Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Πάμε για το ντάμπλ

Ο Εξάστερος δεν κατάφερε να κάνει το 2-2 και με πολύ κακό ποσοστό στα τρίποντα έχασε από την ομάδα του Ιτούδη.
Ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι το 26ο ή 27ο λεπτό(με την διαφορά στους 4 πόντους) αλλά μετά με ένα σερί 5-0 η ΤΣΣΚΑ ξέφυγε και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε.
Δεν θα γράψω τίποτα άλλο μιας και οι διάλογοι με τον Φώτη στα προηγούμενα παιχνίδια έχουν καλύψει τα περισσότερα που θα μπορούσα να γράψω και σήμερα. Θα θυμήσω μόνο πως ο Μήτσος είπε για την ομάδα πως έκανε την υπέρβαση.

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Βασίλη.Δυστυχώς ο ΠΑΟ χθες δεν κατάφερε να κάνει και 2η υπέρβαση όπως είπε και ο μεγάλος αρχηγός 3D.΄΄Οσο μπορέσανε τα παιδιά παίξανε απέναντι στην διαστημική ΤΣΣΚΑ.Επιμένω ότι ο Ιβάνοβιτς πρέπει να φύγει το καλοκαίρι παρότι χθές το πάλεψε και να πάρουμε Κατσικάρη εαν γίνεται.Φάνηκε και χθές πόσο λάθος ήτανε η επιλογή του Ιβάνοβιτς να αφήσει εκτός ομάδας τον Λαουάλ ο οποίος στη σειρά αυτή μπορόύσε να βοηθήσει,καθώς τα αθλητικά του προσόντα ταιριάζανε με τα 5άρια των Ρώσων.Θα είχε "βιδώσει"τον Χάϊνς ο οποίος χθές έκανε μεγάλη ζημιά.Τώρα η ομάδα πάει για το νταμπλ και το καλοκαίρι να γίνουνε καλύτερες κινήσεις.Είναι μεγάλη η ευκαιρία τώρα και στα play offs να πάρουνε περισσότερες ευκαιρίες οι πιτσιρικάδες.
    Βλέποντας αυτήν την Μπάρτσα που την καθαρίσανε οι gay στα 2 τελευταία μάτς απορώ πως δεν τους κερδίσαμε μέσα έξω στους 16.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνο συγγνώμη για την καθυστέρηση στη δημοσίευση του σχολίου σου.
      Το έγραψε και ο Φώτης σε κάποιο από τα τελευταία σχόλια που έκανε "αν ήξερα ποιος κάνει τις μεταγραφές...". Έτσι αν ο Λαουάλ είναι επιλογή Δ.Γ και όχι Ιβάνοβιτς; Αν έχει πρόβλημα τγραυματισμού; Αν... Στη θεωρία ισχύει αυτό που γράφεις αλλά στη θεωρία και εμείς δεν θα χάναμε τόσα εκτός έδρας παιχνίδια και ούτε ένα εντός.
      Ειδικά στα πρώτα παιχνίδια οι μικροί πρέπει να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

      Η Μπαρτσελόνα είναι με τα φεγγάρια της. Κατάφερε να αποκλειστεί από τους gay σε παιχνίδια που μπορούσε να είχε κερδίσει. Ομοίως και εμείς φέτος έχουμε πολλά νεκρά διαστήματα που μας στοίχισαν πολλές φορές.

      ΥΓ Στο final4 εγώ θα είμαι με τον Ιτούδη.

      Διαγραφή