Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Δειχνει να έχει πάρει στα σοβαρά το ρόλο του

Φέτος το καλοκαίρι είχα προετοιμαστεί πως δεν θα περίμενα κάτι καλό στον μπασκετικό Παναθηναϊκό και φοβόμουν τα χειρότερα(ακόμη και τη διακοπή της συνεργασίας με τον Μήτσο, για λόγους οικονομίας). Ευτυχώς όμως όχι μόνο δεν συνέβη κάτι κακό αλλά και οι εξελίξεις είναι ευχάριστες.

Τον γιο του κυρίου Παύλου τον έχω σχολιάσει άσχημα πολλές φορές και μάλιστα όλες δικαιολογημένα. Από τότε που ανέλαβε πάει από το ένα λάθος στο άλλο. Επιλογές προπονητή, παικτών, συμπεριφορά απέναντι σε αντιπάλους και σε διαιτητές...

Οι ενέργειες που έκανε φέτος το καλοκαίρι δείχνουν πως είτε ο ίδιος σκέφτηκε, είτε κάποιος άλλος(πατέρας ή θείος) τον συμβούλεψε ώστε να μην κάνει τα λάθη που ήδη έχει κάνει και ο Εξάστερος έφτασε να είναι κομπάρσος στην Ευρώπη.

Έτσι είτε γιατί θέλει να πουλήσει και κατάλαβε πως αν απαξιώσει την ομάδα δεν θα βρει αγοραστή, είτε γιατί θέλει να αρχίσει και ο ίδιος να κερδίζει τίτλους και έτσι να συνεχίσει την παλιά ιστορία του διχασμού μεταξύ ποδοσφαίρου και μπάσκετ, είτε ... είτε ... είτε... Στο μυαλό του δεν είμαι και δεν θα το ήθελα να ήμουν. Το σίγουρο είναι πως φέτος πήρε προπονητή(αρκεί να μην τον διώξει και αυτόν πριν το τέλος της χρονιάς) και τον άφησε να επιλέξει παίκτες από το πάνω ράφι Ραντούλιτσα, Καλάθης, Πάβλοβιτς και ίσως και άλλος/οι. Κινήσεις που δείχνουν πως ο Εξάστερος θα διεκδικήσει το 7ο αστέρι και όχι απλά μία πρόκριση.

Αν συνεχίσουν έτσι οι ομάδες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, μάλλον ο κόσμος θα στραφεί και πάλι στην «σπυριάρα».

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ απόλυτα. Φέτος έμαθε ο Δημήτρης ότι δεν γίνεται κάθε χρόνο να μειώνεις το μπάτζετ και να παίρνεις πρωτάθλημα.Του έγινε μάθημα αυτό και τώρα αγοράζει καλούς παίχτες και όχι παιχτάκια της σειράς και λαχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή