Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Ακόμη μωρή Ουέφα να μας πεις τι θα γίνει;

Στο Ελλαδιστάν αθωώνουν την Βέροια. Στην ΟΥΕΦΑ;
Στην Ουέφα ακόμη να αποφασίσουν ενώ έχουν στείλει κλιμάκιο να ελέγξει τις καταγγελίες εις βάρος των gay, του Αστέρα και του Ατρόμητου εδώ και βδομάδες. Ξεκινάει ο Πάοκ τα επίσημα παιχνίδια μήπως; θα έπρεπε να πάρει τη θέση του Παναθηναϊκού και ο Παναθηναϊκός να βρεθεί στους ομίλους.
Μήπως θα έπρεπε να έχει αλλάξει χέρια το πρωτάθλημα;
Είπαμε να έχουμε γαϊδουρινή υπομονή αλλά όχι και να ανεχόμαστε τα πάντα.

2 σχόλια:

  1. Επειδή με την πολιτικοοικονομική κατάσταση στη χώρα μας τα πράγματα φαίνεται ότι δεν οδηγούν κάπου, ίσως θα ήταν προτιμότερο να ασχολούμαστε με το ποδοσφαιράκι το οποίο κατά την γνώμη μου είναι πιο light σαν αντικείμενο.
    Βέβαια, όπου υπάρχει ανακατεμένος ο θρήλελος αναδύεται μια μπόχα, και εύλογα θα μπορούσε κάποιος να πει ότι κι αυτό σε φτάνει σε σημείο τρέλας και αλλοφροσύνης με την ευνοική αντιμετώπιση του συγκεκριμένου "σωματείου"!
    Παρ όλα αυτά εξακολουθώ να πιστεύω ότι λιγότερο άγχος προσφέρει η συγκεκριμένη ενασχόληση από το ν ασχολείται κάποιος με τα 300 καινάρια που μας "κυβερνούν".....

    Βλέποντας την "απάθεια" της φουφεφα να καταπιαστεί με το θέμα, δεν έχω καμιά ελπίδα ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη!
    Φως ίσως να υπάρξει, εάν οι γείτονές μας και κουμπαροφίλοι μας Τούρκοι, θιχτούν επειδή το μαγαζάκι της Μικαέλας ή Μισελίνας δεν θα επιδείξει την ίδια βουλή που επέδειξε σε αντίστοιχο δικό τους θέμα πριν μερικά χρόνια με την Φενέρ, και τους κάνει ρόμπες. Νομίζω ότι σαν μπαχαλάκηδες οι γείτονες τα καταφέρνουν μια χαρά.....
    Εκεί έχω εναποθέσει πλέον τις ελπίδες μου.
    Αν και με τον υιό Θεοδωρίδη υπό τις διαταγές του, νομίζω ότι όλο και κάποια δικολαβική λοβιτούρα θα σκεφτούν για να .... πηδήξει το ποταμάκι ο μπούμπης.....!
    Και μετά, ποιος τους πιάνει τους ακατονόμαστους, αφού θα έχουν να μας επιδείξουν και την "αθώωση" από τον μόδιστρο τον εκ Γαλλίας προερχόμενο....!

    ΥΓ: Επανέκαμψα στα ... πάτρια εδάφη από τα πάτρια εδάφη!
    Βέβαια, ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς και η συμμορία του δεν με άφησαν να χαρώ όσο θα ήθελα αυτές τις λίγες μέρες που ξέφυγα από την καθημερινότητά μου, αλλά δεν πειράζει.
    Μπορεί να έρθουν καλύτερες μέρες......
    Καλή εβδομάδα να περάσουμε.
    Κι ας είναι λιγότερο καλή από τις προηγούμενες, αρκεί να είναι ΚΑΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή εγώ όσο και αν γουστάρω, και το γουστάρω πολύ, το ποδόσφαιρο αυτές τις μέρες έχω ανοιχτή την τηλεόραση συνέχεια στα κρατικά(δεν αντέχω την προπαγάνδα των ιδιωτικών ΜΜΑποχαύνωσης) για να μαθαίνω κάποιες από τις εξελίξεις.
      Πρώτη φορά Αριστερά; Η ελπίδα έρχεται;
      Ακόμη μία προδοσία και αν δεν βάλει το χέρι του ο Θεός η Ελλάδα θα χάσει πολλές ακόμη ζωές, ζωές Ελλήνων. Μοναδική ελπίδα να βγουν αληθινές οι προφητείες των γεροντάδων, ειδικά φέτος που είχαμε ΔΙΠΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ.

      ΥΓ Ας κάνει η Ουέφα κάτι και ας είναι και απο σπόντα, μετά από παρέμβαση της Τουρκίας. Τότε θα γελάσουμε ακόμη πιο πολύ.

      Καλή βδομάδα, αν και φοβάμαι πως θα είναι πολύ δύσκολη.

      Διαγραφή