Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΟΠΑΔΟΙ και με τη βούλα χαίρονται για το "ξεπούλημα" των εισιτηρίων στη Λεωφόρο

"χλιάρα" Θανασάκη αφιερωμένο σε εσένα για να μάθεις ή να κατανοήσεις τη διαφορά που σου έχω εξηγήσει πολλές φορές.

Οι πολυΑμέτοχοι και ο καραφλΟύζος δεν μίκρυναν απλά την αξία του Panathinaikos αλλά φέρθηκαν τόσο έξυπνα που ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ τους οπαδούς.
Οι Παναθηναϊκοί πάντα ήμασταν η ΕΛΙΤ, ο αφρος, των Ελλήνων οπαδών και δεν μας έμπλεκε κανείς με την πλέμπα. ΗΜΑΣΤΑΝ. ΚΑΠΟΤΕ.

Πλέον οι "οπαδοί" ή καλύτερα οι ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΟΠΑΔΟΙ, τρεφόμενοι με σουβλάκια χαίρονται με το αυτονόητο και προσπαθούν να σαπίσουν τα μυαλά των μικρότερων σε ηλικία.
Τι λες ρε γελοίο γίδι που δημιουργείς κλίμα ευφορίας για το ξεπούλημα" των εισιτηρίων στη Λεωφόρο;

Από πότε τα 10 ή 12 χιλιάδες χαρτάκια είναι επιτυχία(αφαιρούμε τα χορηγικά, τις προσκλήσεις, τα ακριβά); Από πότε τα εισιτήρια που κόβαμε για πλάκα σε κάτι ώρες ή σε μία μέρα είναι επιτυχία;

Ποιο sold out;

Η πολλή γυροΐνη πειράζει σοβαρά τα λιγοστά εγκεφαλικά κύτταρα που έχεις.

Κάποτε το ΟΑΚΑ ήταν σχεδόν γεμάτο ή τουλάχιστον στο 65-70 τοις 100 με αντιπάλους νεοφώτιστους ή ομάδες που έπεφταν κατηγορία.

Η ιστορική έδρα έχει μέσα της τις αναμνήσεις μας και τις φωνές μας από την εποχή που τα σημερινά επιχορηγούμενα "αλητάκια" ήταν ακόμη σπερματοζωάρια. Οι αναμνήσεις μας όμως και οι φωνές μας δεν μπορούν να μείνουν μακρυά από ένα γήπεδο αντάξιο του Panathinaikos και να μείνουν φυλακισμένες στη μικρή Λεωφόρο.

Για ποιο sold out μιλάνε τα γίδια που γράφουν άκριτα κάθε βλακεία που τους στέλνει ο υπάλληλος και ο πολιτευτής; 

Για προσπαθείστε να βρείτε στοιχεία για αγώνες και εισιτήρια από τις εποχές της "σκλαβιάς" που παίζαμε στο ΟΑΚΑ; 

Στο ΟΑΚΑ τα 10.000 ή τα 15.000 ήταν ένα άδειο γήπεδο. Η επιλογή της Λεωφόρου απλά δεσμεύει τον Παναθηναϊκό σε ένα γήπεδο μικρό για την ομάδα ΜΑΣ. 

Στο ΟΑΚΑ δύσκολα τα αλητάκια θα μπορούσαν να κάνουν ότι και πριν λίγα χρόνια. Πλέον ο κόσμος είναι υποψιασμένος και δεν θα δεχτεί την αλητεία και το νταβατζιλίκι που πουλάνε στα στενά και έξω από την ιστορική έδρα. Αν δεν μας πετύχαινε η κρίση σαν χώρα τότε θα είχαμε ξεμπερδέψει με τους υπαλλήλους και τους πολιτευτές και οι μικρότεροι θα γνώριζαν τι σημαίνει 13 και πως οι 70.000 είναι ΛΙΓΕΣ θέσεις για τον δικό μας Panathinaiko.

ΥΓ Δημήτρη ευχαριστώ για την έμπνευση και καλό κουράγιο στις "βόλτες" που κάνεις στο ίντερνετ.
ΥΓ2 Χθες με ρώτησε μία συνάδελφος γιατί απαξιώνω τους οπαδούς άλλων ομάδων ακόμη και αν είναι φιλοΠαναθηναϊκοί και μετά σε τι διαφέρουμε εμείς από τους άλλους. Η απάντηση στο πρώτο ερώτημα ήταν "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ" και στο δεύτερο "Οι νεότερο ιδεν διαφέρουν πλέον. Οι παλιότεροι είμαστε διαφορετικοί."

8 σχόλια:

  1. "...Η ιστορική έδρα έχει μέσα της τις αναμνήσεις μας και τις φωνές μας από την εποχή που τα σημερινά επιχορηγούμενα "αλητάκια" ήταν ακόμη σπερματοζωάρια....".

    Πιστεύω ότι η σωστότερη έκφραση γι αυτά θα ήταν:
    Η ιστορική έδρα έχει μέσα της τις αναμνήσεις μας και τις φωνές μας από την εποχή που τα σημερινά επιχορηγούμενα "αλητάκια" ήταν ακόμη ωάρια και δεν ήξεραν αν θα γίνουν αρσενικά η τραβεστί.
    Τελικά κατέληξαν τραβεστί, και μεγαλώνοντας αποφάσισαν να γίνουν ... οπαδές!!!!!!!!

    Πρέπει η επιστήμη να κρατήσει κάποια κομμάτια για μελλοντική εξέταση και μελέτη του σπάνιου αυτού dna....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός στην πρόταση που έκανες πιο πάνω.
      Αν τελικά οι επιστήμονες κάνουν πειράματα με αυτούς θα βρουν εγκεφαλικά κύτταρα σχεδόν ανύπαρκτα σε σώμα ανθρώπου. Θα μπερδευτούν τόσο που δεν θα ξέρουν που να κατατάξουν το "είδος". Πριν τον πίθηκο, λόγω ανύπαρκτης νοημοσύνης, ή μετά, λόγω σώματος;

      Διαγραφή
  2. Τώρα αυτό το κείμενο ΠΟΣΟ δυσνόητο μπορεί να είναι, να το αντιληφθούν μερικά αιγοπρόβατα; Εξαιρετικά τα έγραψες και τους ξεβράκωσες. Σε λίγο θα τους βάλει στον Ταφο του Ινδού και αυτοί θα πανηγυρίζουν ότι ξεπούλησαν τα διαρκείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρουν ανάγνωση τα έρμα και εσύ ζητάς να κάνουν και σκέψη.

      Διαγραφή
  3. Πάντως, δεν μπορείς να φανταστείς με πόση λύσσα υπερασπίζονται τα κεκτημένα τους, αν τολμήσεις να τους θίξεις την ιερή ξεσκέπαστη αγελάδα!!!!

    Γράφουν ύμνους ακόμα και σε τελείως άσχετες με το πρόσωπο αυτό αναρτήσεις .....

    Είναι αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός:
    "Θέλει η πουτ@να να κρυφτεί, κι η χαρά δεν την αφήνει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορώ να φανταστώ από τα στατιστικά που βλέπω για το blog.
      Τις τελευταίες μέρες επανέφεραν θέμα του 2013 σε φόρουμ για Τζιγκερικά sites/blogs. Όλοι όσοι δεν συμφωνούν με αυτούς είναι μέσα. Άρα και εγώ.
      Τελειώνει το παραμύθι και σε λίγο να δω τι άλλο θα κάνουν για να κρατάνε τα γίδια στο μαντρί.

      Διαγραφή
  4. ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΕΥ "ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΩΝ".ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΩΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήδη η κατάσταση είναι χάλια αλλά αν δεχτώ πως ο Ούζος και η Π.Σ. είναι τα αφεντικά τότε τίποτα δεν στέκει από τον τρόπο που ενεργούν. Αν πίσω από όλα είναι ο Β.Β. τότε όλα έχουν νόημα και θέλει να δει τα τραβεστί αλητάκια να τον προσκυνάνε και να τον παρακαλάνε να επιστρέψει.
      Η ομάδα πλέον έχει τόσο λίγα έσοδα που ότι και να κλέψουν είναι λίγο και τζάμπα θα χρεωθούν τη ρετσινιά.
      Ευτυχώς που το σχέδιο με το κόμμα ναυάγησε γιατί διαφορετικά όλα θα ήταν χειρότερα.

      Διαγραφή