Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Κρατάς μικρό καλάθι και πάλι ξενερώνεις

Βλέπεις τον υπάλληλο του συνέταιρου του Βαγγέλα να παρουσιάζει το κατηγορητήριο για τον Βαγγέλα και πας να χαμογελάσεις. Πας να χαμογελάσεις αλλά αμέσως σκέφτεσαι "Και αν δεν γίνει τίποτα για ακόμη μία φορά;". Εκεί ξενερώνεις.

Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι ανάπηρη σχεδόν 100 τοις 100 και όχι μόνο απλά τυφλή. Πόσες φορές θα έπρεπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης να έχει ντυθεί με την ασπρόμαυρη(της φυλακής) στολή αλλά ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο;
Έτσι πλέον σε κάθε άκουσμα κατηγοριών για τον Βαγγέλα περιμένουμε τις εξελίξεις πριν χαμογελάσουμε. Ας μην ξεχνάμε πως ο Κυριάκος δουλεύει στο κανάλι του συνέταιρου του κατηγορούμενου.

ΥΓ Σαν να μη μας έφτανε που φέτος εμείς δεν παίζουμε Ευρώπη, χάνουμε και το στοίχημα. 1 και over είχα την Άρσεναλ αλλά αυτός ο Βενγκέρ είναι για τα σίδερα. Χάλασε το 12/12 με  ήττες των gay και μας άφησε με το δελτίο στο χέρι.

2 σχόλια:

  1. Καλημερα αδελφε..
    Να δουμε τι θα γινει,μακαρι να τρεξουν χαρουμενες εξελιξεις απο την πλευρα της δικαιοσυνης..

    Ο Βενγκερ μας γαμησε..Τι σκατα τον επιασε και εκανε rotation σε τερμα-αμυνα?
    Ειπαμε να εχει το μυαλο του στη united αλλα οχι και ετσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αδερφέ μου.
      Έχω αναφερθεί σε παλιότερη ανάρτηση για τον Μαρινάκη τι ενδεχόμενα υπάρχουν αλλά πλέον δεν ξέρω τι μπορώ να περιμένω. Εύχομαι τα κλύτερα για όλη την Ελλάδα και αυτόν στη φυλακή με ότι συνέπειες θα έχει για τους κωλόγαυρους.

      Ο Βενγκερ είναι για σύνταξη. Ο μεγαλύτερος looooooooser στο νησί. Με αυτή την επιλογή πάει η ψυχολογία και η ήττα από τη Γιουνάιτεντ θα έρθει φυσιολογικά.

      Διαγραφή