Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Αλήθεια ή ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΨΕΜΑ;

Οι αλήθειες για κάποια πρόσωπα(όπως πχ ο εκπρόσωπος του νεοσύστατου κόμματος) δεν κάνουν αληθινή μία προκήρυξη 18 σελίδων που ο συντάκτης της δεν ήταν το ίδιο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ με τον εκτελεστή. Ο εκτελεστής των δύο και του ενός βαριά τραυματία έκανε ότι έκανε με απόλυτη ψυχραιμία, γρήγορα και με μία γεμιστήρα μόνο.

Πως είναι δυνατόν να ανήκει στην ίδια ομάδα με τους καθυστερημένους...χρονικά εννοώ, που έγραψαν αυτό το κείμενο. Τόσο υπαρκτή η οργάνωση όσο και η Χέστα επαναστατών που μιλούσε για τρύπες όπως τα ντόνατς που τρώνε οι αστυνομικοί. 

Τελικά από τον ΓΑΠ και μετά η Ελλάδα αναβαθμίστηκε, δεν βρισκόμαστε σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Κρήτη αλλά σε L.A., N.Y και DC.

ΥΓ Είχα γράψει και παλιότερα πως "Αν είναι να πεις ψέματα κάν'το με όσα λιγότερα λόγια μπορείς"...

2 σχόλια:

  1. Επειδή από την μεταπολίτευση και μετά, (όπως τα σκέφτομαι εδώ και λίγα χρόνια), όλοι αυτοί που επαίρονται ότι υπάρχει δημοκρατία και διαφάνεια που πηγάζει απ αυτήν, θεωρώ ότι μάλλον προς το δεύτερο σκέλος της ερώτησης της επικεφαλίδας τείνει η απάντησή μου.

    Οι αλήθειες που κατά καιρούς έχουμε ακούσει από τα χείλη των κυβερνώντων, έχουν αυτοαναιρεθεί λίγο αργότερα από τις ίδιες τους τις πράξεις.

    Επομένως, κι εγώ τείνω στο ότι κατασκευάσθηκε αυτό το πράμα, υπό την πίεση κάποιων καταστάσεων, ή για να δώσουν τροφή για σχόλια αποπροσανατολισμού του λαού από τα ΜΜΑ, για τη νέα λαίλαπα που ετοιμάζεται να πέσει στα κεφάλια μας, από τους προσκυνημένους εφιάλτες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πιαστώ από το ξεκίνημά σου για να πάω σε ακόμη μία «οργάνωση» από τρομοκράτες του γλυκού νερού(αυτούς που έπιασαν), την 17Ν. Πριν χρόνια, όταν ήμουν φοιτητής ακόμα, έτυχε να δω στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης μία ταινία που μπορεί να μην το παραδέχτηκε κανείς αλλά αφορούσε την 17Ν. Στην πλοκή έδειχνε πως στελέχη της δικαστικής και της πολιτικής εξουσίας ενεργούσαν με τρόπο παράνομο. Χαρακτηριστικές οι σκηνές με την γραφομηχανή που είχε πρόβλημα και το συγκεκριμένο όπλο...Εκείνη την χρονιά νομίζω παίχτηκε και ο Δεκαπενταύγουστος και αυτή η ταινία πέρασε στα ψιλά.
      Τώρα πως αυτοί που έκαναν τόσα χτυπήματα πιάστηκαν από βόμβα που έσκασε στα χέρια τους εγώ δεν το έχω καταλάβει.

      Αν ποτέ μάθουμε την αλήθεια τότε είναι που θα αηδιάσουμε παραπάνω από την φοβερή μας «δημοκρατία» στην οποία όλοι είμαστε ίσοι.

      Διαγραφή