Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Να εφαρμοστεί ο νόμος και να πληρώσουν όλοι

Κλαίει όλη η Ελλάδα μέρες μετά την δολοφονία του Άλκη από Αλβανό που είχε τα κλειδιά του συνδέσμου θύρα 4 του ΠΑΟΚ.

Βγαίνουν πολιτικοί, ομάδες και συνδεσμοι οπαδών και κλαίνε.

Τι κλαίτε ρε αλήτες;

Ποιος φταίει που είναι νεκρό αυτό το παιδί;

Φταίνε οι πολιτικοί που δεν εφαρμόζεται ο νόμος. Ο νόμος υπάρχει αλλά το κράτος δεν αφήνει την αστυνομία να κάνει το έργο της. Δεν είναι καινούριο το φαινόμενο αυτό, εδώ και δεκαετίες μόλις η αστυνομία συλλαμβάνει κάποιους "οπαδούς" το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών βρίσκεται πάλι εκτός κρατηρίου ή φυλακής. Αν όμως καθαρίσεις τα γήπεδα από την βία και ξυπνήσει η νεολαία τότε θα έχει απαιτήσεις, οπότε η βία συνεχίζει να κάνει κουμάντο στα γήπεδα και οι πολιτικοί δεν φοβούνται το κοινωνικό σύνολο που μπορεί να εξεγερθεί.

Φταίνε οι ομάδες και οι πρόεδροι τους που αγκαλιάζουν συνδέσμους και τις κεφαλές των συνδέσμων. Εκδρομές, δωράκια των ΠΑΕ, ανοχή στα ναρκωτικά, είσοδο από τα τουρνικέ υπεράριθμων. Τεράστιε Ντέμη Νικολαΐδη είσαι ο μοναδικός στη σύγχρονη εποχή του ποδοσφαίρου που δεν αγκάλιασες την αλητεία.

Φταίνε οι σύνδεσμοι, γιατί αν δεν πέθαινε ο Άλκης η θύρα 4 θα περηφανευόταν στην πόλη πως έκανε πάλι ντου έξω από το Βικελίδης. Τα ίδια ισχύουν για όλες τις ομάδες(τουλάχιστον τις μεγάλες).


ΥΓ Αν δεν πέθαινε ο Άλκης και τους έπιαναν θα τους κατηγορούσαν μόνο για επικίνδυνες σωματικές βλάβες γιατί η χρήση των μαχαιριών θα είχε γίνει κάτω από την μέση, σε πόδια και κώλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου