Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Σε ποιο επίπεδο θέλει προσοχή;

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, δήλωσε μετά την κλήρωση για τα play off του Europa League.

"Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα από την Δανία, άγνωστη στο ελληνικό κοινό θα έλεγα, αλλά υπολογίσιμη δεδομένου ότι δεν μπορείς να πεις ποτέ ότι οι Σκανδιναβοί είναι εύκολοι αντίπαλοι. Δεν έχω προσωπική άποψη ακόμα, θα τους δούμε στο ματς της Κυριακής. Από εκεί και πέρα, ο αρχηγός τους ο Μπακ Νίλσεν έπαιζε χρόνια στην Ολλανδία κι έχω μια εικόνα. Γενικά όμως δεν ξέρουμε την φιλοσοφία τους αλλά θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Θέλει μεγάλη προσοχή σε αυτό το επίπεδο, είδαμε τι συνέβη και χθες με τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης. Επειδή έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, πρέπει να είσαι σοβαρός και να αξιοποιείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Εμείς αυτό πληρώσαμε άλλωστε απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης κι ελπίζω ότι τώρα θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ξανά φάσεις, να τις αξιοποιήσουμε και να προκριθούμε".

ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΡΕ ΑΝΙΔΕΕ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ;
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΡΕΑΛ, ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ, ΤΗΝ ΣΙΤΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΙ Σ.Ζ. ή ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ.
ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΡΙΞΕΙ ΕΣΥ, Ο ΚΑΡΑΦΛΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΡΑΤΟΙ. 
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΗΔΗ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΦΥΓΕ ΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΥΝΕΙΣ ΜΕ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΦΥΓΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ.
ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΡΑΦΛΟΥΖΟ, ΔΩΡΑ, ΛΕΤΑ, ΝΤΑΜΠΙΖΑ, ΣΑΡΑΒΑΚΟ, Π.Σ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ 13.

11 σχόλια:

  1. Μιλώντας για το επίπεδο, εννοεί το επίπεδο το δικό του και της συμμορίας.
    Μέχρι εκεί είναι το ταβάνι του....
    Ένα κύπελλο, αφού προσπέρασε τα μεγαθήρια Βραχνά και Βόλο (και η Καστοριά είχε πάρει κύπελλο το 1980 νομίζω, αλλά αν θυμάμαι καλά, στο τέλος είχε κερδίσει τον γαύρο. Αναλογικά, ο βαθμός δυσκολίας της ήταν μεγαλύτερος, γιατί ήταν η Καστοριά !!!).

    Πιστεύω ότι προετοιμάζει το έδαφος, σε περίπτωση ανικανότητας να προκριθούν, να μας πει ότι αυτή η ομάδα ήταν καλύτερη από εμάς και δικαίως πέρασε αυτή κι όχι εμείς.

    ΥΓ: Η ανάρτησή σου για την οικονομική ανάσα στην ομάδα καταπληκτική!
    Ξέρεις τι είναι να γυρνάς από τον Ψηλορείτη - πήγα γιατί σήμερα γιορτάζει ο Άγιος Μύρων και ανεβήκαμε στην εκκλησία που έχουν φτιάξει σε υψόμετρο 1400 περίπου μέτρα - και να βλέπεις ότι ξαφνικά μπήκαν λεφτά στην ομάδα;
    Σκέφτηκα ότι ο Άγιος έκανε το θαύμα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Καστοριά το 1980 πήρε το κύπελλο από τον Ηρακλή και όντως νίκησε τον θρήνο 1-0 εντός έδρας. Η πορεία της ήταν εντυπωσιακή αλλά είχε και πολύ καλή ομάδα Παράσχος Γιώργος (Αρχηγός), Σαργκάνης Νίκος, Σημαιοφορίδης Λάκης, Δίντσικος Γιάννης, Παπαβασιλείου Γρηγόρης, Τσιρώνης Τάκης, Αλεξιάδης Λάζαρος, Σιαπανίδης Γιάννης, Κόπανος Αντώνης, Παπαβασιλείου Αργύρης, Βοϊτσίδης Ανδρέας.
      Δεν τολμάω να κάνω καμία σύγκριση με τα παλικάρια μας φέτος και γενικά τα τελευταία χρόνια.
      Δημήτρη δεν προετοιμάζουν κανένα έδαφος. Έχουν έτοιμα τα άρθρα και όλα τα σχετικά για κανάλια, ραδιόφωνα και για sites/blogs και θα μιλήσουν πάλι για ατυχία κλπ κλπ.

      Συγγνώμη για την "λαχτάρα" που σου έκανα αλλά ρε Δημήτρη τους το χρωστούσα. Ο Τράκης έχασε την επιταγή ανάμεσα στις "γραμμές" ή και την χρησιμοποίησε για τις ... "γραμμές". Η ΠΑΕ όμως χρήματα δεν είδε στα ταμεία της εδώ και μήνες.

      Διαγραφή
    2. Αδέρφια, θα πληρώνουμε για πολύ καιρό την τριάρα στο γυφτοτήγανο κατά πως φαίνεται. Αυτό το αποτέλεσμα αγιοποίησε προπονητή-διοίκηση. Κερδίζεις ένα ντέρμπι και δεν πειράζει να υπολείπεσαι 40 βαθμούς από τον gayρο. Δεν τρέχει μία. Να υπερβούμε εαυτούς ώστε να ξεπεράσουμε το θερίο Μίντιλαντ. Παρόμοια δήλωση δεν έκανε ούτε ο Παράσχος πριν τον επαναληπτικό με Σαράγεβο.

      Διαγραφή
    3. Δυστυχώς Στέφανε έτσι ακριβώς είναι.
      Έχουν κάνει τον Παναθηναϊκό πιο μικρό από ποτέ.
      Θυμάστε που κάποτε τα αλητάκια της 13 μας έπρηζαν γιατί η ομάδα είχε ανεβεί πολύ ψηλά έπαιζε με πιο αδύναμους αντιπάλους; Τώρα χαίρονται που η Σταντάρ μας έστειλε στα paly off του Europa κόντρα στην Μίντιλαντ.

      Διαγραφή
  2. καλησπερα ΒΤΚ. Ηθελα να σε ρωτησω σχετικα με το mypanathinaikos. Προσπαθω να κανω εγγραφη αλλα δεν...
    Μηπως χρειαζεται πρωτα προσκληση απ' τα παιδια? Αν ναι, πως μπορω να βρω το mail. τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Greenius.
      Θέλει πρόσκληση πλέον από τα αδέρφια. Είναι καιρός που δεν είναι δημόσιο το mypanathinaikos. Το e-mail τους είναι mypanathinaikos.blogspot.com@gmail.com

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστω για την απαντηση!

      Διαγραφή
    3. Δεν ήταν κόπος Greenius, αλλά δεν περίμενα τέτοια ερώτηση τόσο καιρό μετά.
      Καλή επικοινωνία να έχετε.

      Διαγραφή
    4. Απλα οταν εγινε κλειστο το σαιτ δεν ψαχτηκα αμεσως να γινω μελος-και απο αμελεια-αλλα και γιατι σεβαστηκα την αποφαση των παιδιων να το κανουν απο δημοσιο ''για λιγους''. Καλιο αργα παρα ποτε που λενε!

      Διαγραφή
  3. Στο μεταξύ, ο σκατοσακούλας συνεχίζει να μας κάνει πλάκα .....!
    Θα δώσει δανεικό παίκτη στη .... Σταντάρ Λιέγης !!!!!
    (http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/paei_daneikos_o_lezar.2964847.html)

    Και τα παλικάρια της 13 τσιμουδιά.....
    Μόνο να κράζουν και να βρίζουν τους νοσταλγούς, τους τουλούμπες κλπ.
    Καμμιά κουβέντα για το πρώην συνεταιράκι και φίλο του αφεντικού τους.
    Το οποίο αφεντικό τους, κάτι μου λέει ότι ετοιμάζεται να κάνει ηρωική έξοδο....
    Δεν δικαιολογείται διαφορετικά η πλήρης απάθεια και απραξία, όσον αφορά τα μεταγραφικά, τη στιγμή μάλιστα που κάτω στο λιμάνι σκάνε η μια πίσω απ την άλλη οι μεταγραφές!
    Άσχετα αν είναι μεταγραφές αεροδρομίου, όπως κάλλιστα θα μπορούσε να πει κάποιος, εγώ νομίζω ότι φέτος ο γάβρος πάει για την υπέρβαση....
    Εκτός κι αν υπερισχύσει το gay - dna τους και ξαναφάνε τα μούτρα τους.

    Ας προσευχηθούμε όλοι να είναι η καραφλή κότα καλά, εκεί στο δι@ολο που θα πάει.....

    Καλό Σαββατοκύριακο σ όλα τ αδέρφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειλικρινά Δημήτρη δεν μου καίγεται καρφάκι αν αγοράσει 30 παίκτες και στείλει τον 1 ή και τους 30 στην Σταντάρ ή την Μίντιλαντ. Αυτό που με ενοχλεί είναι πως κάνει παιχνίδι ο σκατοσακούλας ΜΟΝΟΣ, χωρίς αντίπαλο. Ποιον αντίπαλο που ο πρόεδρος της ΠΣ είναι κολλητάρι και χορηγός του θρήνου.
      Αν δεν βρει τρόπο να μην είναι αυτός πρόεδρος της ΠΣ και να μεταφέρει σε κάποιο/α θύμα/τα το χρέος(τουλάχιστον αυτό που δημιούργησε ο ίδιος) τότε δεν θα φύγει αλλά και θα πάει να βγάλει τη χρονιά με το ελάχιστο χρηματικό κόστος. Πούλησε και τον Καπίνο και θα έχει να δίνει και για χρωστούμενα από λίγα χιλιάρικα στον καθένα.

      Διαγραφή