέναντι σε 10. 11 για τον ΠΑΟΚ αφού ο Ταυλαρίδης έπαιζε με το μέρος τους. Αυτό είναι το λάθος που θα χρεώσω στον Αρετόπουλο πως το είδε και έκλεισε τα μάτια του. Πέναλτυ και αποβολή Τζαβέλα.-
Στη συνέχεια είδαμε να πέφτουν κάτω παίκτες του ΠΑΟΚ και να ζητάνε πέναλτυ, γιατί πήρανε θάρρος με την απόφαση του Αρετόπουλου στο 51, αλλά να μη δίνει τίποτα παραπάνω από ότι έπρεπε.

Έτσι φτάνουμε στη φάση του Μαρινάκη που κερδίζει πέναλτυ και με την εκτέλεσή του μειώνουμε σε 3-1. Στη συνέχεια αν ο Ατζαγκουν είχε αποφασίσει είτε να πασάρει είτε να κάνει καλύτερη κεφαλιά τώρα θα μιλούσαμε για αλλοίωση αποτελέσματος και για την ισοπαλία που πήραμε γιατί μετά το 3-3 θα ήταν θέμα χρόνου. Ο Ατζαγκουν όμως ξέρει να χρησιμοποιεί το κεφάλι του λίγο καλύτερα από τους Έλληνες πολιτικούς, όχι όμως για να βάλει αυτό το γκολ ή να δώσει ασίστ.

Επειδή όμως όλη την προηγούμενη βδομάδα ο καλός μου φίλος, ο Παύλος, με έπρηξε με το πέναλτυ που πήρε ο Κάτσε στο Καυτατζόγλειο και εγώ του έλεγα πως δεν είναι αλλά το κέρδισε ο Αλβανός να δω τι θα λέει για το πέναλτυ στον Μαρινάκη. Εγώ λέω πως δεν είναι αλλά το κέρδισε. Ο μικρός, όπως ο σκατοΑλβανός, μαζεύει τα πόδια του πριν γίνει η ανατροπή. Ακόμη και ο Καραγκούνης που πολλές φορές κέρδισε πέναλτυ έπεφτε πάνω στον αντίπαλο και δεν μάζευε τα πόδια λίγο πριν την επαφή. Φίλος είσαι πολύ τυχερός που δεν έγινε το 3-2 γιατί μετά δεν θα με άντεχες.

ΥΓ Σήμερα μόνο ο Δημητράκης το γλεντάει. Όλοι θα τον βλέπουν σαν μεσία και αυτός θα κινεί τα νήματα με τα κωλοsite που έχει.
ΥΓ2 Δεν σχολιάζω κανένα παίκτη γιατί κανείς δεν ήταν καλός.
ΥΓ3 Αλαφούζε πλήρωσε τα χρέη που δημιούργησες, πάρε μαζί σου τη ληστοσυμμορία που μας έφερες και δρόμο.

8 σχόλια:

  1. kalimera billy kai xronia polla gia tin poli sou . o alafouzos exei vgalei tosa lefta apo ton panathinaiko pou tha itan malakas na efeuge .den tha figei oute se 30 xronia o tipos .andrew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και θα συνεχίσει να βγάζει όσο τα πρόβατα βολεύονται με το σανό που τους δίνουννγια τροφή Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

      Διαγραφή
  2. Ανέλαβε την ευθύνη είπε ο τρισμέγιστος....!
    Δεν ολοκλήρωσε όμως ποια ευθύνη ανέλαβε....

    Το ότι δεν ξεκίνησε βασικούς τους -ιτς που μάλλον τον πηδάνε και μάλλον είναι και γλυκοτσούτσουνοι!!!!
    Θα παίζαμε έτσι 11 εναντίον 8.....!
    Αυτή ήταν η στεναχώρια του και γι αυτό ανέλαβε την ευθύνη - απολογία στους επιβήτορές του.....!
    Επιτέλους, ας πούμε τα ... πράγματα με τ όνομά τους......
    αχαχαχαχαχααχαα.....

    ΥΓ: Χρόνια Πολλά στη Θεσσαλονίκη μας και στην Ελλάδα μας.
    Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτόν θα ξεχάσουμε ότι ποδόσφαιρο γνωρίζουμε. Ανέλαβε την ευθύνη αλλά ακόμη βρίσκεται στην αριστερή θέση του πάγκου.
      Έχε χάρη που ένας πολύ καλός φίλος είναι από Άρτα και γλιτώνει η πόλη. Είναι και ο «κηπουρός» από εκεί...

      Διαγραφή
  3. Ταφοπλακα οριστικη πλεον.
    Καποιες προσπαθειες που πανε να κανουν οι αντιφα της 13(για πολιτικους λογους) θα πεσουν στο κενο.
    Η ομαδα ειναι καταδικασμενη να μαραζωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα θαύμα θα μας σώσει μόνο.

      Αρκεί να μη φτάσουμε να λέμε πως κάποτε ήταν μία μεγάλη ομάδα που τη έλεγαν Παναθηναϊκό.

      Διαγραφή
  4. Καλό απόγευμα Βασίλη.Τι να πούμε για το ντερμπι των τυφλών μιας και οι δύο δεν βλέπονται.Απλά ο ΠΑΟΚ έχει κάτι σαν προπονητή που το παλεύει και εμείς απλά έναν ανύπαρκτο.Το λέω απο την πρώτη στιγμή που ήρθε σαν προπονητής και κανείς δεν με ακούει.Εννοώ απο φίλους μου παναθηναϊκούς που απο ότι φαίνεται μασάνε ακόμα το κουτόχορτο που τους μοιράζουνε.ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ προπονητής και φυσικά ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ομάδα που κάποτε ήτανε PANATHINAIKOS.Μας περάσανε οι gay στις ευρωπαϊκές νίκες και ο κόσμος ακόμα κοιμάται,χαμένος φυσικά στα προβλήματα που έχει ο καθένας λόγω κρίσης.ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα εξαφανιστεί τελείως ο ΠΑΟ γίνοντας μία μικρομεσαία ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ σε νίκες λογικό είναι να μας περάσουνε αφού κάθε χρόνο παίζουν ομίλους με τα κλεμένα πρωταθλήματα που παίρνουν. Όσο κακοί και να είναι πάντα βρίσκεται ένας μαλάκας(Βενγκέρ) να κάνει αλλαγές και κάποιες φορές έίχαν και τύχη.
      Μακάρι να μην έχουμε την τύχη άλλων πρώην μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων.
      Πάντως η ομάδα πρέπει να αποτελεί μέρος της διασκέδαση μας και όχι το κύριο μέρος της ζωής μας.
      Καλό βράδυ Μάνο.

      ΥΓ Δε σχολίασα κάτι για τον Αναστασίου γιατί ο άνθρωπος ζει το όνειρό του καταστρέφοντας τον πιο μεγάλο σύλλογο της Ελλάδας.

      Διαγραφή