Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ακαδημία μάγων ...

Επιβράβευση;
Επιστέγασμα συνεργασίας;
Συμφωνία με ευνοϊκούς όρους;

Όπως και να το γράψουν το νόημα δεν αλλάζει. Ο Αναστασίου δέχτηκε την πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του.
Ετοιμαστείτε να δείτε την ομάδα είτε εκτός Ευρώπης, είτε με άθλια αποτελέσματα. Με επιλογές για rotation της πλάκας. Με νίκες απέναντι σε ολυμπιλαγό και Πάοκ αλλά με απόσταση από την κορυφή.
Και όλα αυτά με τον όρο να μείνει ελεύθερος αν δεχτεί μία καλή πρόταση για το εξωτερικό.
Το μόνο που δεν μας λέει κανείς είναι πότε θα πάρει πτυχίο ο εκπαιδευόμενος μάγος.

ΥΓ Δεν επαναλαμβάνω τίποτα από όσα έχω γράψει τόσες φορές για τον ... προπονητή Αναστασίου, γιατί τόσες φορές που τα έγραψα τα γνωρίζετε πλέον.
ΥΓ2 Για την συνάντηση Αλαφούζου-Πατέρα-Μελισσανίδη δεν θα σχολιάσω κάτι γιατί αυτά που διάβασα με έκαναν να γελάσω.

12 σχόλια:

  1. εγώ πάντως είδα χθες ότι και το γήπεδο της αεκ μπαίνει τελικά στα σκαριά και λόγω οικογένειας ο Παναθηναικός θα είναι η μόνη ομάδα χωρίς σύγχρονο γήπεδο.Ακόμα και ο παοκ θα κάνει και εμείς θα παίζουμε ακόμα στη λεωφόρο.
    Ο Τζίγγερ εύκολα είχε μεταθέσει τις ευθύνες για την αποτυχία αλλού αλλά εγώ είδα στην περίπτωση της αεκ ότι παρόλο τις αντιδράσεις τελικά το γήπεδο θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το θεωρήσω ως πρωταπριλιάτικο αστείο.
      Τον βοτανικό τον σταμάτησε ο σύμβουλος του Αλαφούζου και το πούρο νο.1 μαζί με τους οικολόγους. Ο ΙΒΒ πήρε την ευθύνη για την ΓΗΠΕΛ αλλά δεν είδα να του έκανε κακό, και την ανέλαβε αυτή την ευθύνη όχι γιατί το ήθελε αλλά του ζητήθηκε.
      Ας αναλάβει ο Αλαφούζος τα χρέη που δημιούργησε και ας πει πως την παραδίσει αύριο στον πρώτο που θα τη ζητήσει και όλα θα πάνε καλύτερα.
      Πατέρας-Βγενόπουλος σιγά μην πληρώσουν τις λάθος;;; επιλογές που έκαναν.

      Διαγραφή
    2. μα δεν νομίζω ότι διαφωνούμε σε κάτι.Κάτι που ανέλαβε η οικογένεια πάλι δεν κατάφερε να το φέρει εις πέρας.Αυτό λέμε και οι δύο.

      Διαγραφή
    3. Από τη στιγμή που η διοίκηση της ΠΑΕ άλλαξε θέση και δεν ήθελε τη διπλή ανάπλαση κα ιτο γήπεδο στον Βοτανικό, ο ΙΒΒ εγγυήθηκε να μην βαρύνουν την ΠΑΕ πιθανές χρηματικές αξιώσεις από την ΓΗΠΕΛ. Άρα πέτυχε σε αυτό που υποσχέθηκε. Εσύ θα έκανες δώρο ένα γήπεδο μετά τα τόσα εκ. ευρώ που αντί για την τσέπη τα άφησες στα ταμεία της ΠΑΕ; Εγώ όχι.

      Διαγραφή
    4. ο ΙΒΒ είχε αναλάβει να κάνει το γήπεδο.
      Σε τι πέτυχε;
      Το μόνο που κατάφερε ήταν να μην φτιάξουμε γήπεδο στο κέντρο της Αθήνας λόγω κορμοράνων.Μεγαλύτερη αποτυχία και καζούρα που του κάνανε και μας κάνανε δυστυχώς από αυτό δεν υπήρχε.Εδώ μέχρι και ο Παλαδάκης έφτιαξε γήπεδο.

      Διαγραφή
    5. Ανέλαβε πριν διαλύσουν το "μαγαζί" οι πολυαμέτοχοι. Μετά ως τι θα το έκανε το γήπεδο; Όπως είχε η οικογένεια την Παιανία; Αφού η ΠΑΕ μετά άλλαξε άποψη και δεν ήθελε γήπεδο στο Βοτανικό...

      Διαγραφή
    6. πριν διαλυθεί η πολυμετοχικότητα είχε ναυαγήσει το σχέδιο.Μην ξεχνάς και από πόσο νωρίς ο Γιαννακόπουλος είχε αντιληφθεί την "επιτυχία" του σχεδίου της οικογένειας και είχε αποφασίσει την παραμονή της ομάδας μπάσκετ στο οακα.

      Διαγραφή
    7. Όσο και αν σέβομαι τους Κυρίους Παύλο και Θανάση πάντα είχαν πρόβλημα με την ΠΑΕ και την οικογένεια από το 1979 που δεν πήραν αυτοί την ΠΑΕ και την πήρε ο Καπετάνιος. Πολλές φορές ήταν πίσω από τον διχασμό των οπαδών και πάλι έκαναν το ίδιο.

      Διαγραφή
  2. kalispera billy akougete entona oti endexete na min pexei o gay europi ti plirofories exeis? andrew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από μόνοι τους ξέχνα το.
      Αν η σιωπή για τις υποθέσεις του χοντρού σημαίνει πως τον έχουν στριμώξει τότε ίσως το κάνει, αλλά με μία χρονιά εκτός Ευρώπης τότε θα πληρώσει πολύ λίγα για τα όσα έχει κάνει.
      Αν όμως ο χοντρός αποφασίσει κάτι τέτοιο μήπως ο Κοντονής αποφασίσει να μην βγει καμία Ελληνική ομάδα; Θέλουν να πάρει αυτόματα ο ΠΑναθηναϊκο τόσα εκ. ευρώ;

      Διαγραφή
  3. Καλό απόγευμα Βασίλη.Δυστυχώς θα αναγκαστούμε να βλέπουμε τον "μέγιστο" Αναστασίου και την ανεπαρκή διοίκηση και του χρόνου σίγουρα.Αυτή είναι η τιμωρία των οπαδών του ΠΑΟ εως ότου επέλθει η κάθαρση μετά την ύβρη λίγων και την ανοχή των πολλών.Οι gay είναι οι πιο χαρούμενοι μετά τον Αναστασίου γιατί ο ΠΑΟ θα μικρύνει ακόμα περισσότερο και θα έχουνε τα εκατομμύρια του CH.L.και το επόμενο πρωτάθλημα.
    Δυστυχώς οι μοναδικοί υπεύθυνοι για την μη δημιουργία του γηπέδου μας είναι οι εξαφανισμένοι και η σημερινή διοίκηση.Ο ΙΒΒ όσο και να θέλουνε δεν ευθύνεται για την μη δημιουργία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό βράδυ Μάνο.
      Δυστυχώς με τα σημερινά δεδομένα όλοι αυτοί που γράφεις θα είναι παρόντες και του χρόνου. Τα γαυροποιημένα της ... 13 θα χαρούν μόνο και όσοι τρώνε παντεσπάνι από την ΠΑΕ. Όλοι οι υπόλοιποι θα είμαστε στα πρόθυρα της κατάθλιψης.

      Διαγραφή