Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Η "υγεία" νοσεί από την ασθένια των σωτήρων


Πέρασαν 2,5 ώρες και ακόμη να ηρεμήσω από το "θέαμα" στην Ξάνθη. Μόλις νωρίτερα ο Πας είχε κάνει το δώρο του και θα μας επέτρεπε με νίκη να πλησιάσουμε σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή. Ένα δώρο που φρόντισε ο Αναστασίου να το αφήσει στην Ξάνθη και σαν ... άντρας πήρε πάνω του την ευθύνη. Ή μήπως τελικά το πήραν το δωράκι όλοι μαζί; Γιορτές έρχονται...

Όλοι γνωρίζουμε πως η ομάδα είναι δέσμια σε Αλαφούζο, Π.Σ. και συνεργαζόμενους ΑΡΔ. Παρέα με τον Αλαφούζο διοίκηση ασκούν οι "Παναθηναοί" του Παν.Κι Μαραγκουδάκης, Αβραμίδης, Μιχαλαριάς και σία. 

Όλοι αυτοί αποφάσισαν παρέα με τον εκπαιδευόμενο μάγο πως η ομάδα είναι πλήρης και δεν χρειαζόταν μεταγραφές ουσίας το καλοκαίρι και έτσι άφησαν μόνο βασικούς να φύγουν. Μοναδική εξαίρεση ο Στιλ. Ακόμη και τώρα η πρώτη κίνηση ήταν ο Νίνης που και σαπάκι έχει καταντήσει και μπάλα έχει καιρό να παίξει. Ούτε η Πάρμα, ούτε ο Πάοκ, αλλά ούτε και άλλη ομάδα τον ήθελε. Πλέον είναι καλός μόνο για να βάλει κανένα νέο σκουλαρίκι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και η παιδική χαρά γέμισε με "παιδιά" που φορούσαν πράσινα. Ο Στιλ τη γλίτωσε γιατί μάλλον είναι από ... άλλο ανέκδοτο και προσπαθούσε μόνος απέναντι σε 21 παίκτες να κάνει το ακατόρθωτο. Ακόμη και στην φάση που θα πρέπει να μπει σε κάθε βίντεο προπονητή που θέλει να δείξει τι να ΜΗΝ κάνουν οι αμυντικοί, αυτός έχει σώσει την εστία του δύο φορές.

Σε ένα πρωτάθλημα που οι γαύροι έχουν τις λιγότερες απαιτήσεις από τα παραρτήματά τους(δεν στήνεται ένα παιχνίδι με γκολ στο 90+ για να γίνει 2-2) και ο Πάοκ είναι τόσο ασταθής που έχει χάσει την Ευρώπη, σχεδόν σίγουρα χάνει τη συνέχεια του Κυπέλλου και στην κορυφή του πρωταθλήματος τον πιάνει ίλιγγος, ο Παναθηναϊκός έκανε απλά τα αυτονόητα μέχρι που... Μέχρι που  μάλλον έπρεπε να πληρωθούν δόσεις συμβολαίων και η Ξάνθη έφερε το ίδιο αποτέλεσμα που είχε φέρει με τον Πάοκ. Κάτι μου λέει πως οι πληρωμές θα γίνουν μέσω Μαλαισίας.

ΥΓ Πέρα από το "μάλλον" fixed game στην Ξάνθη συνεχίζω να πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα το πάρουμε εμείς φέτος. Ίσως αναλύσω όλους τους λόγους που το πιστεύω στο μέλλον.

6 σχόλια:

  1. Είδες όμως Βασίλη....
    Κιχ δεν βγήκε από κανέναν για όλα αυτά που ξαναείδαμε και χτες!
    Τα παιδιά στο πέταλο λαλαλαλαλα.....
    Ο γιάννς ανέλαβε για πρώτη φορά ευθύνες, αλλά απευθύνθηκε στα παλικάρια της 13 κι όχι στον κόσμο του Παναθηναικού!
    Ο άλλος ο Γιαννάκης ο καραφλός, μοίρασε υποσχέσεις για ανακαίνιση της Λεωφόρου σε βάθος τετραετίας από ίδια (!!!) κεφάλαια, τα οποία παρεμπιπτόντως υπάρχουν γι αυτή τη δουλειά ενώ είμασταν φτωχοί για να παρουμε τρεις παίχτες το καλοκαίρι και να παντελονιάσει η ομάδα παραπάνω χρήματα από την ΟΥΕΦΑ!

    Και θυμάμαι τώρα εγώ ο κακός με την ασθενή μνήμη το τι είχε γίνει πριν μερικά χρόνια στο αντίστοιχο παιχνίδι....
    Αναθέματα στον παρκαδόρο , πεσίματα και ξύλο στους παίχτες και πολλές ακόμα χαριτωμενιές από τα παιδιά που δεν άντεχαν να βλέπουν την ομάδα δεύτερη και την τσέπη τους άδεια από χαρτζιλίκι και όχι μόνο....!

    Ρε φίλε, μήπως στα πιτόγυρα, αντί για τζατζίκι τους βάζουν πολτό κόκας και είναι μες την καλή χαρά, 2,5 χρόνια τώρα;
    Δεν εξηγείται διαφορετικά τόσο τραγούδι και στήριξη σ αυτό το έκτρωμα του γαύρου αλαφούζου και των υπόλοίπων γαύρων που έχει μαζέψει στην ομάδα....!

    Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο Billy.

    ΥΓ: ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤ ΑΣΤΕΡΙΑ....... lalalalalalalalalala.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ούτε θα ακούσεις κάποιον ΑΡΔ να μιλάει ή κάποιο μπουκωμένο από το σουβλατζίδικο της Πανόρμου να φωνάζει για τις ομορφιές στην Ξάνθη. Κλασικά μίλησαν για παίκτες και προπονητή.

      Όπως σου έγραψα και στο e-mail άρχισε η φαγωμάρα. Να περιμένεις τη διάλυση εκ των έσω, μόνο που αν έτσι όπως το σκέφτομαι πάρουμε το πρωτάθλημα ποιος κουνάει τον σωτήρα μετά.

      Σιγά μην τους τάιζαν κόκα. Σανό τα ταϊζουν τα γίδια και αυτά γουστάρουν τόσο που το τρώνε αμάσητο.

      Αλήθεια ποιος να πήρε τηλέφωνο για βόμβα στο ΟΑΚΑ; Πόσο κρετίνος μπορεί να είναι;

      Γήπεδο που να αφήνει εκτός όλα αυτά τα σουβλακοδίαιτα αλητάκια θέλω εγώ.

      Καλό Σαββατοκύριακο Δημήτρη.

      Διαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία εβδομάδα, και ειδικά μετά το ματς με την Κομοτηνή, που άρχισαν ν ακούγονται κάποια αρνητικά σχόλια για τον Ανα και την κροάτικη γκαρνταρόμπα που μας έχει φορτώσει και τις επιλογές του για την ενδεκάδα, εμφανίσθηκαν δυο τρεις που είχαν πολύ καιρό να γράψουν και πήραν εργολαβία τις απαντήσεις (!) στα σχόλια των αντιδραστικών....!
    Βέβαια, φάνηκε καθαρά αυτό που μου έγραψες στο μέιλ, ότι δηλαδή κάποια στιγμή και ελλείψει επιχειρημάτων πλέον ξεσπούσαν σε ακατάσχετες ύβρεις.
    Κάποιοι απ ότι είδα άρχισαν να φεύγουν από τα ΠΝ μην αντέχοντας το υβρεολόγιο, αλλά οι πολλοί κρατάμε ακόμα.

    Διαπιστώνω ότι έχουν αρχίσει και φαίνονται τα πρώτα σημάδια πανικού.
    Να δούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να θυμάσαι τη σχέση 1 άνθρωπος=πολλά προφίλ. Οι ίδιοι γράφουνε με άλλο όνομα. Αυτή είναι η πάγια τακτική τους.
      Καλή δύναμη.

      Διαγραφή
  3. vasili kalispera o theos o idios na erthei na paixei ston pao ,protathlima apo ton bouxesa den tha paroume .ston pao irthe o alafouzos o opoiois pire tis metoxes tzaba apo ton tziger giai auto ton logo .gia na min xana paroume protathlima pote.andrew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένω να δω αν θα βγάλει ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις η ΠΑΕ. Σύμφωνα με τις τελευταίες το χρέος αυξήθηκε(όπως τόσα χρόνια, από τον ΙΒΒ και μετά). Η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα σημαίνει πως θα μειώσει κάπως το χρέος ή θα το μειώσει λίγο παραπάνω. Το χρέος όμως θα παραμείνει και θα είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο του ΠΑΟΚ. Αντίθετα αν το πάρει ο ΠΑΟΚ τότε ο θρήνος αποκτά αντίπαλο.
      Αυτή είναι μία σκέψη. Έχω ταυτόχρονα και άλλες αλλά θα τις γράψω με το νέος έτος ολοκληρωμένες.
      Πιστεύω πως φέτος θα το πάρουμε.

      Διαγραφή