Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ιτούδης και 2-0

Βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός έβαλε 80 πόντους στη Μόσχα αλλά η ομάδα του Ιτούδη είχε επιθετικό οίστρο και δεν μπορούσε να χάσει. Οι Ρώσοι ήταν απίστευτα εύστοχοι, πήραν πόντους από παίκτες που δεν το περιμέναμε και δεν σταμάτησαν να σκοράρουν ούτε όταν όλα είχαν κριθεί, θέλοντας να τσακίσουν την ψυχολογία των παικτών μας.

Ο Ιβάνοβιτς έχει ένα πλάνο με τους μικρούς και τους γεμίζει με πολύτιμες εμπειρίες. Σε αυτά τα παιχνίδια που η ομάδα χάνει, οι μικροί κερδίζουν ένα μάθημα. Αν ο Δημηγτράκης θέλει να τον κρατήσει για 4, 5 ή περισσότερα χρόνια εγώ μαζί του. Αν είναι όμως απλά ένα πείραμα τότε κάτι πήγε λάθος στον προγραμματισμό γιατί πειράματα σε αυτό το επίπεδο δεν επιτρέπονται.

Στην Αθήνα ένα ίδιο ή και καλύτερο παιχνίδι με τη βοήθεια του κόσμου θα φέρει τη νίκη και όλοι όσοι από την Τρίτη έχουν αρχίσει την επίθεση θα αναγκαστούν να "καταπιούν" τη γλώσσα τους.

10 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Βασίλη.Πολύτιμες οι εμπειρίες των μικρών σε αυτά τα μάτς.Δυστυχώς αυτό έπρεπε να γίνει απο την αρχή της σεζόν και όχι τώρα.Τώρα για το 3ο παιχνίδι μάλλον πάει για 3-0.Μακάρι να κάνω λάθος.Πιστεύω ότι ο Ιβάνοβιτς πρέπει να φύγει και αν μπορεί ο Δ.Γ. να πάρει Κατσικάρη το καλοκαίρι.Υλικό μικρών υπάρχει αρκεί να έρθουνε και λίγο καλύτεροι έμπειροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μάνο.
      Το πιο λογικό είναι το 3-0 αλλά εγώ θέλω να ελπίζω.
      Τον Πεδουλάκη που με εκνεύριζε τον άφησα ασχολίαστο ένα χρόνο δεν θα ζητήσω να διώξουν τον Ιβάνοβιτς. Πιστεύω πως χτίζει ομάδα.

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή αν κερδίσουμε την Τρίτη τι θα αλλάξει;
    Θα γίνει ο Ιβάνοβιτς προπονηταράς και τα ξένα σαπάκια που μας κουβαλήσανε παιχταράδες;
    Η ομάδα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τέτοια μεγέθη.
    Πρώτον γιατί οι ξένοι που θα έπρεπε να κάνουν τη διαφορά είναι πολύ μέτριας ποιότητας(το μπάτζετ είναι μειωμένο αλλά πχ ο Λάσμε που και αυτός ήρθε με μειωμένο μπάτζετ είναι καλύτερος από όλους τους ξένους που ήρθαν φέτος).
    και δεύτερον γιατί ο Ιβάνοβιτς δεν έχει δείξει τίποτα απολύτως.Το να βάζει να παίζουν οι πιτσιρικάδες δεν μου λέει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Λάσμε αδερφέ φαινόταν καλύτερος γιατί και ο Μήτσος ήταν νεότερος και είχε δίπλα του και άλλους καλύτερους από τους φετινούς ξένους. Ξεχνάς όμως πόσους ξένους άλλαξε και ο Πεδουλάκης γιατί διάλεγε παλτά.
      Όπως έγραψα και στον Μάνο θεωρώ πως ο Ιβάνοβιτς έχει πλάνο σε βάθος χρόνου να φτιάξει μία ομάδα ανταγωνιστική που να βασίζεται στους καλύτερους Έλληνες(μικρής ηλικίας).
      Ακόμη και έτσι όμως δες πως ήταν η Ρεάλ τα χρόνια από το 1996 και μέχρι τώρα που έριχνε χρήμα με το τσουβάλι και τίτλους δεν έπαιρνε. Κάποτε θα πέφταμε και εμείς.

      Διαγραφή
    2. ΒTK αυτό που με ενοχλεί είναι ότι φέτος έχω δει πάρα πολλά παιχνίδια με Άλμπα, με Μπαρτσελόνα και άλλα τα οποία τα έχουμε χάσει καθαρά λόγω κακής αντίδρασης του προπονητή ή μάλλον καλύτερα γιατί όταν έπρεπε δεν αντέδρασε καθόλου.Ακόμα και στον ημιτελικό με τον παοκ στην Πυλαία αν δεν είχε κάνει το υπέρ μας λάθος ο διαιτητής και καπάκι είχε βάλει το τρίποντο ο Γιάνκοβιτς είναι πολύ πιθανόν να μην είχαμε περάσει καν στο τελικό.
      Ένας κόουτς καλός πρέπει να μπορεί στα σημεία που η ομάδα κολλάει να κάνει μία κίνηση και να την ξεμπλοκάρει.Εγώ αυτό από τον Ιβάνοβιτς δεν το έχω δει ποτέ φέτος και νομίζω ότι ούτε θα το δω.

      Διαγραφή
    3. Δεν είναι λάθος όσα γράφεις. Ομοίως, όμως, έχασε παιχνίδια και ο Πεδουλάκης. Δεν έχει νόημα αυτή η αντιπαράθεση.
      Αφού έκανα υπομονή μία χρονιά με τον Πεδουλάκη θα κάνω το ίδιο και με τον Ιβάνοβιτς. Κριτική από του χρόνου στον Μαυροβούνιο.

      Διαγραφή
    4. δεν υποστηρίζω Πεδουλάκη αν και τουλάχιστον αυτός έπαιρνε με λίγα λεφτά κάποιους ξένους που ήταν τελικά πολύ καλοί παίκτες.

      Διαγραφή
    5. Ο Πεδουλάκης άλλαζε περίπου 3 ξένους τη χρονιά. Τους επέλεγε και μετά δεν του έκαναν και δεν έπαιζαν καθόλου. Αφού τον άφησα 1 χρόνο χωρίς να γράψω ότι με ενοχλούσε θα αφήσω και τον Ιβάνοβιτς(που ήδη τον σχολίασα αρνητικά).

      Διαγραφή
    6. δεν έχεις άδικο θα το υποστήριζα και εγώ αυτό αν μου είχε δείξει κάτι ο κόουτς και μόνο που συζητάμε και συγκρίνουμε με το τι έκανε ο Πεδουλάκης δείχνει πόσο μέτρια είναι φέτος η παρουσία του Ιβάνοβιτς στο κοουτσάρισμα.
      Τουλάχιστον του χρόνου ας απαιτήσει να πάρει τρεις καλούς ξένους και να τον κρίνουμε με νέα δεδομένα.

      Y.Γ δεν θα συμφωνήσουμε σε τίποτα τελικά εμείς χαχαχαχα χαίρομαι γιατί και μέσα από τη διαφωνία μας φαίνεται το πόσο πονάμε τελικά την ομάδα σε όλα τα αθλήματα.

      Διαγραφή