Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Το "ανέκδοτο" της ημέρας

Είπε:

Π. Καμμένος: "Μας πιέζουν για να ψηφίσουμε ΠτΔ - Ο ίδιος ο Σαμαράς παίρνει τηλέφωνα"



Δεν είπε, αλλά θα μπορούσε να είχε πει:...

Α.Σαμαράς: "Τους παίρνω τηλ. γιατί μου κάνουν αναπάντητες!!!"

Ρε Καμμένε σε καμία δημοσκόπηση δεν πιάνετε το 3 τοις 100 και ο λόγος είναι πως η δεξαμενή ψηφοφόρων σας δεν δέχεται τη συνεργασία με τον τΣύριζα. Δεξιοί που δεν ήθελαν το μνημόνιο σας ψήφισαν και όχι αναρχίδια και ψευτοαριστεροί που διαβάζουν Αυγή. Έλεος πια. Σοβαρευτείτε.

2 σχόλια:

  1. Οι παππούδες μας έζησαν, στο σύνολό τους σχεδόν, δυο παγκόσμιους πολέμους.
    Οι πατεράδες μας, την γερμανική κατοχή και τον εμφύλιο.....

    Όπως δείχνει η συνέχεια των πραγμάτων, η δική μας γενιά πρέπει να ζήσει και ουσιαστικά τον ζει, έναν πόλεμο, οικονομικό αυτή τη φορά.
    Δεν βλέπουμε πτώματα από εκτελέσεις, αλλά βλέπουμε ανθρώπους να λιμοκτονούν ή να αυτοκτονούν από την ανέχεια και την φτώχεια.
    Είναι κι αυτό πόλεμος......

    Επίσης, πιστεύω ότι είναι γραμμένο στα κιτάπια τους, ότι αυτόν τον τόπο ΠΡΕΠΕΙ να τον κυβερνήσει και μιά κυβέρνηση αριστεριζόντων, όχι καθαρά αριστερών.
    Για να "ησυχάσει" επί τέλους και η ... ψυχούλα του εθνάρχη (?????!!!!!), που τόσο κόπο έκανε ο καημένος να επιβάλλει στην Ελλάδα μας τα αναρχοάπλυτα φασιστοειδή ορφανά του Στάλιν και του Λένιν....!
    Για να βγάλει από τη ράχη της δεξιάς παράταξής του τη ρετσινιά ότι αυτή - η δεξιά - στάθηκε απέναντι στους δολοφόνους ελασιτοεαμιτες.... (δεν αναφέρομαι στο πως ξεκίνησαν αυτές οι παραοργανώσεις αλλά στο πόσους τελικά κατέσφαξαν για να επιβάλλουν τη θέληση της μαμάς Ρωσίας).

    Αν και γνώμη μου είναι ότι αυτοί - οι εαμοελασίτες - είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για όλα τα ολοκαυτώματα που υπέστη ο Ελληνικός λαός από τους ναζί. (Μπορώ να στηρίξω αυτή μου την άποψη, από αφηγήσεις γερόντων που εκείνη την εποχή ήταν σε μικρή ηλικία και θυμούνται τα όσα δεινά επέφεραν οι αριστεροί στον τόπο).

    Επειδή λοιπόν πρέπει να κυβερνήσει και η αριστερά για να τελειώσει επί τέλους το παραμυθάκι τους ότι δεν τους αφήνουν οι κακοί δεξιοί να δείξουν τα ... προσόντα τους, πιστεύω ότι λίαν συντόμως θα τους φάμε στη μάπα.
    Το θέμα είναι, φεύγοντας, να αφήσουν πίσω τους λιγότερο πόνο και καταστροφή απ' ότι οι ... πρόγονοί τους!

    Ο Θεός να μας λυπηθεί.
    Αν πρέπει να το περάσουμε κι αυτό, ας γίνει το θέλημά Του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα διαφωνήσω στο ότι αυτό είναι πόλεμος. Δεν είναι πόλεμος αλλά ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. Μπορώ να το τεκμηριώσω αλλά εδώ και μήνες θέλω να κάνω ανάρτηση σχετική αλλά πρέπει να βρω χρόνο και να τον αφιερώσω σε μελέτη και σύνταξη κειμένου.

      Αν και έχω λιγότερα βιώματα και εμπειρίες από εσένα και πολλούς ακόμη με τους οποίους συζητώ πιστεύω πολύ δυνατά πως θα βγάλουν πρόεδρο στην τρίτη ψηφοφορία.
      Αν.Έλλ. και Δημ.Αρ. γνωρίζουν καλά πως δεν ξαναμπαίνουν στη Βουλή αν γίνουν εκλογές. Οι Αν.Ελλ. ειδικά αντλούσαν σταυρούς από τη ΝΔ, ψηφοφόρους που δεν ήθελαν το μνημόνιο αλλά δεν ήθελαν να αλλάξουν και πολιτικό χώρο. Η Δημ.Αρ. ήδη είναι σκορποχώρι. Οι βΟλευτές των δύο αυτών κομμάτων δεν θα θέλουν να χάσουν θέσεις και χρήμα που θα έχουν για όσο ακόμη κυβερνάνε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Από όσους ανεξαρτητοποιήθηκαν όσοι προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, βλέπε Τζάκρη, θα ψηφίσουν στην τρίτη ψηφοφορία με τη διακιολογία πως το κάνουν για τη σταθερότητα.
      Επιπλέον υπάρχει και το κόμμα-μόρφωμα(δημιουργήθηκε για να κόψει σταυρούς από τον τΣύριζα) Ποτάμι που όπως έχει πει και ο Σ.Θεοδωράκης θα προτείνει στους βΟλευτές που επηρεάζει να ψηφίσουν για τον πρόεδρο και όχι παρών.

      Πιστεύεις πως ο Τσίπρας θέλει να κυβερνήσει τώρα; Με την καυτή πατάτα της διαπραγμάτευσης να έρχεται εγώ λέω πως θα προτιμήσει να παει την εξουσία στην ώρα του.(ελπίζω να μην τον δω να Κυβερνά γιατί το Κράτος δεν είανι σχολείο για να σχεδιάζει χορούς, κατααλήψεις και πενταήμερες)

      Διαγραφή