Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

ΩΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» ΤΗΣ ΔΥΣΗΣΠριν από λίγα χρόνια είχε ξεσπάσει θόρυβος στην Γερμανία εξ’ αιτίας ενός καινούργιου τύπου μπιμπερό για τα νεογέννητα μωρά. Ξέρετε τι ήταν αυτός ο νέος «σύγχρονος» τύπος του μπιμπερό με τον οποίο εξοικειώνονταν τα μικρά παιδιά ; Ήταν ένας ωραίος αντρικός φαλός! Μάλιστα! Η μητρική στοργή αντικαθίσταται από ένα αντρικό πέος στο νεογέννητο που είχε έρθει σε ένα… αρρωστημένο κόσμο.
Τώρα ένα καινούργιο παρόμοιο προϊόν για μικρά παιδιά  για άλλη μια φορά μας αφήνει άφωνους και είναι ένα ακόμα δείγμα του σύγχρονου «διαφωτιστικού» δυτικού πολιτισμού.
φοτο2
Αυτό μας έρχεται από τον Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών, το «σουπερμάρκετ» του Διαβόλου, όπως τις είχε ονομάσει ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος.
Αυτό είναι ένα αντρικό όργανο από σιλικόνη που οι καινούργιες διδακτικές μεθόδους το επιβάλουν να το φορούν τα μικρά κοριτσάκια μέχρι τεσσάρων ετών για…να εξοικειωθούν με το άλλο φύλο, με απώτερο σκοπό να τονιστεί από αυτή την τρυφερή ηλικία ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει φύλο αλλά όλα είναι σχετικά και στο τέλος ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να διαλέξει το φύλο που του αρέσει περισσότερο.
Το προϊόν αυτό λανσάρεται και στο διαδίχτυο και προτείνεται στις σύγχρονες «πολιτισμένες» μητέρες με την προτροπή να ξεπεράσουν τα κατεστημένα πρότυπα και ταμπού για το φύλο των παιδιών τους και να μάθουν στα μικρά τους ότι το “οποιο φύλο θέλουν να είναι θα είναι της δικής τους επιλογής και όχι της φύσης.
Εμείς τι άλλο να πούμε ; Θαυμάστε τα πρότυπα του «πολιτισμού» που επί χρόνια και με κάθε μέσο θέλουν να μας επιβάλουν και εδώ στην Ορθόδοξη Ελλάδα σαν… εκσυγχρονισμό και «πρόοδο».
Αλλοίμονο μας!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


πηγή

2 σχόλια:

 1. Ξεπεσμός και αηδία......
  Παλιά στα θρησκευτικά μαθαίναμε για τα Σόδομα και Γόμορα και την τιμωρία που τους επέβαλε ο Θεός .....
  Τα σημάδια όλα οδηγούν στη σκέψη ότι ζούμε τα σύγχρονα Σόδομα και Γόμορα!

  Η κρίση και η τιμωρία δεν αργούν.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στη Γερμανία έχουν πορνεία με ζώα, από τις ΗΠΑ έχουμε τέτοιες αηδίες και στην Ελλάδα πολεμάμε τα θρησκευτικά στα σχολεία και την θρησκεία παντού.

   Πότε λοιπόν θα έρθει η κάθαρση; Ελπίζω σύντομα.

   Διαγραφή