Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Ντροπή και αίσχος, τραγικοί οι ΑΡΔ και οι πολιτικοί

Παλιά είχαμε το σύντομο ανέκδοτο Αλβανός τουρίστας, με την Χριστοφιλοπούλου το λαθρομετανάστης επενδυτής και με τους ΑΡΔ και τους πολιτικούς σήμερα το Αλβανός Χρυσαυγίτης και αφορά τον δολοφόνο του Άλκη.

Ρε θέλετε να με ρίξετε στα σκληρά;

Ξεκίνησε αυτό το "αστείο" από τον Σκάι και συνεχίστηκε από τα υπόλοιπα κανάλια και μετά από τους πολιτικούς με αποκορύφωμα τον καταληψία που έγινε πρωθυπουργός.

Ξεκινάει ο πάλαι ποτέ αριστερών φρονημάτων Οικονόμου και λέει το πρωί πως ο Αλβανός είχε συμμετοχή και στα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης. Το πήραν οι υπόλοιποι ΑΡΔ και τον έβγαλαν Χρυσαυγίτη. Ο μόνος τρόπος που μπορεί να συμμετείχε στα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης είναι να ήταν με τα αναρχοκουμούνια ή αλλιώς αναρχίδια. Και πριν ρωτήσει κάποιος "γιατί ρε ΒΤΚ το γράφεις αυτό;" να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε την πόλη μου καλύτερα από εμένα και τα πιστεύω του συνδέσμου της θύρας 4. Σήμερα πολύ κακώς δεν έβγαλα φωτογραφία ένα τυχαίο αυτοκόλλητο αυτού του συνδέσμου αλλά θα το κάνω αύριο και θα το βάλω στην ανάρτηση. Για να καλύψω το κενό σας βάζω φωτογραφία από τη σελίδα του συνδέσμου στο  fb.


Όπως όλοι βλέπετε τα πανό είναι γεμάτα με μαίανδρους, κέλτικους σταυρούς, περικεφαλαίες και το γνωστό σε όλους ACAB ή 1312  είναι το all commies are bastards και το πεντάκτινο αστέρι είναι έμβλημα ακροδεξιών οργανώσεων.

Ρε είστε όλοι καλά; 

Έχετε χαζέψει εντελώς; 

Αλβανός και εθνικιστής είναι  UCK και όχι Χρυσαυγίτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου