Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

"Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να εορτάσει την αποκατάσταση της ανύπαρκτης πλέον Ελληνικής Δημοκρατίας μας" - " Η χούντα των συνταγματαρχών και η νυν ξένη χούντα"

Μου το έστειλε ένας πολύ καλός φίλος και το αναδημοσιεύω  καθώς με καλύπτει με όσα γράφει ο κ. Μπίλλης.

 

Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης
Κύριοι Βουλευτές,...

Η κυβέρνηση  ετοιμάζεται να εορτάσει την αποκατάσταση της ανύπαρκτης πλέον Ελληνικής Δημοκρατίας μας. Που μόνον υποκριτές και πράκτορες δεν αντιλαμβάνονται ότι σήμερα βρισκόμαστε υπό την κατοχή μίας ξένης γερμανοκίνητης νεοναζιστικής χούντας.

Οι πράκτορες της, ψευταριστεροδεξιοσοσιαληστές, για πολλά χρόνια «εξιλεώνουν» την προδοσία τους αναφερόμενοι στη στρατιωτική δικτατορία-χούντα του 1967.

Στοιχειώδης όμως ειλικρίνεια απαιτεί να τονίσουμε, ότι συγκριτικά με τη ξένη κατοχή της τωρινής ξένης χούντας, η  χούντα των συνταγματαρχών, σήμερα φαντάζει,  συγκριτικά βέβαια, παράδεισος.

Γιατί.
Δεν αυτοκτόνησε 10.000 έλληνες στον καιρό της.
Δεν δημιούργησε επίτηδες 3.000.000 άνεργους για να δημευθούν τα σπίτια και οι περιουσίες τους.
Δεν χρεοκόπησε εσκεμμένα την Ελλάδα για να δημευθεί ο εθνικός της πλούτος από απατεώνες.
Και πολλά άλλα δεν, για τρόικες, για Ραϊχενμπάχες, για Φούκτες,  για εκατοντάδες  ξένους εγκαθέτους, για Εθνική ντροπή, κτλ.

Απεναντίας.
Δημιούργησε ανάπτυξη τη δεύτερη στον κόσμο,  μετά την Ιαπωνία, και με σχεδόν μηδενική ανεργία.
Έδωσε σπίτια με στεγαστικά στον κόσμο (ο γράφων δεν πήρε) που τα δημεύει τώρα η ξένη χούντα.
Δεν προκάλεσε γενοκτονία και φυγή των νέων μας.
Δεν κατέστρεψε την Ελληνική παραγωγή και βιομηχανία.
Και μαζί με τα πολλά δεν, επιπλέον  δημιούργησε και μία γερή οικονομία.
Και πριν κάποιος πει για τη καταστροφή της Κύπρου, καλύτερα «χρονιάρα» μέρα να μην ξαναπώ τι είχε συμφωνήσει ο «εθνάρχης» Καραμανλής με τους τούρκους.

Χωρίς τα ανωτέρω να έχουν σκοπό να εξυμνήσουν το ανελεύθερο καθεστώς της παραβίασης του Συντάγματος, για την οποία τιμωρήθηκαν επιλεκτικά.  Δεν τιμωρήθηκαν οι προδότες συνεργάτες του «εθνάρχη» Καραμανλή για την άλωση από τους τούρκους της Κύπρου, Μπανάνος, Αραπάκης και Σία.

Και τα φόρτωσαν όλα ψευδώς στον Ιωαννίδη, και ξεμπέρδεψαν.

Ενώ σήμερα τα θρασύτατα ανθρωπάκια  που υποδούλωσαν και εξοντώνουν τον Ελληνισμό, με παραβίαση του Συντάγματος, χαίρουν αμνηστίας από τον τηρητή του Συντάγματος,  τον τέως  και τον νυν πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίες.

Που όχι μόνον ο νυν δεν αποτείνεται ιδία πρωτοβουλία στην απανταχού ανθρωπότητα μέσω των προέδρων της,  για να διαμαρτυρηθεί για  τα φασιστικά συμβαίνοντα στην Ελλάδα, αλλά και αρνείται «τυπικώς» και απαράδεκτα να διαβιβάσει  την σχετική επιστολή της Ελληνίδας προέδρου της Ελληνικής Βουλής.

Σύγκριση  με τον Γκιζίκη, που «τιμήθηκε» από τον «εθνάρχη» Καραμανλή, θα ήταν εις βάρος και του τέως και νυν προέδρου.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου