Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Τον έπνιξε το άγχος

Δεν περίμενα πως θα έβλεπα όλο τον αγώνα αλλά η εξέλιξη του με κράτησε. Δυστυχώς η αρνητική του εξέλιξη. Προσωπικά σκεφτόμουν αν θα έπρεπε να κάνω κάτι άλλο και αποφάσισα να δω αρχικά το πρώτο ημίχρονο και μετά ανάλογα με την εξέλιξη θα αποφάσιζα.

Ο Παναθηναϊκός έχασε ένα παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκε τέσσερις φορές αλλά σε όλες έχασε το προβάδισμα . Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να καταφέρει να αντσαποκριθεί στο δυνατό παιχνίδι της αντιπάλου ομάδας. Στο παιχνίδι από τον Εξάστερο ήταν μόνο ο αρχηγός. Οι υπόλοιποι απλά συμπλήρωναν  την πεντάδα.

Ο Ιβάνοβιτς προσπάθησε να αλλάξει τα όσα συνέβαιναν αλλά δεν τα κατάφερε. Οι τέσσερις παίκτες που συμπλήρωναν την πεντάδα ποτέ δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα κα ισε συνδιασμό με το απίθανο ποσοστό των Γερμανών στα τρίποντα αλλά και με τα λάθη των παικτών μας έγινε το χειρότερο δυνατό.

Αν πιστεύω σε αυτή την ομάδα; Ναι.
Αν πιστεύω πως θα πάει στο final 4; Ναι.
Με μοναδική υποσημείωση πως θα πρέπει όλοι να καταλάβουν σε ποια ομάδα παίζουν.

2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς ο Εξάστερος αδίκησε για ακόμη μία φορά τον εαυτό του και έχασε ένα παιχνίδι στο οποίο προηγούντανε συνέχεια.Πρέπει κάποια φορά να καταλάβουνε οι παίχτες πλην 3D και Μπάτμαν,ποιάς ομάδας έχουνε την τιμή να φοράνε την φανέλα.Τι πρέπει να γίνει για να παίξει ο Λαγουάλ στον οποίο δεν κάνει καθόλου καλή διαχείριση.Χθές μπορούσε να παίξει,μιας και τα θλητικά κορμιά την Άλμπα πιστεύω θα τον βολεύανε στην άμυνα.Θα κερδίσουμε τον ερυθρό αστέρα και μετά τα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ ενός παλιού μας γνωστού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ιβάνοβιτς είναι περίεργος χαρακτήρας και το γνωρίζαμε από την αρχή. Εδώ και πολλά χρόνια ο Παναθηναϊκός έπαιζε μπάσκετ τέτοια εποχή και μετά, οπότε μην ξαφνιαστούμε αν δούμε την ομάδα να πετάει τις επόμενες βδομάδες.
      Αν και πιστεύω πως θα πάμε στα play off είχα την ελπίδα να μην παίξουμε με τους Ρώσσους. Ο Ιτούδης θα μας τσακίσει, γιατι γνωρίζει και τον Μήτσο και τον Φώτση. Ίσως είναι ο καλύτερος προπονητής αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

      Διαγραφή