Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Ντέρμπυ στην Τούμπα;


Τη θέση μου για τους Αλαφούζο-Αναστασίου-επικεφαλής του πουροφλορέα τη γνωρίζετε όλοι όσοι με διαβάζετε. Σήμερα όμως ώρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη λέω να κάνω μία πρόβλεψη. 

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Ο Αναστασίου όσο αντικειμενικά και να το δει κάποιος είναι από κακός ως μέτριος προπονητής. Μας έχει ξεφτιλίσει στην Ευρώπη, μας απέκλεισε από ομάδες πολύ κατώτερες του Παναθηναϊκού και έχει κάνει φρικτές επιλογές σε παίκτες και συστήματα.

Έχει όμως ένα προσόν. 'Ενα, μόνο ένα.
Ξέρει να διαβάζει καλά τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τους γαύρους. Πέρσι νίκησε τον ΠΑΟΚ σε όλα τα παιχνίδια που δώσαμε και έκανε το 4 στα 4 με 10 γκολ. Φέτος ο ΠΑΟΚ αν και θα έπρεπε να δείχνει σε καλύτερη κατάσταση παρουσιάζει χτυπητά προβλήματα, ειδικά στην άμυνα, αλλά και έχει μεγάλη δυσκολία στην επίτευξη τερμάτων. Ο Αναστασίου μπορεί να κατάφερε να μας αποκλείσει κάποια Γκαμπάλα και να χάσει η ομάδα από τους γαύρους Ν.Σμύρνης αλλά σήμερα θα στήσει την ομάδα όπως πρέπει και θα εκμεταλλευτεί κάθε αδυναμία που έχει ο αντίπαλος.

Προβλέπω λοιπόν ένα εύκολο διπλό με 0-1, 0-2 ή 1-2.
Μετά από αυτή τη νίκη δημιουργείς τέτοιο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ που τον ξεχνάς από ανταγωνιστή σου. Ίσως με ήττα ο Τούντορ δεν προλάβει την παρέλαση.

ΥΓ Όπως με χιούμορ έλεγαν κάποιοι φίλοι μπαόκια την Παρασκευή "Εμείς κρατάμε τον Αναστασίου στον Παναθηναϊκό. Πήρατε κύπελλο, μας κερδίζετε εύκολα, αλλά στην Ευρώπη παίζουμε εμείς και παίρνουμε και τα δικά σας χρήματα.". Σήμερα λοιπόν θα ξανακάνετε μάγκα τον χειρότερο προπονητή που έχω δει στον Παναθηναϊκό.

5 σχόλια:

  1. Βασιλη καλημερα!Η λιστα με τους χειροτερους προπονητες χρονολογικα που προλαβα ειναι οι εξης:ΡΟΝΙ ΑΛΕΝ.Εφτασε στο σημειο να γυρισει τον Αντωνιαδη σεντερ μπακ στο 4-0 με Γιουβεντους στο Τορινο!
    ΓΑΛΑΚΟΣ-ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ:ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ,ΣΙΧΑΜΑΤΑ,ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ!
    ΧΑΝΣ ΜΠΑΚΕ.
    ΓΚΟΝΖΑΛΕΘ:Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ!!!
    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημέρα αδερφέ μου.
      Ρόνι Άλεν, δεν τον πρόλαβα.
      Γαλάκος-Καρούλιας-Αποστολάκης, για εμένα δεν είναι προπονητές και μόνο σαν υπηρεσιακοί μπορούν να χρεωθούν με αυτό τον τίτλο.
      Μπάκε, αυτός έκανε πράγματα που θα έκανε σε ομάδα της πατρίδας του. Δεν κατάλαβε που είχε έρθει. Ίσως να μην ήταν τόσο κακός αλλά σίγουρα δεν μας ταίριαζε.
      Για τους άλλους δύο δεν έχω λόγια.
      Να προσθέσω Σκάζνι και τον Σάντος(ούτε αυτός πρόλαβε να δείξει αλλά τα πρώτα του αποτελέσματα ήταν καταστροφικά).
      Πως αλλάζουν οι καιροί και τώρα ο άμπαλος Αναστασίου έχει κάτσει τόσα χρόνια ακλόνητος.

      Στη λίστα με τους κορυφαίους που έχω δει βάζω Κυράστα, Άγγελο Αναστασιάδη και Μαρκαριάν. Αυτοί οι τρεις και αν τους βάλω σε σειρά εκτίμισης Κυράστας, Μαρκαριάν, Άγγελος.

      Διαγραφή
    2. Η δικη μου λιστα κορυφαιων:ΠΟΥΣΚΑΣ,ΓΚΜΟΧ,ΚΥΡΑΣΤΑΣ,ΡΟΤΣΑ,ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣκαι η...εκπληξη ο ΠΕΣΕΙΡΟ!Ναι Βασιλη αν δεν τον ετρωγαν οι γνωστοι δημοσιογραφικοι κυκλοι θα'χε κανει θαυματα,αν και αμαυρωνεται με την 4αρα του κυπελλου.

      Διαγραφή
    3. Τον Πούσκας δεν τον πρόλαβα καθώς ήμουν αγέννητος και τον Γκμοχ δεν μπορώ να τον αξιολογήσω λόγω ηλικίας καθώς τότε δεν καταλάβαινα συστήματα. Σαφώς και ο Πεσέϊρο είναι καλός(και είχε πολύ καλές διασυνδέσεις) αλλά έβαλα μόνο τους 3 κορυφαίους για μένα. Σε Πεσέιρο και Ρότσα θα έβαζα και τον Μαλεζάνι που τόλμησε και είπε αλήθειες για τον πόλεμο που δεχόταν η ομάδα και τον έφαγαν οι γνωστοί κύκλοι που τώρα κάνουν κουμάντο και πάμε κατά διαόλου.

      Διαγραφή
  2. Συμφωνω απολυτα, ηταν πολυτελεια για μας ασχετα αν δεν το καταλαβε πολυς κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή