Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

"Oμογενής" από τη Γεωργία ο δολοφόνος του Γιώργου

Ομογενής είναι ο ΠΟΝΤΙΟΣ που ζούσε στην Πρώην Σοβ. Ένωση και βρέθηκε σε κάθε εσχατιά της. Ομογενής δεν είναι όμως κάθε Μογγολοκαυκάσιος που ΠΛΗΡΩΣΕ κάποια δολάρια έναν ΑΛΗΤΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ του ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ για να πάρει ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.
Έτσι αυτοί οι "ομογενείς" τολμούν και αποκαλούν εμένα και τους ομοίους μου φασίστες.

ΝΑΙ ΡΕ ΕΧΕΙ 1.000.000 ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΙΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ

ΕΛΕΓΧΟΣ, ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ(ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ) ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ. ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑΝΑΤΟΣ(ΟΧΙ ΙΣΟΒΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 16-18 ΧΡΟΝΙΑ).

Πήγε ο αλήτης ο Γεωργιανός και επειδή το τσουλάκι που είχε μαζί του φλέρταρε με μία παρέα Ελλήνων σκότωσε τον Γιώργο(που πήγε να ηρεμήσει την κατάσταση) και τραυμάτισε τον αδερφό του και άλλους δύο.

Ο Γιώργος αλλά και τα αδέρφια του ήταν από τα καλύτερα παιδιά. Μπορεί να μην είχαμε φιλία αλλά λόγω ηλικίας τον γνώριζα. Φιλότιμο παιδί και από καλή οικογένεια, τον συναντούσα συχνά έξω. Δεν θα είχα καταλάβει τίποτα μέχρι που ένας κοινός φίλος έγραψε στο fb για το θάνατό του.

Γαμώ τον Καύκασό σας Μογγολοκαυκάσιοι. Το μόνο αίμα που πρέπει να χυθεί είναι το δικό σας και όχι των όσων δολοφονείτε γιατί μόνο έτσι μπορείτε να λύσετε τις διαφορές σας, άνανδρα.

Καλό Παράδεισο να έχεις Γιώργο, ο Θεός να δώσει δύναμη στην οικογένειά σου.

2 σχόλια:

  1. Είναι η οργή για όλους αυτούς που για μικροκοματικούς πελατειακούς λόγους, έχουν μαζέψει στη χώρα μας το κάθε κατακάθι.
    Χωρίς να ξέρω το παιδί και χωρίς να έχω διαβάσει το συγκεκριμένο περιστατικό, ένοιωσα το αίμα ν ανεβαίνει στο κεφάλι.
    Αυτοί βέβαια έχουν 10, 15, 20 ,30 αστυνομικούς να τους προστατεύουν.
    Εμείς οι υπόλοιποι, παιδιά ενός κατώτερου θεού, βράζουμε στο ζουμί μας και προσευχόμαστε να μην μας εύρει το κακό.

    Ο Θεός να δώσει δύναμη στους δικούς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το 1990 με τους πρώτους Πόντιους ξεκίνησαν να έρχονται και οι "ομογενείς" αλλά κάποιοι ήθελαν κομματικό στρατό και τους έδιναν δάνεια μεχρι που τα έκοψε ο Καραμανλής.

      Και να φανταστείς Δημήτρη πως όποιος και να ήταν εκεί το ίδιο με τον Γιώργο θα έκανε. Σε πάρτυ πήγανε και προσπάθησε να μην χαλάσει η διάθεση από μία φασαρία κάποιοων τρίτων. Και να φανταστείς πως αυτός και ο μικρότερος αδερφός του δεν είναι οι μόνοι στην οικογένεια που τους πυροβόλησαν. Είχαν και άλλο περιστατικό μεγαλύτερου αδερφού που δέχθηκε σφαίρα σε ώρα υπηρεσίας.

      Το καθίκι θα καλοπαιράσει καθώς όλο και καποιοι θα γλιστρίσουν πάνω του. Στο πρόσωπο, τα πλευρά, την κοιλιακή χώρα. Αρκεί να μην μπλεχτούν οι φιλόζωοι και να μην ψοφήσει το γουρούνι.

      Διαγραφή