Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Να είχα 1000 μάτια...

Λόγω τεχνικού προβλήματος έχασα την εικόνα του πρώτου δεκαλέπτου και είδα από το δεύτερο και μετά. Τελικά είδα τα καλύτερα 30 λεπτά του αγώνα. Ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο έβλεπα τον αγώνα με την χαρά που έβλεπα τα παιχνίδια την εποχή του Ζοτς. Σήμερα κέρδισε το παιχνίδι ο Ιβάνοβιτς.

Στη Μόσχα και με τα προβλήματα που είχε η ομάδα μάλλον και ο ίδιος γνώριζε την μοίρα των δύο αγώνων και προτίμησε να βοηθήσει την ψυχολογία των νεότερων παικτών. Σήμερα οι νεότεροι τον δικαίωσαν. Παππάς και Γιάνκοβιτς ήταν από τους κορυφαίους και άσχετα αν η νίκη ήρθε μόλις με 1 πόντο διαφορά είναι μία νίκη καθαρή που στηρίχτηκε στις βάσεις που έχτισαν οι Έλληνες.

ΥΓ Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίζει "τελικούς" και αν κάνει το 2-2, τότε στη Μόσχα θα πάει χωρίς άγχος για τον "τελικό". Αν παράλληλα οι gay έχουν περάσει από τη σειρά με την Μπαρτσελόνα τότε  η νίκη στη Μόσχα σημαίνει τελικό γιατί τους gay τους έχουμε και με  ανήλικα.
ΥΓ2 Όταν ο Μήτσος μιλάει και λέει πως η φετινή ομάδα έκανε την υπέρβαση μάλλον πρέπει να σεβόμαστε αυτό που λέει. Κάτι παραπάνω γνωρίζει.
ΥΓ3 Υπέροχη η εικόνα με τους Ιτούδη και Θανάση Γιαννακόπουλο. Μόνο το κωλόπαιδο είχε τρικυμία στο μυαλό και κατάφερε και τον έδιωξε.
ΥΓ4 Τέτοιο ποσοστό στα τρίποντα δύσκολα θα το ξαναέχουμε. Την Τετάρτη θα χρειαστεί διαφορετική προσέγγιση.
ΥΓ5 Το σχόλιο για τον Ιβάνοβιτς δεν είναι σπόντα για κανένα αδερφό που διαφωνούμε. Σήμερα όμως ο προπονητής τα πήγε περίφημα.

8 σχόλια:

  1. εγώ διαφωνώ ως προς τον Ιβάνοβιτς.Ίσως αν ήξερα ποιος έκανε τις μεταγραφές να άλλαζα κάπως γνώμη για αυτόν.Το παιχνίδι το χθεσινό ήταν ότι να ναι.Οι Ρώσοι ακολούθησαν τον Παναθηναικό σε αυτό το ότι να ναι και το πλήρωσαν.

    Υ.Γ με έξι παίκτες δεν μπορείς να έχεις ελπίδες γιατί τόσοι έπαιξαν χθες.
    Υ.Γ 2 εάν κερδίσουμε και το τέταρτο παιχνίδι εγώ προσωπικά θα έχω ικανοποιηθεί από αυτή την ομάδα.
    Υ.Γ 3 εάν ο Παππάς μπορούσε να κρατήσει για μία σειρά παιχνιδών την καλή του απόδοση θα μιλάγαμε για τεράστιο παίχτη.Δυστυχώς ακόμα δεν το έχει κάνει και πολύ φοβάμαι ότι ούτε θα το κάνει και ποτέ.
    Υ.Γ 4 ο Παππάς και ο Γιάνκοβιτς είναι τρίτη χρονιά στην ομάδα και επιβάλλεται να τη βοηθούν όπως το έκαναν χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο χθεσινό παιχνίδι τα πήγε περίφημα. Αν είχε και ακόμη έναν ψηλό τότε θα ήταν όλα πιο εύκολα. Ο Μπατίστα τα βρήκε σκούρα γιατί τον έκλειναν από την καλή πλευρά(αριστερά) και του άφηναν την άλλη όμως αυτός δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλό από τη δεξιά.

      Το επόμενο παιχνίδι είναι πιο δύσκολο γιατί ο Ιτούδης θα βρει λύση σε ότι αντιμετώπισε, άρα ο Ιβάνοβιτς θα πρέπει να βρει κάτι επιπλέον. Η νίκη των gay είναι μεγάλο κίνητρο γιατί αν προκριθούν τότε σε περίπτωση δικής μας πρόκρισης παίζουμε μαζί αν δεν κάνω λάθος.

      Ο Παππάς αδερφέ πρώτη χρονιά αναλαμβάνει ευθύνες, ομοίως και ο Γιάνκοβιτς, και για τη χρονιά που κάνουν εμένα με έχουν ικανοποιήσει. Και οι δύο θα βελτιωθούν και θέλω να πιστεύω πως θα γράψουν την ιστορία της ομάδας τα επόμενα χρόνια.

      Διαγραφή
  2. Σχόλιο από τον greenhell.

    Καλησπερα Μπιλαρε..
    Μονο θλιψη μου προκαλει ο μπασκετικος Παναθηναικος.
    Μακαρι να κανουμε το 2-2 και να το γυρισουμε στη Μοσχα αλλα....δυσκολο.
    Διπλο μακαρι να αποκλειστει ο Θρηνος γιατι δεν αντεχεται να τους δουμε στο final4.

    Υ.Γ. Γαμιεται η Φενερ και οσα βληματα πανηγυριζουν για την προκριση τους στο final 4.Ελεος,Παναθηναικοι ειστε ρε γελοιοι,οχι οπαδοι του Ζοτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για εδώ δεν ήταν το σχόλιο;

      Καλησπέρα αδερφέ.
      Αναλογικά με τις συνθήκες τα πάει καλά. Με αηδιάζει μόνο το καθίκι που διοικεί. Ελάχιστος.
      Θεωρώ αδύνατη την πρόκριση αλλά όλοι θεωρούσαν αδύνατο το τρόπαιο στη Μπολόνια και ... ράψαμε αστέρι.

      Δυστυχώς οι γαύροι ξανακέρδισαν και έχουν δύο ευκαιρίες πρόκρισης.
      Τον Ομπράντοβιτς τον σέβοαμαι και έχει μοναδική θέση στην καρδιά και το μυαλό μου αλλά όχι και να υπάρχουν Έλληνες που να χαίρονται για την πρόκρισης των Τούρκων.
      Η σημερινή 13 και ο Φορέας είναι ότι χειρότερο έχει περάσει από την πράσινη εξέδρα.

      Διαγραφή
    2. Όπως το γράψατε κι οι δυο Βασίλη.
      Δεν μπορεί Έλληνας να πανηγυρίζει για πρόκριση των σελτζούκων....

      Όσο για τη 13 και το φλορέα έχεις απόλυτο δίκιο.
      Ειδικά αν παρακολουθείς τι γράφουν τα ... μέλη της στα τσιμπιδιώτικα.....(!!!).

      Διαγραφή
    3. Μογγόλος καλός μόνο όταν βρίσκεται ένα μέτρο κάτω από τα ραδίκια.
      Συνεχίζεις να αντέχεις τις επισκέψεις στους ιντερνετικούς βόθρους. Άξιος.

      Διαγραφή
    4. Σουχω ξαναπεί ότι οι μλκιες που γράφουν εκεί μέσα μου διεγείρουν τους γελωτοποιούς αδένες και όταν έχω τις μαύρες μου, προκειμένου να ξεσπάσω σε κάποιον που ίσως το μετανοιώσω, ξεσπάω - λεκτικά - στα χαπακωμένα ηλίθια και ηρεμώ.....

      Διαγραφή
    5. Έτσι, έτσι να τους πονάς για πλάκα.

      Διαγραφή