Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ο Τοτός, ο Πόντιος και ο Αναστασίου

Το άλλο με τον Αναστασίου το ακούσατε/διαβάσατε;
Είπε όχι λένε στην Γκένκ...και εκεί κόντεψα να πάθω θλάση στους κοιλιακούς μου.
Λέτα μην πασάρεις κάθε μ@λ@κί@ που θα σκεφτείς στα πρόβατα; Έχεις και τον Τασούλη να συμφωνεί και να ψάχνει τρόπο να δικαιολογήσει την "πρόταση".

Πολλές φορές παλιότερα έχω διαβάσει "βατράχια" αλλά σαν αυτό το πόνημα του Τασούλη λίγα. Βασίστηκε σε ένα κύπελλο και στη νίκη με τους γαύρους και τον έκανε προπονητή και μάλιστα με τεράστια πρόοδο.
Μόνο τυφλός ή άμπαλος μπορεί να δεχτεί κάτι τέτοιο. Ο Αναστασίου από πέρσι έχει κάνει δεκάδες λάθη και συνεχίζει την πορεία των λαθών του και φέτος. Στα περισσότερα παιχνίδια δεν έχει διαβάσει τον αντίπαλο και οι επιλογές του σε συστήματα με τρομάζουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αποκλεισμός από τους Βέλγους.
Αν συνυπολογίσει κανείς το όνομα Γκενκ, την ιστορία του(άλλο ανέκδοτο) και τις πιθανότητες να παίξει έστω και τέσσερα παιχνίδια στην Ευρώπη τότε καταλαβαίνει εύκολα την διαφορά.

Προσωπικά θεωρώ πως δεν έχει γίνει πρόταση και όλο είναι στημένο από τη Λέτα. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που δίνουν στους ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ δημοσιογράφους ψεύτικη είδηση. Ίσως και να ετοιμάζουν την δικαιολογία για ακόμη μία ενδεχόμενη γκέλα που θα μικρύνει και άλλο τον Παναθηναϊκό. Η μόνη περίπτωση να είχε έρθει πρόταση από την Γκενκ θα ήταν να αφορούσε τις ακαδημίες.

Παραλίγο να ξεχάσω να σας ενημερώσω. Μου ήρθε πρόταση από ESPN, Skysports, As και Marca να αναλάβω υπεύθυνος αλλά εγώ αρνήθηκα. Να ήταν κάποιος κολοσσός σας το γαυρέτα να το συζητήσω!!!! αλλά για αυτά τα μέσα δεν προδίδω τους αναγνώστες μου.

4 σχόλια:

  1. Καλημέρα Βασίλη.Ελπιζω να πέρασες καλά στις διακοπές σου.Έκανα μεγάλη αποχή απο το Ίντερνετ λόγω του στησίματος της δουλειάς μου που έχω στα σκαριά.Τώρα τι να πώ για τον αποκλεισμό απο την Σταντάρ ή για την δήθεν πρόταση στον δικό μας Μουρίνιο εδώ γελάμεε χαχα...Απορώ αυτή η Γκένκ τι διέκρινε στον Αναστασίου και του έκανε πρόταση εαν λέω που δε το πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο.Μακάρι να ίσχυε και να μας έκανε την χάρη να φύγει.Τώρα για τον αποκλεισμό μας απο την Σταντάρ,είναι καθαρά φταίξιμο προπονητή με τις επιλογές του αλλά και φυσικά δημιούργημα των νάνων που διοικούνε τον ΠΑΟ.Όλα πάνε καλά υλοποιώντας το πλάνο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνο καλησπέρα.
      Αδερφέ ξεκουράστηκα, ευτυχώς γιατί ο χειμώνας μάλλον θα είναι δύσκολος σε πολλά μέτωπα.
      Πως πήγε με τη δουλειά που στήνεις; Εύχομαι όλα να πάνε κατ ευχή και να μην βρεις κανένα εμπόδιο.

      Αδερφέ όλος ο κόσμος γελάει με το "χαρτάκι" από τη Λέτα. Πλέον και τα πρόβατα βαρέθηκαν το ίδιο σανό και θα αρχίσουν να ψάχνουν αλλού για ενημέρωση. Ο αποκλεισμός ήταν φυσικό επακόλουθο αφού δεν βρήκε "απάντηση" στον μοναδικό τρόπο επίθεσης των Βέλγων, τις αντεπιθέσεις.

      Σε κάθε πλάνο που πήγαινε η ομάδα να υλοποιήσει παλιότερα(τελευταίο το γήπεδο) πάντα κάποιος το διέκοπτε. Σε αυτούς γιατί δεν ξεπετάγονται εμπόδια;

      Διαγραφή
  2. Προς το παρόν προχωράει η δουλειά αν και σε πρώϊμο στάδιο ακόμα.Ελπίζω φθινόπωρο με χειμώνα να ξεκινήσει αν φυσικά επιτρέψει και η γραφειοκρατία.Ευτυχώς ξεκουράστηκες αδερφέ γιατί μπορεί να έχουμε πολλά γέλια με τους ανίκανους που διοικούνε τον ΠΑΟ.Ελπίζω να μην αποκλειστούμε απο την Μίντιλαντ και θυμηθούμε "ένδοξες" στιγμές Φερέϊρα μένοντας εκτός Ευρώπης για μία ακόμη φορά.Οι Δανοί έχουνε γρήγορες ομάδες,όπως είδα και χθές την Άαλμπορκ,που μου θύμησε τις πραγματικές Ευρωπαϊκές βραδιές,όπως το 1996 κερδίζοντάς τους φτάσαμε μια ανάσα απο τον τελικό κερδίζοντας τον μεγάλο Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ,αλλά τότε ήμασταν σκλαβωμένοι.Ελπίζω φέτος ακόμα και τα πρόβατα να ξυπνήσουνε επιτέλους και να υπάρξουνε "κορμοράνοι"όπως με το γήπεδο,διώχνωντάς τους απο την διοίκηση του μεγαλύτερου συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως μπορεί να είδες ενώ το έβαλα νωρίς το απόγευμα απέφυγα να απαντήσω πριν την λήξη του αγώνα. Το φοβόμουνα το παιχνίδι. Μακάρι να γίνουν πραγματικότητα οι ελπίδες που εκφράζεις γιατί διαφορετικά θα κλαίμε.

      Για την δουλειά αν οργανωθείς σωστά από την αρχή με λογιστή(γνώστη και όχι αρπακολλατζή) και δικηγόρο(σε ελάχιστες χώρες ζητάνε δικηγόρο για την έναρξη, δεν γνωρίζω αν το άλλαξαν και το γλιτώνεις τελικά).

      Διαγραφή