Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Αλητεία και ψέματα από πολιτικούς, γιατρούς και ΜΜΑποχαύνωσης

Παρασκευή απόγευμα αποχαιρετήσαμε έναν πολύ καλό φίλο.

Παρασκευή απόγευμα αποχαιρετήσαμε έναν πολύ καλό φίλο που πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για 14 και κάτι μήνες.

Παρασκευή απόγευμα αποχαιρετήσαμε έναν πολύ καλό φίλο που πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για 14 και κάτι μήνες και μέχρι τα τέλη του Γενάρη όλα έδειχναν πως κέρδιζε την μάχη.

Δυστυχώς όμως ο καρκίνος δεν έπαιξε τίμια. Χτύπησε σε δεύτερο και σε τρίτο σημείο και πήρε από αυτό τον κόσμο ένα πολύ καλό και θετικό άνθρωπο. Έναν χαμογελαστό άνθρωπο που σε ωθούσε πάντα να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου.

Και που κολλάει ο τίτλος;(ερώτηση που θα την σκεφτούν όσοι διαβάσουν το κείμενο)

Πριν δέκα μέρες ο καρκίνος του προκάλεσε νεφρική ανεπάρκεια και αντί για θεραπεία μπήκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία. Νοσηλεία και αιμοκάθαρση ανά δύο μέρες. Μετά από δύο αιμοκαθάρσεις τον έστειλαν σπίτι του. Δύο μέρες πριν πάει στην γειτονιά των αγγέλων ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση που νοσηλεύτηκε εκ νέου. Μπαίνοντας στο εφημερεύον νοσοκομείο του κάνουν rapid test.Θετικό. Μπαίνει σε θάλαμο covid. Ακολουθεί pcr. Αρνητικό. Τον μεταφέρουν σε κανονικό θάλαμο. Την άλλη μέρα το pcr βγήκε θετικό για να μεταφερθεί σε θάλαμο covid. Δεν υπήρξε επόμενη μέρα.

Έβαλαν καρκινοπαθή με καλπάζουσα μορφή καρκίνου που τον έχει σε χτυπήσει έντερο, ουροδόχο κύστη και νεφρά σε θάλαμο covid και τελικά τον καταχώρησαν σαν απώλεια από  covid-19.

Εγώ θα φταίω αν ευχηθώ τέτοιον covid-19 να κολλήσουν όλοι αυτοί που μας «σώζουν» δύο χρόνια τώρα και αυτοί που τους στηρίζουν;

Με τέτοια στοιχεία η «πανδημία» στην Ελλάδα δεν θα τελειώσει ποτέ.

2 σχόλια:

  1. καλησπερα αδελφε
    να ειστε καλα να τον θυμαστε..
    συλλυπητήρια!
    Δικιο εχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ μου καλησπέρα,
      Σήμερα με αυτά που άκουσα λίγο πριν από τον δικτάτορα Βλαδίμηρο μου λείπει ήδη η συζήτηση που θα μπορούσαμε να κάνουμε με αυτό τον άνθρωπο. Πρόλαβα και μίλησα όμως με αυτόν που ήθελα πρώτο, τον πατέρα μου. Τον πήρα τηλέφωνο για μία «μικρή» σε διάρκεια ανάλυση.
      Σε ευχαριστώ αδερφέ.

      Διαγραφή