Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

KEMAL WAS GAY



Γνωστό Ελληνικό αθλητικό site ενοχλήθηκε από το πανό.
Αν υποθέσουμε πως δεν είναι αλήθεια τότε γιατί κόπτεστε για το περιεχόμενό του;
Αν είναι αλήθεια τότε εσείς είστε ρατσιστες που δεν θέλετε να λένε άλλοι πως αυτός ο σφαγέας Ελλήνων ηταν παλιόπουστα. Ίσα δικαιώματα δεν λένε πως πρέπει να έχουν; Ας τα έχουν και στην δημοσιοποίηση των προτιμήσεών τους. 
Εμένα που μου αρέσει ακόμη η Μπελούτσι ας με πούνε ανώμαλο γιατί η Μόνικα είναι πλεον 50άρα.

Και για να μη νομίσετε πως το παίρνω όλο στην  πλάκα. Καλά τους έκαναν τους Μογγόλους. Αφού αυτοί ξεκίνησαν με βανδαλισμούς  σε όλη την Αθήνα.
Δείτε εδώ δείγμα της "δουλειάς" τους.


Οι φωτογραφίες είναι από το sdna.gr

2 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω ποιο είναι αυτό το site, αυτό που γνωρίζω είναι ότι η υποκρισία και η επιδίωξη να καταστεί το άσπρο μαύρο σ αυτό το μπουρδέλο που θέλει να λέγεται Ελλάδα, περισσεύει.

    Κι όπως πολύ σωστά γράφεις, αφού θέλουν ... ίσα δικαιώματα οι ροζ συννεφούλες με τους κανονικούς ανθρώπους που τείνουμε πλέον να γίνουμε ισχνή μειοψηφία, ειδικά σε μια χώρα που ανέκαθεν η αντρειωσύνη ήταν το δεδομένο, πρέπει να τα λουστούν.....
    Ας μάθουν και οι εναπομείναντες STR8, τι κάνουν ή τι έκαναν κάτω από τα σεντόνια τους όλοι αυτοί που μας προκρίνουν τα ΜΜΑ ως ... υποδείγματα!!!

    Δεν νομίζω, για παράδειγμα, να ξέρουν πολλοί αριστεροφασίζοντες ότι το .... ίνδαλμά τους, ο Άρης Βελουχιώτης, έδιωξε από την εγκληματική του συμμορία τον υπαρχηγό του, διότι αυτός δεν ... ενέδωσε στις ορέξεις του να του ... λιπαίανει το γκρόβερ ......!!!!
    [Ο βελουχιώτης ήταν παθητικός και του άρεσαν τα .... σύκα].

    Επίσης, δεν νομίζω να ξέρουν πολλοί ότι ο .... εθνάρχης Ελ. Βενιζέλος, είχε στείλει ιδιόχειρη επιστολή για να τιμηθεί ο σφάχτης - πούστης Κεμάλ με το βραβείο νόμπελ ειρήνης....!
    Και υπάρχουν ακόμα τα ζώα που πιστεύουν ότι ο συγκεκριμένος είναι εθνάρχης, κι ας συγκαταλέγεται στη λίστα με τους από αρχαιοτάτων χρόνων ΕΦΙΑΛΤΕΣ του έθνους!

    Γιατί αυτά θέλουν να ξέρει ο λαός και όχι μικρές λεπτομέρειες που όμως αποτελούν την ουσία.
    Όλα αυτά τα σκουπίδια που πληρώνονται για να το παίζουν τιμητές της Δημοκρατίας.

    Μιας Δημοκρατίας που ψυχορραγεί εν τω μέσω της χειρότερης ίσως χούντας που έχει περάσει αυτός ο τόπος!

    ΥΓ: Χρόνια Πολλά φίλε.
    Να έχεις υγεία, εσύ κι αυτοί που αγαπάς και να είσαι πάντα καλά.

    (αν ήρθε δυο φορές το σχόλιο, διέγραψε την μία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο sdna ήταν οι φωτογραφίες και το πήγαινε πολιτικά το ζήτημα. Δηλαδή να μην μιλάμε για τον δολοφόνο των Ελλήνων και να μην τον λέμε πούστη. Εγώ το γύρισα ανάποδα για να προλάβω τον λάθος αντίλογο.

      Για τον Ελ. Βενιζέλο το γνωρίζουν πολλοί αυτό που γργάφεις. Να είναι καλά το ίντερνετ γιατί πιο πριν το έκρυβαν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές που μαθαίνανε ιστορία στα παιδιά μας. Οι ίδιοι δάσκαλοι αποκαλούν τον Μεταξά δικτάτορα και δεν αναφέρουν ποτέ τις μεταρυθμίσεις που έκανε, την προετοιμασία της Ελλάδας και τους φιλεργατικούς του νόμους.

      Να είσαι καλά για τις ευχές και για εσένα Δημήτρη και την οικογένειά σου εύχομαι ότι καλύτερο, πάντα αγαπημένοι και με υγεία.

      Διαγραφή