Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Νίκη με ανατροπή, αλλά θέλει προσοχή το 2-1


Βρέθηκε στο 10 να χάνει με 0-1 και στο 12 γλίτωσε το 0-2 από την αστοχία του αντιπάλου. Έχασε πέναλτυ(ο Μπεργκ!!!) στο 34 και στο 37 ο Σουηδός έκανε το 1-1. Στο 44 ο Σάντσες πήρε κόκκινη και στο δεύτερο μέρος με πέναλτυ ο Καρέλης έκανε το 2-1.

Ο Κοτσόλης με κάποιες καλές επεμβάσεις στη διάρκεια του αγώνα ισοσκέλισε το λάθος του στη φάση του γκολ αλλά και τα άλλα λάθη που έκανε. Η άμυνα στη φάση του γκολ είναι τραγική, λες και κοιμήθηκαν όλοι τους. Ευτυχώς που τον ύπνο της άμυνας δεν τον εκμεταλλεύτηκε η Μπρυζ και 2 λεπτά αργότερα και δεν διπλασίασε τα γκολ της γιατί τότε θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι.

Στην πρώτη καλή φάση για τον Παναθηναϊκό ο Νίνης αστοχεί για λίγο και σχεδόν 10 λεπτά αργότερα ο Καρέλης κερδίζει πέναλτυ(η σκέψη του Σουηδού φοβερή δείτε όλη την φάση για να καταλάβετε τι εννοώ) το οποίο όμως αποκρούει ο τερματοφύλακας των Βέλγων. Σε 3 λεπτά όμως θα βάλει το γκολ της ισοφάρισης που θα ανεβάσει και άλλο την ψυχολογία της ομάδας. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Σάντσες με ένα δολοφονικό τάκλιν, με τα δύο πόδια και όχι χαμηλά, "μαρκάρει" τον Ντιαμπί και αρχικά παίρνει την κίτρινη κάρτα που ο Ρώσος διαιτητής με υπόδειξη του τέταρτου την κάνει κόκκινη. Σωστή απόφαση.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με αλλαγές και με διαφορετικό σχέδιο. Θέλησε να κρατήσει τον έλεγχο του αγώνα αλλά όχι και την κατοχή. Η κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο είναι για την Μπρυζ αλλά αυτό από μόνο του δεν σημαίνει τίποτα. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε αρκετά έξυπνα χωρίς να φαίνεται πως παίζει με 10. Υπήρχαν στιγμές που ανησύχησε τους Βέλγους όπως και στην φάση του δεύτερου πέναλτυ, ο αμυνόμενος ακουμπά την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή. Τώρα την εκτέλεση ανέλαβε ο Καρέλης και έστειλε την μπάλα εκεί που ο τερματοφύλακας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. 

Τα υπόλοιπα λεπτά μέχρι το τέλος με άγχωσαν. Η ομάδα φανερά ανέτοιμη δυσκολευόταν να κρατήσει μπάλα και να καθαρίσει εύκολα τις επικίνδυνες φάσεις. Ακόμη και το τελευταίο φάουλ του αγώνα που εκτελεί ο Πράνιτς φανερώνει το πόσο άγχος είχαν όλοι τους. Τόσο άσχημη εκτέλεση ούτε παίκτης των εφηβικών ομάδων. Το σίγουρο είναι πως η απουσία του 11ου παίκτη δεν φάνηκε καθόλου.

ΥΓ Αυτή την Μπρυζ ο Παναθηναϊκός την έχει εύκολα και στο δεύτερο παιχνίδι, αρκεί να ξεκινήσει όχι όπως σήμερα αλλά με τη συγκέντρωση όλων στο 100 τοις 100.
ΥΓ2 Αυτός ο τραγικός τυπάκος, ο προπονητλής της Μπρυζ γιατί δεν αποβλήθηκε; Είπε περίπου 3547 φορές FUCK OFF απευθυνόμενος στον διαιτητή, τον τέταρτο και τους παίκτες μας.

4 σχόλια:

  1. Βασίλη καλημέρα.
    Δεν θα σχολιάσω τίποτα, πέρα απ αυτά που έγραψες.....
    Όμως ρε φίλε, παρέλειψεις να εξάρεις την αυτοπεποίθηση, την μαχητικότητα και την αγωνία του 30 να χριστεί σκόρερ της ... Μπρίζ!

    Αυτό το άμπαλο γίδι συνεχίζει να παίζει με τα νεύρα μας όποτε μπαίνει μέσα.
    Τώρα δε που αποβλήθηκε ο άλλος, θα αναγκαστούμε να τον ... χαρούμε για ολόκληρο 90λεπτο!

    Επίσης, δεν ξέρω αν το παρατήρησες, όταν ο συγκεκριμένος ΜΗ ποδοσφαιριστής, έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο, τα παλικάρια από το πέταλο φώναζαν το "Ελλάς-Ευρώπη-Παναθηναικός....."!
    Έτσι οραματίζονται την ευρωπαική εικόνα της ομάδας μας οι συνδιοικούντες....
    Με 30 και ατζαγκούν....!

    Για τις δηλώσεις δε του προφέσσορα βοηθού, έχω να πω ότι απευθυνόταν αποκλειστικά στα βλαμμένα και την μαχητική ψυχή που διαθέτουν....
    Δεν υπάρχει σ αυτό το επίπεδο ομάδα που να θέλει τη νίκη, περισσότερο από την άλλη!!!!!!

    Το live και με μικρόφωνο (δηλαδή όχι γραπτό όπως μας είχε συνηθίσει) τουιτάρισμα του διαχειριστή πενηντάευρων, το αφήνω ασχολίαστο!

    Για το δεύτερο ΥΓ σου, πιστεύω ότι η οδηγία ήταν από τον μισέλ, μετά από "υπενθύμιση - προτροπή" από τον γιο του κερατά........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Δημήτρη.
      Ρε φίλε 30 αν δεν κάνω λάθος δεν έπαιζε χθες, αλλά και ο Σάντσες(νωρίς για σοβαρή κριτική αλλά επίσημο παιχνίδι ήταν) στο γκολ έριχνε ζεμπεκιές. Μάλλον εννοείς τον Τριάντα... που χθες έτρεμε μόλις έβλεπε την μπάλα. Τι να του γράψεις αυτουνού.

      Η εξέδρα τραγική αλλά δεν σταμάτησε να βοηθά την ομάδα και αυτός είναι ο λόγος που δεν το σχολίασα. Το συγκεκριμένο σύνθημα δεν έχουν δικαίωμα να το λένε ΑΥΤΟΙ.

      Δηλώσεις δεν άκουσα και επέλεξα να μην διαβάσω. Μου έφτανε ότι έβλεπα χθες.

      Διαγραφή
  2. Σπουδαία η νίκη χθες όχι φυσικά για την μπάλα που παίξαμε αλλά γιατί αν μας έλεγε κάποιος ότι θα χάσουμε πέναλτι, θα μείνουμε για ένα ημίχρονο χωρίς παίχτη, θα χάνουμε από το 10 με 0-1 και ότι θα κερδίζαμε θα τον βγάζαμε τρελό.
    Η ομάδα θέλει πολύ δουλειά αλλά δείχνει ότι σιγά σιγά αρχίζει και στην Ευρώπη να παίρνει τα πάνω της. Πάντως το παιχνίδι στο Βέλγιο θα είναι πολύ δύσκολο και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα περάσουμε.

    Υ.Γ αυτός ο Σαντσεθ τι δρεπάνι που είναι χαχαχαχα. Είχα να δω τέτοια φάση από το δίδυμο Κολιτσιδάκη-Καλιτζάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θύμισε τον ούγκανο τον Ανατολάκη ο Σάντσες, μόνο ο βΟλευτής των γαύρων τόσο κακό και επικίνδυνο τάκλιν.
      Και όπως τον έβλεπα θυμήθηκα τα άριστα τάκλιν του Λουκά...Συμπάθειες είναι αυτές και δεν κρύβονται.

      Διαγραφή