Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ

(σχόλιο του Δημήτρη εδώ)
Επειδή δεν υπάρχει κάποιο ποστ για να μεταφέρω κάποιες σκέψεις μου, θα το κάνω εδώ.

Έτυχε να παρακολουθήσω απόψε το ματς των αχώνευτων με τον μΠαοκ! Τα συναισθήματα που ένοιωσα, ήταν το εξής ένα (1)!.....

ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ.

Μελαγχολία, γιατί είδα έναν gay-ρο να παίρνει χαλαρά, σε στυλ ούτε καν προπόνησης το ματς.

Μελαγχολία, γιατί είδα έναν μΠάοκ να παίζει κατουρημένος - χεσμένος μέσα στο τηγάνι.

Μελαγχολία, γιατί κι από τους δυο αυτούς χάσαμε στις λεπτομέρειες και τα δυο παιχνίδια.

Τουλάχιστον εμείς, με κάποιον Ρισβάνη, κάποιον Μέντες, κάποιον Τριανταφυλλόπουλο, κάποιους άγνωστους γενικά, σταθήκαμε αξιοπρεπέστατα απέναντι και στους δυο και με τους διαιτητές να τους δίνουν και τα κουκούτσια....!

Αν η ομάδα διέθετε και προπονητή, δεν θέλω να σκέφτομαι τις σκηνές απείρου κάλλους που μπορεί να συνέβαιναν, τουλάχιστον στην Τούμπα......!!!!

Τα όνειρα των μΠαοκτσήδων για διεκδίκηση του πρωταθλήματος πιστεύω ότι τελειωσαν απόψε......

ΒΤΚ: Μην πάτε στην αρχική ανάρτηση για να δείτε αν είναι σχετική, γιατί δεν είναι. Έτσι ξεκινάει και ο Δημήτρης το σχόλιό του.

8 σχόλια:

  1. Πολύ σωστό το σχόλιο του Δημήτρη. Εγω τον αγώνα δεν τον είδα, ούτε τον άκουσα στο ραδιόφωνο, αλλά το τελικό σκορ μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Κι αυτό γιατί ο Παοκ έχει έναν κανονικό προπονητη και όχι εναν μαθητευόμενο. Τόσο χάλια ήταν ο Παοκ; Δεν προέβαλλε καμία αντίσταση;
    Όσον αφορά το πως έπαιξε η ομάδα μας εναντίον και των δύο αυτών ομάδων η άποψή μου είναι η εξής: Ότι με έναν κανονικό προπονητή ακόμα και με αυτή την ομάδα τους είχαμε άνετα.
    Νομίζω ότι το πρωτάθλημα τελείωσε σήμερα. Πρέπει να γίνουν τρομερά πράγματα για να αλλάξει κάτι. Οι υπόλοιπες θέσεις μένει να κριθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρωτάθλημα τελείωσε τον Απρίλη. Όταν η φερόμενη ως διοίκηση προσέλαβε μαζί τους Αναστασίου-Νταμπίζα. Εκεί κρίθηκαν όλα γιατί αν με αυτό τον γαύρο είχε την ομάδα ο Ρότσα ή ο Βονόρτας θα γελούσε όλη η Ευρώπη με τους gay.

      Διαγραφή
    2. Βασίλη μπορεί η πλειοψηφία των αγνών Παναθηναικών να μην εμπιστεύετε την φερόμενη ως διοίκηση και να παρακαλάει να ξεκουμπιστεί μια ώρα νωρίτερα, αλλά ο Αλαφούζος δεν είναι ηλίθιος. Όταν ανέθεσε την θέση του προπονητή στον Ρότσα και στον Βονόρτα και είδε ότι νικήσαμε εύκολα τον Παοκ, κάναμε πλάκα στον Γαύρο παρόλη την ισοπαλία χάρη στην κωλοφαρδία τους και οτι κοιτάξαμε στα ίσα την Τοτεναμ, τρομοκρατήθηκε γιατί κατάλαβε οτι με αυτούς βγαίνουμε άνετα Ευρώπη και οτι την επόμενη χρονιά θα πηγαίναμε για μεγάλα πράγματα γεγονός που θα χαλούσε το σχέδιο του Βαγγελα ο οποίος θέλει να μας διαλύσει.
      Για αυτό τους εδιωξε και προσέλαβε τον τιτανοτεράστιο Φάμπρι για να διαλύσει το καλό κλίμα της ομάδας.
      Φέτος ο Αλαφούζος ήταν πιο προετοιμασμένος γι αυτό προσέλαβε τον κομπλεξικό γαύρο και τον μαθητευόμενο προπονητή για να σιγουρέψει ότι φέτος δεν πάμε πουθενά.

      Διαγραφή
    3. Κωνσταντίνε ο Αλ Αφ ήταν προετοιμασμένος και φρόντισε να μην συμπληρώνει η ομάδα φάκελο που να τον εγκρίνει η Ουέφα. Παίξαμε και κερδίσαμε την Ξάνθη αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Δεν πήραμε άδεια για την Ευρώπη και πήγε η Ξάνθη.

      Διαγραφή
  2. Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΡΕΝΤΑ-ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ...ΟΣΟ ΕΙΔΑ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ 3-0,ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ 3 ΓΚΟΛ ΣΕ ΣΤΥΛ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ,ΠΛΗΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ.Ο ΔΕ ΠΑΟΚ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ,ΑΠΛΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ:ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ!
    ΕΔΩ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ Η ΑΡΧΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Μ' ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΥΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΧΟΥΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το ματς των πρωτοπόρων το έγραψες και εσύ. Ο μΠάοκ ήταν ανύπαρκτος. Δεν κατέβηκε στο γήπεδο ποτέ.
      Τα δικά μας παιδιά, τα πιτσιρίκια που πέρασαν από τα χέρια του Χ.Ρ.Ρότσα, αν είχαν στο τιμόνι κάποιον που τους ξέρει και είναι και πραγματικός ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ τότε θα βλέπαμε άλλο ποδόσφαιρο και άλλα αποτελέσματα.

      Διαγραφή
  3. Συμφωνώ με τον Δημήτρη πλήρως.Μόνο ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ πρέπει να μας πιάνει βλέποντας τον 2ο διεκδικητή του τίτλου ΠΑΟΚ εδώ γελάμε γιατί ο ΠΑΟΚ έχει πολύ ακόμα δρόμο να διανύσει για να θεωρηθεί διεκδικητής..Με πιάνει η ΤΡΕΛΛΑ ξέροντας ότι εάν είχαμε ΠΡΠΟΝΗΤΗ τον Ρότσα με τον Βονόρτα και όχι τον μαθητευόμενο όπως επίσης και ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ θα τους κάναμε πλάκα και τους 2 δήθεν δυνατούς..Πως καταντήσανε την ομάδα οι "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ" με την δικιά μας ΑΝΟΧΗ και ΣΙΩΠΗ..Ο κόσμος ξυπνάει έστω και αργά βλέποντας την ΚΑΤΑΝΤΙΑ του PANATHINAIKOS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να έχεις δίκιο στην τελευταία σου πρόταση και όντως να ξυπνάει ο κόσμος. Διαφορετικά η ομάδα θα σβήσει.

      Διαγραφή