Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

"Χλιάρα" για 'σένα αυτή η ανάρτηση

Δεύτερςο τίτλος(ο κανονικός): Μόλις πιάσουν πάτο ... σκάβουν παρακάτω

Είσαι έξυπνο παιδί και για αυτό μου γύριζες τα μυαλά ορισμένες φορές που έλεγες ότι μαλακία έγραφαν οι Βασιλαράς, Τσιμπίδας, Αθανασίου, Γαρής και λοιποί ΑΡΔ. Σου εξυγούσαμε  λοιπόν όχι μόνο εγώ αλλά και ο Παύλος κάποιες φορές πως δεν είναι έτσι τα πράγματα και πως το δίδυμο Αλαφούζος-Αναστασίου θα καταστρέψει την ομάδα.

Είδες πως αντί να βάλει χρήματα αυτός(Αλαφούζος) έχει προεισπράξει τηλεοπτικά, πήρε δάνειο, ενεχυρίασε τα δειαρκείας των επόμενων ετών;

Είδες πως ο προπονηταράς που είχε προϋπηρεσία μόνο στα τσικό του Άγιαξ διάλεξε κάποιους παίκτες με δύο αριστερά ποδάρια και παρέα με τον Αλαφούζο πήραν τον Εσιέν που από την άνοιξη ακόμη να παίξει;

Είδες που οι δήθεν αντιφρονούντες των οργανωμένων(οι δήθεν κόντρα στον πουροφλορέα) αρχικά μιλούσαν για Ευρώπη και πρωτάθλημα, μετά μόνο για πρωτάθλημα και τώρα για κύπελλο; Επειδή τους πληρώνουν στον πουροφλορέα το ενοίκιο, τους δίνουν εισιτήρια και κάποια εκδρομή μαζί με μερικές φανέλες αυτοί συνεχίζουν να τραμπουκίζουν όσους έχουν αντίθετη γνώμη και τους άνω των 40 με παιδιά. Βέβαια έχουν τον Μιχαλαριά να συνεχίζει το καταστροφικό έργο στον Ερασιτέχνη που δεν ζητάει αυτά που οφείλει να του δίνει η ΠΑΕ.

Βέβαια δεν γράφω για όλα αυτά που τα έχεις ήδη δει αλλά για το καινούριο "φασούλι". Ο Μέντες δεν μπορεί να παίξει άλλο ποδόσφαιρο(δηλαδή ρε μαλάκες μας τον φέρατε για τα τελευτάια ένσημα) και πήρε την θέση του Βονόρτα. Ο Βονόρτας δεν φεύγει αλλά αλλάζει πόστο...όπως ακριβώς και ο Ρότσα που έχει εξαφανιστεί.
Γιατί δηλαδή να μην σταματήσει το συμβόλαιο του άμπαλου από το καλοκαίρι και να πάει στο καλό; Τι γνώσεις έχει ο ΑΜΠΑΛΟΣ για να γίνει βοηθός προπονητή;
Ξυπνήστε, εσείς που είστε ακόμη μικροί γιατί διαφορετικά όταν μεγαλώσετε δεν θα βλέπετε τον Παναθηναϊκό σε καμία επαγγελματική κατηγορία.

ΥΓ Χλιάρα ξέρω πως θα το διαβάσεις από το κινητό σου. Καλά να περνάς και ας σε ζορίζουν στην αρχή.

4 σχόλια:

  1. Βασίλη καλησπέρα.
    Εγώ θα αναφερθώ στο θέμα των ακαδημιών και στη φοβερή δουλειά που γίνεται - μας είχαν σπάσει τ @ρχίδι@ - στο βιολογικό Απήλιον που με την προσθήκη μιας ταμπέλας έγινε Γ. Καλαφάτης! (ουδεμία ντροπή οι νονοί!!!).

    Είχαμε λοιπόν ακαδημίες και ανά τακτά χρονικά διαστήματα προωθούσαν παίκτες στην πρώτη ομάδα (Γκουμομπασινάδες, Καραγκούνης, και εσχάτως Λαγός Χουχούμης και Τριάντα (!!!)).
    Με την αλλαγή "διοικήσεως" και την μετακόμιση στο βιολογικό, ξαφνικά οι ομάδες με τους πιτσιρικάδες, άρχισαν να δέχονται τριαροτεσσαροπεντάρες, απ όλους σχεδόν τους συμμετέχοντες αντιπάλους.
    Προώθηση παίκτη δεν γίνεται, και αντ αυτού αγοράζονται αμφιβόλου αξίας και προελεύσεως σαπακοειδή τα οποία αφ ενός μας τους πασσάρουν για παικταράδες και αφ ετέρου "τρώνε" τη θέση κάποιου δικού μας παιδιού που πιθανόν να έπαιζε και καλύτερα, ή γενικώς να έπαιζε!

    Το προηγούμενο Σ/Κ οι πιτσιρικάδες έφαγαν τέσσερα (4) από τους αντίστοιχους του ΠΑΟΚ και οι "μεγάλοι" μια μεγαλοπρεπή τριάρα!
    Σήμερα οι πιτσιρικάδες εισέπραξαν πέντε (5) από την ΑΕΚ!
    Με τον νόμο των πιθανοτήτων, αύριο δεν βλέπω νίκη, ούτε καν ισοπαλία.
    Να σφάξει την ΑΕΚ ο χοντρός, δεν γίνεται γιατί ίσως φοβάται τον άλλον με τα ... πρακτορεία, και επίσης πήρε απ αυτόν αυτό που ήθελε και μάλιστα με περίπατο!
    Να παιχτεί μια χειρουργικού τύπου διαιτησία εις βάρος μας το κόβω πιο πιθανό, λόγω του κόμπλεξ που έχουν τα αποβράσματα.
    Αν δε ο τσάρος εξ Άρτης, κατεβάσει την συνηθισμένη - αγαπημένη του ενδεκάδα, οι πιθανότητες πολλαπλασιάζονται.
    Οπότε........?

    Οπότε θα πρέπει οι τηλεοράσεις να ... προστατεύονται με κάποιο τρόπο, γιατί δεν είναι καιρός για τέτοια έξοδα!
    Αλίμονο στους καημένους που θα πληρώσουν κιόλας για να είναι μέσα!

    Έχω απογοητευτεί και ταυτόχρονα είμαι τόσο πολύ τσαντισμένος με όλα αυτά που γίνονται απροκάλυπτα πλέον, που ειλικρινά είναι η πρώτη φορά που παρακαλάω να χάσει η ομάδα μας.....
    Για την μεθεπόμενη αγωνιστική που περιμένουμε τους ακατονόμαστους δεν το συζητάω.....άσε που μπορεί να παίξουμε και χωρίς κόσμο!

    Ένα καλό Σαββατοκύριακο από το βροχερό Ρέθυμνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη καλημέρα και καλό μήνα.
      Θα ξεκινήσω με τη διευκρίνηση σε αυτό που γράφεις πως το Γκουμομπασινάδες δεν αφορά αποκλειστικά Γκούμα-Μπασινά αλλά τις φουρνιές νέων εκείνω των εποχών. Ο Γκούμας ήρθε στα 19 αν δεν κάνω λάθος στον Παναθηναϊκό. Όχι τίποτα αλλά θα μας διαβάζει κανένα τσουτσέκι και θα «σκέφτεται» μαλακίες.

      Όταν οι μικροί μας παίρναν ευκαιρίες είχαμε προπονητές και στην ομάδα των μικρών και στην ανδρών. Εδώ και κάποια χρόνια δεν υπάρχει προπονητής ούτε στην ανδρών, ούτε στους μικρούς.
      Ας μην ξεχνάμε πως το προπονητικό της ΠΑΙΑΝΙΑΣ, αυτό της οικογένειας, παραμένει από τα καλύτερα της Ευρώπης σε αντίθεση με τα χωράφια που μάλιστα δεν παράγουν ούτε τα λαχανικά της χρονιάς για τη διατροφή των παικτών. Που να προπονηθούν και να αξιοποιηθούν οι μικροί;
      Γιατί να έρθουν πιτσιρίκια σε εμάς από ακόμη πιο μικρές ομάδες και να μην ερευνήσουν οι γονείς τους για εναλλακτικές. Πλέον στον ΠΑΟΚ κάνουν δουλειά στα πιτσιρίκια σε αντίθεση με εμας.
      Και τέλος πως θα βγάλουν χρήματα οι μανατζαραίοι, ο «προπονητής» και πως θα φάνε όλοι οι άλλοι της διοίκησης ακόμη μεγαλύτερα ποσά αν δεν κάνει μεταγραφές παικτών που δεν θα έπαιζαν ούτε αν έκαναν χορηγία στον σύλλογο σε παλιότερες εποχές;

      Σήμερα δεν βλέπω ούτε ήττα αλλά ούτε και πιθανότητα σφαγήγς από το κοράκι. Ίσα ίσαπου θέλουν τα πρόβατα σε ύπνο βαθύ άρα και η νίκη είναι αναγκαία. Ο χοντρός θέλει να συνεχίσει να έχει τον συνέταιρο του για πρόεδρο.

      Διαγραφή
    2. Εδώ και λίγες μέρες είμαι σε σύγχιση μ αυτά που διαβάζω ότι γίνονται στην ομάδα.
      Θα συμφωνήσω σε όλα όσα γράφεις, με την επισήμανση ότι πέρα απ αυτά, υπάρχει και το γεγονός ότι πλέον δεν δίνουν ούτε ευρώ για τις ακαδημίες.
      Όλα εξ άλλου είναι συνάρτηση του χρήματος και απ αυτό εξαρτώνται.......

      Σωστό ότι με τον όρο "Γκουμομπασινάδες" δεν εννοούσα μόνο τους δυο συγκεκριμένους.

      Κι εγώ το πιστεύω ότι σήμερα πρέπει να εφησυχάσουν τα αμνοερίφια, και το βλέπω κι εγώ ότι θα κερδίσουμε, αλλά μέσα μου θέλω να χάσουμε, στα ίσια χωρίς σφαγή, μήπως και δρομολογηθούν εξελίξεις.
      Δεν το πολυπιστεύω βέβαια γιατί ισχύει αυτό που έγραψες, για το πως μας θέλει ο χοντρός, αλλά σκέψου τι έχει να γίνει την μεθεπόμενη αγωνιστική που τους έχουμε.
      Πιθανόν εκείνο το ιστορικό 8-2 να πάψει να υφίσταται.
      Αν και σε όποια κατάσταση και να βρίσκονται και οι δύο, δεν παύει να είναι ντέρμπι....

      Δεν πρόκειται να γλυτώσουμε απ αυτούς, όσο τα βλαμμένα απ το πέταλο τους συμπεριφέρονται σαν ιερές αγελάδες.

      Καλό μήνα και καλό κουράγιο στον δύσκολο χειμώνα που έρχεται.

      Διαγραφή
    3. Οι γαύροι πάλι με χέρι σκόραραν χθες και δεν έχουν δείξει πως μπορούν να μας κάνουν γιογιό. Ακόμη και αν χάσουμε θα χάσουμε με μικρό σκορ. Δεν πρέπει να ξυπνήσουν τα ζώα.

      Διαγραφή