Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Όταν ο δικτάτορας Βλαδίμηρος Π. παραληρεί...

 ...εγώ σκέφτομαι διάφορα άλλα γεγονότα στην παγκόσμια σκακιέρα.

Θυμάμαι την «προστάτιδα» των Τουρκοκυπρίων Τουρκία να κάνει εισβολή για να μην τους πειράξουν οι Κύπριοι και ακόμη είναι εκεί.(έπεσε η χούντα του Ιωαννίδη λόγω των γεγονότων της Κύπρου, για να μαθαίνουν και κάποιοι ιστορία)

Θυμάμαι την αρπαγή του Κοσσυφοπεδίου, περιοχή με μεγάλη ιστορική και θρησκευτική σημασία, από την Σερβία και η παράδοσή της γιατί έτσι αποφάσισαν οι ΗΠΑ για την περιοχή.

Θυμάμαι πολύ πρόσφατα την αρπαγή εδαφών της Αρμενίας από το Αζερμπαϊτζάν με την στήριξη της Τουρκίας και την ανοχή του Βλαδίμηρου. Ο ορθόδοξος άφησε τους ορθόδοξους να τους σφυροκοπούν οι μουσουλμάνοι.(για να μην μπει κανείς στον κόπο να σκεφτεί για το ξανθό γένος)

Θυμάμαι το μακρύ χέρι του Βλαδίμηρου να αρπάζει και άλλη περιοχή από την Ουκρανία.

Όταν φτάνεις να λες πως φοβάσαι την Ουκρανία...

Όταν μας λες πως δεν μπορεί ένα κράτος να ζητήσει την είσοδό του στο ΝΑΤΟ, γιατί εσύ δεν το επιθυμείς...

Όταν θυμάσαι το Σοβιετικό έκτρωμα και πως τότε έδινε θέσεις εργασίας στην Ουκρανία...χωρίς να θυμάσαι την αμοιβή της εργασίας και την ελευθερία των ανθρώπων...

Τότε το δικό μου μυαλό πάει στην Ξάνθη, την Κομοτηνή, την Ρόδο, την Κω και τον άλλο τρελό δικτάτορα της περιοχής Ρετζέπ Ταγίπ Ε. Αν μία μέρα οι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ της Θράκης αυτοπροσδιοριστούν ως Τουρκόφωνοι και ζητήσουν την βοήθεια της Τουρκίας τότε τι θα γίνει;


Και επειδή πολλοί με αποκαλλούν "φασισταριό" θα τους κάνω την χάρη να βάλω και ακόμη ένα κομμάτι από τους αγαπημένους System of A Down.

Ρε σεις μήπως οι μπολσεβίκοι δεν ήταν αυτοί που μόλις πήραν την εξουσία από τον τσάρο εξόπλισαν τον Κεμάλ για να ακολουθήσει η γενοκτονία του Πόντου;

Τώρα που ο πρώην καγκεμπίτης θυμήθηκε το σοβιετικό παρελθόν του...

Και η απάντηση στο τι θα γίνει είναι εύκολη.

Προοδευτικοί σε ήθη, πολιτική και συμπεριφορές θα τρέξουν να σωθούν και θα μείνουν οι "φασίστες" να καθαρίσουν την μπουγάδα της ροζ εποχής.

ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου