Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Δρόμο ΡΕ. ΔΡΟ-ΜΟ

ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ. ΟΥΤΕ ΑΝ ΣΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ "ΧΙΛΙΑΔΕΣ" ΣΥΜΜΑΧΟΙ.
ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ, ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ, ΣΤΗΝ ΡΕΑΛ.
ΜΟΝΟ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.

Κατάφερε ο απίθανος να χάσει βαθμούς η ομάδα και παράλληλα και τον μοναδικό παίκτη που θα μπορούσε να παίζει στον ΚΑΝΟΝΙΚΟ Παναθηναϊκό.
Ακόμη και τα παιδιά του δημοτικού που παίζουν "πρωταθλήματα" αναμεταξύ τους ξέρουν πως αν έχουν εξασφαλίσει μία πρόκριση μετά δίνουν το βάρος στο επόμενο σημαντικό παιχνίδι.  ΝΑΙ ρε αλήτες καταντήσατε την ομάδα ΜΑΣ να δίνει σημαντικό αγώνα με το καφενείο του Κομπότη. Κέρδισες με τον Μπεργκ σε κέφια 4-1 τους Δανούς και αντί να πας να καθαρίσεις το ματς κάνεις πειράματα. Αφήνεις έξω τον Νάνο που έχει αποδειχτεί αξιόπιστη λύση("ίσως" η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή στη θέση που παίζει).
ΕΛΕΟΣ.
Ναι το γήπεδο ήταν χάλια.
Ναι οι αντίπαλοι χτυπούσαν και ο κόρακας τους άφηνε ατιμώρητους. Δεν είδε πέναλτυ, πως θα μπορούσε να το δει άλλωστε
Ναι είχαμε  την κατοχή και τα σουτ.
ΑΛΛΑ...
η εικόνα της ομάδας ήταν όπως και με την Σταντάρ. Κακή άμυνα και άστοχοι. Στην άμυνα χειρότερος όλων ο Κοτσόλης.

Αυτόν τον Λεβαδειακό μπορούσε να τον κερδίσει μία ομάδα που θα την απαρτίζουμε φίλοι άνω των 35 και απροπόνητοι εδώ και χρόνια. Δική σου δουλειά ήταν να "ξεκλειδώσεις" τη σφιχτή άμυνα  και να πάρεις τους 3 βαθμούς ειδικά τώρα που η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα δείχνει πιο σίγουρη από μετά μετά το 4-1.

ΥΓ Για όσους μιλήσουν για τη διοίκηση. Τι να κάνω δλδ να τα ξαναγράφω για τη φερόμενη ως διοίκηση; Αυτός όμως δεν βγήκε να πει "κύριε οπαδέ εγώ ζητάω παίκτες, ζητάω να μην φύγει ο Καπίνο αλλά αυτοί με γράφουν". Και αφού δεν μιλάει ΦΤΑΙΕΙ και αυτός.

34 σχόλια:

  1. Φαίνεται ότι επιβεβαιώνομαι για το μέτριο ξεκίνημα που θα έχουμε.Ήδη η πρώτη απώλεια ήρθε και έπονται και άλλες μέχρι να πάρει μπρος η ομάδα όπως πέρσι(αν πάρει).
    Στα ραδιόφωνα, στα sites γίνεται από χθες χαμός. Όλοι αυτοί που γκρινιάζουν είδαν χθες κάτι που δεν έχουν ξαναδεί πρώτη αγωνιστική από τον Παναθηναικό όλα αυτά τα χρόνια(μιλάω και επί της αγίας οικογένειας) ή που δεν έχουν δει στα παιχνίδια μας απέναντι στον ολυμπιακό λειβαδιάς;
    Δεν το βάζω σαν άλλοθι αλλά χαλαρώστε.Τι φοβάστε ότι θα χαθεί το πρωτάθλημα;Ε λοιπόν να σας πω ένα μυστικό;Δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα.Θα το πάρουν οι gay με 40 πόντους διαφορά.
    Όσο για τον Αναστασίου ΒΤΚ άσε τον να δούμε που το πάει το θέμα.Έχουμε φάει όλα αυτά τα χρόνια καμιά σαρανταριά προπονητές άσε τον να δούμε που το πάει.άσε να δούμε αν θα βγει κανένας παίχτης από αυτούς που πήρε.Άσε να δούμε αν αυτοί που έχει ξυπνήσουν και τελικά τον βγάλουν ασπροπρόσωπο.Γιατί τραυματίστηκε ο Μπεργκ αλλά από πίσω έχεις έναν Πέτριτς(αν δεν τραυματίζεται στην προθέρμανση)ένα Καρέλη, ένα Κλωναρίδη και έναν καινούργιο τον Μπερίσα.Αλήθεια όταν είχαμε Βαζέχα ή Σισέ μπροστά είχαμε καλύτερους αντικαταστάτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ ξεκινάω ανάποδα.
      Όταν είχαμε Βαζέχα είχαμε πολλούς καλύτερους για δεύτερους επιθετικούς, ασχετα αν ήταν ή όχι στο ίδιο στυλ με τον Χριστάρα. Με τον Σισέ όλη η ομάδα ήταν ο Γάλλος και αυτό μας κατέστρεψε. Όταν έδωσαν ευκαιρίες στον Πετρόπουλο ήταν πολύ καλός.

      Αν πρέπει να μείνω εκτός Ευρώπης για τα πειράματα και τις εμμονές του Αναστασίου.
      Αν πρέπει να δεχτώ πως για να έχει στο βιογραφικό του μεγαλύτερη θητεία στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
      Αν πρέπει να δεχτώ το δανεισμό των πιτσιρικάδων και τη στελέχωση με τυχαίους Αλβανούς.
      Αν πρέπει να δεχτώ τη θέση του κομπάρσου για ακόμη ένα χρόνο.
      Αν πρέπει να δεχτώ το ως επί το πλείστον κακό ποδόσφαιρο που παίξαμε πέρσι να το δω και φέτος.
      Τότε αδερφέ εγώ θα πω πως δεν τα δέχομαι και δεν θέλω επανάληψη του έργου όπως με Φερέιρα. Ας πάει στο Βέλγιο με τα διπλά και του κάνω και το εισιτήριο.

      Ο κόσμος αδερφέ μου δεν είδε κάτι διαφορετικό αλλά δεν ήταν προετοιμασμένος. Οι όσοι ασχολούνται πλέον βλέπουν τίτλους που δεν ταιριάζουν στην εικόνα της ομάδας αλλά πολλοί τους πιστεύουν και περίμεναν νίκη.
      (η δική μου πρόβλεψη την Πέμπτη το βράδυ ή την Παρασκευή)

      Διαγραφή
    2. εκτός Ευρώπης μέχρι στιγμής δεν έχεις μείνει.
      Τυχαίοι ήταν πέρσι και ο Νάνο(περισσότερο μην πάθει κάτι ο Νάνο θα πρέπει να μας νοιάζει γιατί έκει και αν δεν έχουμε αντικαταστάτη), ο Αμπέιντ και οι υπόλοιποι όμως κάτι έκαναν.περίμενε να δούμε και τους φετινούς.
      Δέχτηκες το κομπαρσιλίκι τόσα χρόνια με την ομάδα να έχει λεφτά τώρα σε πειράζει που είμαστε άφραγκοι;
      Τώρα το θέμα για την μπάλα εξαρτάται τι περιμένεις.Μπάλα σε κάποια παιχνίδια είδα και πέρσι.Μπάλα είχα δει σε λίγα παιχνίδια και όσο έπαιζε ο Λέτο πριν τραυματιστεί και επί Φερέιρα.Τώρα αν θες να συζητήσουμε για μία σειρά από παιχνίδια έχω να δω μπάλα από την ομάδα του Κυράστα που και αυτή μην ξεχνάς πως είχε ξεκινήσει.
      Τώρα φίλε ΒΤΚ αλλαγή προπονητή δεν έχει νόημα.Θα γίνουν τα πράγματα χειρότερα.Άσε να πάμε με το όποιο πρότζεκτ υπάρχει και εδώ είμαστε να σκίσουμε τον Αναστασίου.

      Διαγραφή
    3. Όχι ακόμα αλλά σκέψου το σενάριο 1-0 στο ημίχρονο, 2-0 κάπου 80-85 και μετά πες μου αν αντέχουν αυτοί οι παίκτες ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ και ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ να το κρατήσουν μέχρι τη λήξη.
      Σαφώς και Νάνο-Αμπέιντ κάτι έκαναν. Διασώθηκαν του ναυαγίου με μισή καλή χρονιά.
      Κομπάρσος αδερφέ με την οικογένεια να μην θέλει να μπλέξει με τον βόθρο(απόφαση Β.Β.) και με πορείες στην Ευρώπη δεν τον λες και κομπάρσο. Ήμασταν πολλούς βαθμούς μπροστά από τους gay στην βαθμολογία της Ουέφα.
      Μπάλα πέρσι σε 90 λεπτ΄'α δεν είδα σε κανένα παιχνίδι. Θυμάμαι ένα ημίχρονο με Βέροια, τον τελικό με τον μΠάοκ, το διπλό στο Καραϊσκάκη που δεν είχε καλή απόδοση συνέχεια αλλά κυρίως θυμάμαι 20-30 λεπτά μπαλίτσα σε κάποια εύκολα ματς.
      Αλλαγή προπονητή θα έχει νόημα αν τον αφήσει η Λέτα και η Δώρα να κάνει δουλεια και να είναι κάτι μεταξύ σε Άγγελο(πήγε στον μΠάοκ) και Μαρκαριάν(ο Κυράστας μένει εκτός μιας και δεν είναι μαζί μας).

      Δεν έχουν πλάνο αδερφέ. Αυτοί πάνε σαν τον Τράκη που θα έβαζε χρήματα. Στα λόγια μόνο.

      Διαγραφή
    4. Και επειδή το ξέχασα, όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Πεντάδα βγαίνουν και με εμένα προπονητή αλλά πάλι του χρόνου θα ξεπουλάνε.

      Διαγραφή
    5. φίλε ΒΤΚ εγώ έχω να πω ότι όπως ήρθαν τα πράγματα έχουμε Αλαφούζο πρόεδρο και Αναστασίου προπονητή.Έχεις καταλάβει πιστεύω ότι ούτε παίρνω χαρτάκι για αυτά που γράφω ούτε είμαι σε στρατό κανενός.Απλά βαρέθηκα την διχόνοια και τα λάθη που κάναμε και βάζω και τον εαυτό μου μεσα επί Βαρδινογιάννη κι πιστεύω ότι κάνουμε και τώρα.Για αυτό στήριξη και όπου βγει.Όχι τυφλή δεν θα γίνουμε πρόβατα όπως οι gay αλλά προς το παρόν στήριξη και βλέπουμε.Το θεωρώ υπερβολικό Αυγουστο μήνα να πέφτει τέτοιο κράξιμο.

      Διαγραφή
    6. Ναι ρε συ Φώτη μετά από τόσο καιρό καταλαβαίνω αλλά εγώ απλά πάτησα παύση στο κράξιμο μπας και μου δείξει κάτι μεταξύ Μάη και Αυγούστου αλλά αυτός δεν έκανε τίποτα και μας πουλάει και το παραμύθι της πρότασης.
      Αν έφερναν Άγγελο ή Ρότσα ή έστω Βονόρτα δεν θα το άνοιγα το βρωμόστομα αλλά αυτοί επιμένουν σε Αναστασίου.

      Διαγραφή
    7. Καληνυχτώ γιατί αρχίζω να παραδίδω πνεύμα.

      Διαγραφή
    8. ο Άγγελος είναι στους ουγκ ο Βονόρτας και ο Ρότσα είναι στο όλο project απ'όσο ξέρω δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι οπότε περίμενε να δεις.O Αναστασίου απ'ότι διαβάζω στις όποιες ελλείψεις λέει όχι θα στηριχτώ στις ακαδημίες.Άσε να δούμε καινούργια φυντάνια.Μπορεί να προωθηθούν.Στην τελική αν άφησε κάτι η οικογένεια είναι η δουλειά στις ακαδημίες(το μοναστήρι να είναι καλά και έτσι).Καληνύχτα φίλε.

      Διαγραφή
    9. Καλημέρα.
      Ρότσα-Βονόρτας είναι στην ομάδα αλλά εκτός Παναθηναϊκού πλάνου.
      Και παλιότερα βγάζαμε παίκτες αλλά δεν ξεπουλούσαμε(Καραγκούνης, Μπασινάς κ.α). Τώρα δες τι έχουν κάνει με Μαυρία, Καπίνο.
      Ότι καλό έχτισε η οικογένεια το γκρέμισαν γιατί τα πιτσιρίκια πλέον δεν έχουν σωστές εγκαταστάσεις και είναι δύσκολο να προπονηθούν στα λίγα γήπεδα και με τους αέρηδες που έχει το Απήλιον.
      Εγκληματούν κατά του Παναθηναϊκού.

      Διαγραφή
    10. Δεν ξεπουλήσαμε κανένα παίκτη.Ίσα ίσα τα λεφτά ήταν καλά πάντα με βάση που ήταν και τι έκαναν οι συγκεκριμένοι παίκτες.Μην παρασύρεσαι από τα νούμερα που λένε οι gay.
      Το Απήλιον είναι σίγουρα χειρότερο από την Παιανία αλλά τι να κάνουμε με τα λεφτά που ζητούσε η αγία οικογένεια δεν υπήρχε περίπτωση να προχωρήσει η αγορά.Τεσπά μην αρχίσω να κράζω την οικογένεια τώρα γιατί έπρεπε η Παιανία να είχε τουλάχιστον μείνει στην ΠΑΕ.
      Δεν άφησαν γήπεδο,γραφεία.Ας άφηναν τουλάχιστον προπονητικό και όχι μόνο χρέη.

      Διαγραφή
    11. Το έστειλες διπλό και το διέγραψα τη μία φορά.
      Εγώ να συμφωνήσω και να μην πιστέψω κανένα από τα ποσά που λένε οι gay. Τον Καρνέζη τον πουλήσαμε λιγότερο από όσο τον δάνεισε φέτος η Ουντινέζε και δεν έκανε ούτε καλή χρονιά αλλά ούτς και καλό μουντιάλ.
      Το Απήλιον δεν είναι απλά χειρότερο, είναι ακατάλληλο για προπονητικό. Η οικογένεια παραχώρησε και επί πολυμετοχικότητας ΔΩΡΕΑΝ το προπονητικό αλλά μετά την κορόιδευαν και την εκβίαζαν για να συνεχίσουν να την έχουν τζάμπα. Άφησαν δηλαδή τα χρήματα στην ΠΑΕ από την ΑΜΚ αντί να τα παντελονιάσουν, άφησαν τη χρήση της Παιανίας και πάλι υπήρχαν παράπονα. Τα χρέη έχουν "Πατέρα" και δημιουργό, τους πουράτους. Η οικογένεια και ο ΙΒΒ ειδικά δεν σπατάλησε τίποτα. Επί των ημερών του γιαλαντζί καπετάνιου υπάρχουν "απίθανες" συμβάσεις στην ΠΑΕ. Εκεί να δεις σπατάλη και "βρωμιά".

      Διαγραφή
    12. ο Πατέρας έκανε κακοδιαχείριση δεν το αμφισβητώ.Δεν υπάρχει πουθενά όμως ότι αν δεν συμφωνώ δεν πληρώνω κιόλας.Μέτοχος ήταν και είτε του άρεσε είτε όχι η διαχείριση έπρεπε να πληρώσει.Αυτό φυσικά ισχύει και για τους υπολοίπους.
      Το μήνυμα το έστειλα διπλό γιατί δεν ξαναφόρτωσε τη σελίδα και έλεγα ότι δεν εστάλη την πρώτη φορά.

      Διαγραφή
    13. Ναι αλλά δεν σημαίνει πως "σας άφησα τα 80εκ και θα σας πληρώνω τις μαλακίες σας". Ο Πατέρας πήρε ένα χρόνο μετά τον Σισέ και 2,5 εκ ευρώ πιο ακριβό, ο κυρ-Αντρέας έκανε "δώρο" τον Κλέυτον και τον πλήρωσε η ΠΑΕ, πήραμε Λάζαρο-Μελίσση με 4,5;;;;;;;; εκ. ευρώ. Έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν κα ιτον λογαρι;σμό στον μαλάκα;
      (καλά έκανες με το σχόλιο και εγώ απλά ενημερωτικά το έγραψα γιατί υπάρχουν και τα ζωντανά που θα έλεγαν πως φιμώνω ακόμη και όσους μιλάμε καιρό)

      Διαγραφή
    14. δηλαδή ΒΤΚ πιστεύεις ότι στο MEGA για παράδειγμα μπορεί να φύγει η οικογένεια χωρίς να πληρώσει μία από τα χρέη του σταθμού;Βρήκε και τα έκανε στην ΠΑΕ δυστυχώς.Μαγκιά του βέβαια αλλά να μην τους παρουσιάζουμε και σαν θύματα.

      Διαγραφή
    15. Σαφέστατα και όχι, αλλά πιστεύεις πως εκεί θα είχε κάποιος μόνος του ή με έναν ακόμη τον έλεγχο τον αποφάσεων για σπατάλη εκ. ευρώ; (καλά το μέγκα δεν πληρώνει ποτέ αφού είναι το γραφείο τύπου της "δημοκρατικής" παράταξης)
      Βρήκε και τα έκανε; Βρήκαν και του τα έκαναν; Εγώ πάντως θέλω να τα πληρώσουν όποιοι έκλειναν τις συμφωνίες, άρα και είχαν τις επαφές με τους μάνατζερ και ήταν φίλοι του Βαγγέλα.

      Διαγραφή
    16. καταρχάς λεφτά και εγώ πιστεύω ότι φαγώθηκαν όμως αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί εάν η οικογένεια τους έστελνε στα δικαστήρια όλους όσους διοικούσαν.Τελικά δεν έκανε τίποτα και έφυγαν όλοι τους σαν "κύριοι".Τελικό αποτέλεσμα πάντως ήταν η ΠΑΕ να μείνει καταχρεωμένη και τα αποτελέσματα να τα βλέπουμε μέχρι και σήμερα και να τα βλέπουμε και για πολλά χρόνια ακόμα.Βέβαια σε όλα αυτά ερώτημα παραμένει γιατί οι μετέπειτα άνθρωποι στην ΠΑΕ δεν πήγαν στα δικαστήρια όλους τους μετόχους της πολυμετοχικότητας.

      Διαγραφή
    17. Έχω γράψει την άποψή μου για τον Αλαφούζο και το ρόλο του ΒΒ σε μία αρκετά παλιότερη ανάρτηση που είχα κάνει.
      Λες να ήταν καθαρές οι μεταγραφές Λάζαρου-Μελίσση; Πολλά χρήματα και μου μυρίζει "πράσινο" σαπούνι...με μαύρους κόκκους.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη.Απλά ΤΡΑΓΙΚΟ και μεγάλο κατόρθωμα,γιατί περί κατορθώματος πρόκειται η ισοπαλία με αυτόν τον Λεβαδειακό και με έδρα μάλιστα το Ο.Α.Κ.Α. Αυτός ο Αναστασίου έκανε πάλι το θαύμα του με το ροτέϊσον στην πρεμιέρα λες και υπήρξε κόπωση.Τα παιδιά δεν θα κάψουνε τα διαρκείας τους και δε θα κάνουνε συλλαλητήριο να ελευθερωθούμε? Η διοίκηση θα βγάλει κανένα οργισμένο τουϊτ για τον διαιτητή χαχα...Αυτά έχουνε οι φιλίες με τους gay και η στήριξή τους.Δυστυχώς οι gay θα πάρουνε ακόμα ένα πρωτάθλημα απο τον Οκτώβριο και ο ΠΑΟ με -30 πάλι φέτος.Δυστυχώς το επίπεδο της ομάδας είναι ακόμα χαμηλότερο απο πέρυσι και σχεδιάζαμε την ομάδα απο Μάρτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τον Οκτώβρη; Πολύ μακρυά το πας. φέτος από Σεπτέμβρη θα το έχει σηκώσει και θα μας κάνουν πάλι καζούρα οι gay.
      Όταν διώχνεις μόνοι παίκτες και αντί να καλύψεις τα κενά σου δημιουργείς και νέα, τότε λογικό είναι να είμαστε χειρότεροι φέτος.

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα ρε Βασίλη ... Σε διαβάζω καιρό ... Γράφω 1η φορά .
    Νίκος από Βόλο

    Χτές είχε 10 Νοματαίους στο ΟΑΚΑ και μιλάνε για τον κόσμο του Παναθηναικου που τον εχουν στειλει σπιτι .

    ΤΟν έχουν αφησει χωρις οραμα 4 χρονια τωρα .Σε ένα σχόλιο ενός γαύρου να μας λένε : Ο Θίασος του Αναστασίου !!

    Αλήθεια πόσο απέχει αυτό από την πραγματικότητα ?

    1 .Άν ο τραυματισμός του Μπέργκ δε συνέβαινε τώρα αλλά 1 μήνα μετά ... Ποιόν θα έκανε μεταγραφή ? Το Ρισβάνη?
    2. Άν ο Αναστασίου έβγαινε και έλεγε την αλήθεια ,ότι δηλαδή θέλει άλλους 5 παίχτες σοβαρούς γιατί από κλόουν γεμίσαμε , ποιά θα ήταν η τύχη του ?
    3. Άν ο Παναθηναικός δεν κατηγορούσε τα Ball boys Και τους διαιτητές για κάθε στραβοπάτημα ,τί θα έπρεπε να παραδεχτεί ? Μήπως το πρόχειρο στήσιμο μιάς ομάδας που από το Μάιο είχε καλές βάσεις και προοπτικές και την αφαίμαξη κάθε είδους ταλέντου που υπάρχει μέσα της ?

    Από έναν Παναθηναικό που δεν του χαρίζει εισιτήρια ο Αλαφούζος !! Έτσι για να μιλάμε και μείς που και πού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικόλα καλησπέρα.
      Να σχολιάζεις ελεύθερα όποτε το θελήσεις(μόνο προσοχή αν πας να αποδώσεις χαρακτηρισμό σε πρόσωπα με το κανονικό τους όνομα).

      Χθες το ΟΑΚΑ, που κάποτε πηγαίναμε στο σύνδεσμο με πυρετό για να μη χάσουμε το μαγικό χαρτάκι είχε όλους αυτούς που ζητωκραύγαζαν για το sold out!!!!! στη Λεοφώρο. Οι υπόλοιποι, οι πατατάκηδες δλδ, αφού δεν είναι σύμμαχοι ή θα μπαίνουν στο γήπεδο για να φάνε ξύλο ή σπίτια τους.

      Κάποτε κάναμε πλάκα με το "|μένουμε Ελλάδα" και τους "καναπέδες ΙΚΕΑ" και τώρα μας έχουν ψοφήσει στην καζούρα. Επόμενο στάδιο να μην ασχολούνται καθόλου γιατί πλέον δεν θα τους δίνει ούτε αυτό χαρά.

      Μερικές ακόμη απαντήσεις που δύσκολα θα γράψουν άλλοι, ελεύθεροι, υγιείς και σύμμαχοι.
      Αν ο Μπεργκ χτυπούσε αργότερα τότε η ΕΠΟ θα μας έδινε την άδεια να πάρουμε ακόμη και με κανονική μεταγραφή παίκτη. Τόση υποστήριξη στον Σκατοσακούλα να πάει χαμένη;

      Αν ο Αναστασίου έλεγε την αλήθεια τότε θα έψαχνε την τύχη του σε τμήματα υποδομής στο Βέλγιο ή την Ολλανδία. Μόνο που τότε δεν θα τα βάφτιζε κανείς πρόταση με τα διπλά χρήματα.

      Νίκο λυπάμαι αλλά όλα κυλάνε πάνω στο καλά σχεδιασμένο πλάνο. Τι δεν σου κάθεται καλά; Οι γαύροι το πρωτάθλημα και εμείς με τα προκριματικά για να λέμε πως ξεπουλώντας κάποια στιγμή θα ξεχρεώσουμε. Άσχετα αν το χρέος αυξάνει.

      Καλό κουράγιο αδερφέ, ειδικά στην πόλη που ζεις το χρειάζεσαι πλέον.

      Διαγραφή
  4. Να κάνω και μία ερώτηση που δεν μπορώ να απαντήσω μόνος ? (εκτός από αυτή εννοώ ) :P

    Ο Αλαφούζος αφού συμμετέχει και πρωτοστατεί σε μία συμμαχία υπέρ του Παναθηναϊκού εκλέγεται κάθε χρόνο ?Δηλαδή μπορεί να πάρει κάποιος άλλος τη θέση του και αυτός να ξεκουμπιστεί ?

    Κ αφού παρασύρθηκα ας συνεχίσω ... Γιατί δεν έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα εκτενώς τα εξοφλημένα ?
    Και γιατί όσοι έχουν βάλει χρήματα δεν του τό χουν ζητήσει αυτό ? Δέ θέλουν να ξέρουν και όχι να υποθέτουν τι έγιναν τα χρήματά τους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν είχε γίνει η ιστορία με την off shore θα σου απαντούσα θετικά στο πρώτο. Θεωρητικά θα μπορούσε κάποιος να πάει για πρόεδρος και ο Πουρέας το σχεδίαζε αλλά μπήκε στο πλάνο η off shore. Θα μπορούσε όμως μόνο κανονικό μέλος και όχι ηλεκτρονικό(20 ευρώ).

      Γιατί λες να μην έχει δείξει στον τύπο το συμβόλαιο για το "προπονητικό";
      Γιατί πάντα "κάποιος" βάζει χρήματα στην Π.Σ. αλλά πάντα μόνο σε φήμες μένουν;
      Μάλλον είναι μήνες πίσω και το ξέχασες πως τα 20ευρα είναι πολύ καλό "πλυντήριο".
      Τι να του ζητήσουν να ελέγξουν; Αφού ακόμη και οι εκλογές έγιναν και οι κάλπες άνοιξαν μέρες μετά!!!

      Αυτά που θες να μάθεις τα γράφουμε κάποιοι λίγοι και τα διαβάζουν(σίγουρα πράγματα) αλλά δεν θέλουν να κάνουν τίποτα και με κανένα τρόπο να μας απαντήσουν.

      Διαγραφή
  5. ΘΕΛΩ ΜΠΑΚΕ ΤΩΡΑ!!!!!!
    ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΖΝΕΝΤΕΚ ΣΚΑΖΝΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο χειρότεροι ήταν από Αναστασίου και Φερέιρα ρε άμπαλε;

      Θέλεις βιντεοθεραπεία με παιχνίδια από δεκαετίες 80, 90, 2000(μέχρι το γ@μημένο 2008) μπας και καταλάβεις τι θα πει να σε προσκυνά η Ευρώπη.

      Πρόβατο, ε πρόβατο.

      Διαγραφή
  6. Δές εδώ βασίλη τί είπαν πρωί - πρωί ... Έχω άδεια αυτές τις μέρες και επειδή δεν παίζει φράγκο κάθισα να δώ τη συνέντευξη με το καφεδάκι μου ... Ξινό μου τό βγαλε

    https://www.youtube.com/watch?v=OwCEcX3Lh0Q

    Τον ρώτησαν τάχα για το εύρος του χρέους και απάντησε ... Ε αυτά δε λέγονται !! Λές και είναι μυστικό το πόσα λεφτά έχει στο σπίτι του κρυμμένα ξέρω γώ ...

    Επίσης από τα λεγόμενά τους κατάλαβα ότι : Ο Παναθηναικός πούλησε Καπίνο ,πήρε λεφτά από europa , από τηλεοπτικά και τα έριξε σε βιολογικές καλλιέργειες και στο γυμναστήριο του ΑΠήλιον ...

    Η ΕΒΕΡΤΟΝ έχτισε όλο το προπονητικό της στολιδι με 9 εκατ. λίρες !!!!!!!!!!!!!!

    ΠΡοτείνω να φτιάξουμε σελίδα να φύγει ο καράφλας από τον Παναθηναικό , ΧΘΕΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλο το βίντεο για να το δω και από τα σχόλια δεν ψήνομαι μετά και από το σημερινό 8ωρο. Μάλλον πάλι αόριστα μίλησε...
      Τα χρέη φαίνονται πάνω στον ισολογισμό και τα Α/Χ αλλά αυτοί θα βγάλουν πάλι τα παπαγαλάκια να λένε διάφορα.
      Στην Έβερτον πόσα χρήματα έφαγαν οι "παράγοντες" και άλλα πόσα πήγαν σε μίζες; Μήπως όλα πήγαν για το προπονητικό; Εκεί δεν θα είχε και κορμοράνους του Αλέξη.

      Σελίδα κόντρα στον Αλ Αφ νομίζω υπάρχει στο fb αλλά δεν αξίζει τον κόπο. Το ίντερνετ είναι καλό για ενημέρωση και συνεννόηση αλλά όχι για να πιέζει καταστάσεις.

      Διαγραφή
  7. ΘΕΛΏ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΠΟΡΙΖΙΕ!!!
    ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΚΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκίνα με το 3-1 με την Γιουβέντους στο ΟΑΚΑ που ο Άγγελος ενώ έχει βάλει τον ΓΚΟΡΑΝ ΒΛΑΟΒΙΤΣ αλλαγή φωνάζει "όχι άλλο γκολ, όχι άλλο γκολ" και τους γυρνάει πίσω να μην επιτεθούν.
      Εκεί να δεις ποιο είναι το sold out.

      Διαγραφή
  8. Καλημέρα Βασίλη.Η συνέντευξη του "προέδρου"χθές ήταν απλά μια απο τα ίδια με αοριστίες και χωρίς απαντήσεις.Κορϊδεύουνε όσους τους πιστεύουνε ακόμα και είναι λίγοι.Ελπίζω και τα πρόβατα να είδανε και επιτέλους να πάψουνε να τους πιστεύουνε και να τους στηρίζουνε.Όχι μεταγραφές κανένας παίχτης του ΠΑΟ στην Εθνική,προπονητικό κέντρο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ,αλλά θα έχουμε ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΛΑΧΑΝΑ...!!! ΕΛΕΟΣ... Χθές είδανε και οι
    τυφλοί ποιο θα είναι το μέλλον του ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπέρα Μάνο.
      Αν και αργά το βράδυ βρήκα χρόνο αρνούμαι να την δω. Δεν μου χρωστάν οι γείτονες να ακούσουν το μπινελίκι αντί για τον τιτανοτεράστιο Αλ Αφ.

      Διαγραφή
  9. Μέσα ήμουν με ΓΙουβέντους 17 χρονών ... από το σχολείο στον αγώνα και καπάκι σχολείο !! 4 το πρωί γυρίσαμε στο σπίτι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μοναδική φορά που ήρθε και φίλος από το σχολείο. Κοπάνα από τη σχολή και Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη μέσα στην υπερένταση. Πρώτα από την προσμονή για το παιχνίδι και μετά για το υπέροχο αυτό παιχνίδι. Μετά την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη αμέσως σε ένα από τα καφέ στο Πανεπιστήμιο για να κάνουμε ανάλυση με φίλους που δεν πήγαν.
      Υπέροχες αναμνήσεις.

      Διαγραφή