Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Εεεε ... όχι και ρατσιστικό κι αυτό ???

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Εεεε ... όχι και ρατσιστικό κι αυτό ???
    Ο Ολλανδός δημοσιογράφος Harald Doornbos, για να ξεφτιλίσει τους ελέγχους για εισόδους τζιχαντιστών στην Ευρώπη, απόκτησε Συριακό διαβατήριο ... με φωτογραφία του Ολλανδού πρωθυπουργού!
    Στην Ελλάδα λένε πως κάνουν ταυτοποιήσεις διαβατηρίων (και κανείς δημοσιοΚάφρος δεν γελάει... όταν τα λένε οι λινάτσες πολιτικοί, στα κανάλια των νταβατζήδων δημοσίων έργων.)
    Ο Ολλανδός δημοσιογράφος Harald Doornbos, μέσα σε 40 ώρες και με 750 ευρώ,έβγαλε πλαστό διαβατήριο Συρίας στο όνομα Malek Ramadan και φωτογραφία του Ολλανδού πρωθυπουργού !!!!!!!!!!! Mark Rutte, (καλά διαβάσατε) ξεφτιλίζοντας τις διαβεβαιώσεις των ευρωπαϊκών αρχών περί ελέγχου και εντοπισμό εισόδου τζιχαντιστών στην Ευρώπη. Δεν το πιστεύετε;;;;;;  
Ορίστε η απόδειξη:
 Το πλαστό διαβατήριο και η φάτσα του Ολλανδού πρωθυπουργού
   
    "Όταν μπορώ να το αποκτήσω εδώ με αυτή την ευκολία, κι οι τζιχαντιστές μπορούν να το αποκτήσουν και να εισέλθουν εύκολα στην Ευρώπη..."... δήλωσε ο δημοσιογράφος.
    Ο Harald Doornbos πιστεύει ότι οι τζιχαντιστές περνούν με τα... πλαστά διαβατήρια από την Τουρκία και την Ελλάδα.
  Φεύγω, πάω για....διαβατήριο!!!!!












πηγή

Σχόλιο ΒΤΚ:
Δημήτρη σε ευχαριστώ για το άρθρο.
Καλέ μου φίλε οι δημοσιοκάφροι στο Ελλάντα νοιάζονται μόνο για την τσέπη τους και τον κώλο τους. Γράφουν ότι πουν τα αφεντικά τους. Τρέμει(η) η Όλγα για τον μισθό αλλά αισθάνεται ακόμη ασφαλής. Είχε ποτέ τσίπα ο Παύλος για να θίξει το θέμα; Οι υπάλληλοι του Αλαφούζου έχουν άλλες ασχολίες και δεν τους αφορά αυτό το μικρό ζήτημα. Πρόβλημα είναι αν τους κατουρήσει κάποιος βουλευτής της Χ.Α. τον σταθμό, όπως εκανε ο Χ.Παππάς στο Mega.
Όταν φτάσει η στιγμή που θα χρειαστούν τη βοήθειά μας ευχαρίστως θα τους την αρνηθώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου