Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Αναστασίου εσύ τεράστιε προπονητή


ΥΓ Καταλάβατε την φωτογραφία με το στοίχημα που έπαιξα ή να το εξηγήσω;

5 σχόλια:

  1. για το στοίχημα θα ρωτάς τον χοντρό.
    Εγώ το έκοψα εδώ και καιρό και ησύχασα.
    Συγχαρητήρια στο χοντρό και στον Πούλιο και στον κάθε Πούλιο που θα εμφανιστεί για το πρωτάθλημα που βλέπουμε που δεν υπάρχει ούτε σε υποσαχάρια χώρα.

    Υ.Γ ο Σηφάκης αποβλήθηκε σήμερα χαχαχαχαχα το παιδί όποτε παίζει με τους gay τι πεντάρες τρώει τι αποβάλλεται τέτοιο σίχαμα τερματοφύλακας μετά τον Αντώνη φυσικά δεν υπάρχει.Έχει χρωστούμενα ακόμα φαίνεται.
    Υ.Γ 2 θέλω να αρχίσω τα βρισίδια στους κυρίους αλλά δεν αξίζει βασικά γιατί είμαι σίγουρος ότι ακόμα και οι ίδιοι έχουν καταλάβει πόσο ξεφτίλες είναι απλά δεν μπορούν να το παραδεχτούν δημοσίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή είμαι καλό παιδί πριν μήνες είχα την πληροφορία για το Πανθρακικός-Άρης 2/1 που είχε βγει με απόδοση 25 αλλά ο ΟΠΑΠ δεν το δεχόταν μονό. Ο Πανθρακικός είχε χαλάσει χωρίς να θέλει και ένα fixed στη Βέροια(εκεί που ο τερματοφύλακας του έκανε πέναλτυ κόκκινη στο ξεκίνημα αλλά ο δεύτερος πήρε το Χ). Αυτά βέβαια οι Αρχές της χώρας κάνουν πως δεν τα γνωρίζουν. Όπως κάνουν πως δεν ξέρουν πως όλη η Κομοτηνή πληρώνεται από το στοίχημα.

      Σήμερα αδερφέ πίστευα πως οι δικοί μας θα στηθούν στο πρώτο και στο δεύτερο θα πάρουν τη νίκη(1/2). Τελικά έκαναν το 1/1 στο τέλος. Ίσως ο 1 βόλευε πιο πολλούς. Δεν γνωρίζω. Αλλά πολλές χαμένες ευκαιρίες και λόγος μόνο για την ψυχολογία. Σιγά μην φύγει πόντος από το καλσόν.

      ΥΓ Δεν ασχολούμαι και πολύ με τον χοντρό. Τα είπε όλα ο Μπέος με το "Έπιασαν τον τσιλιαδόρο..."

      Διαγραφή
    2. το υστερόγραφο σου τα είπε όλα.
      Στοίχημα ΒΤΚ αν θες να παίζεις παίζε μόνο από ιντερνετ.Ο οπαπ δεν αξίζει.

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Βασίλη.Δυστυχώς ο Αναστασίου έκανα πάλι το θαύμα του και έριξε πολύ κόσμο στον κουβά που έπαιξε το 2 του ΠΑΟ.Ευτυχώς δεν έπαιξα ΠΑΟ αλλά δυστυχώς με έστειλε κουβά η άλλη αγάπη η Μαν.Γιου.και έγινε ο τυχερός Μουρίνιο μάγκας.Ευτυχώς δεν παίζω καθόλου Ελληνικό πρωτάθλημα μιας και όλοι ξέρουμε τι γίνεται.Τα έιπε όλα ο Μπέος όπως είπες στο σχόλιο σου.
    Ελπίζω να καταργηθεί το αυτοδιοίκητο όπως ακούστηκε αν και δεν το πιστεύω.Κάποτε πρέπει να καθαρίσει το πρωτάθλημα και μετά να επαναφέρουνε το αυτοδιοίκητο και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον υπάκουο υπάλληλο τον επιβραβεύει η διοίκηση και ο Αναστασίου φρόντισε να είναι ο καλύτερος υπάλληλος. Κοντεύει να ξεπεράσει ακόμη και την Λέτα.
      Για να υπάρχουν ελπίδες να σωθεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να τιμωρηθούν με εξοντωτικές ποινές όσοι εμπλέκονται σε παράγκα και εγκληματική οργάνωση. Έτσι οι επόμενοι θα το σκεφτούν διπλά να κάνουν τα ίδια.
      Καλό ξημέρωμα αδερφέ.

      Διαγραφή