Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

break to break γιατί είσαι ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ

Με παίκτες που φορούσαν τη φανέλα με τα 6 κεντημένα αστέρια και γνώριζαν τι έπρεπε να κάνουν. Ακόμα και όταν δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του προπονητή γνώριζαν τι έπρεπε να κάνουν και κατέθεσαν την ψυχή τους.
Έγραψα στο fb και ηρέμησα, διαφορετικά θα το έκανα "ροντέο" το κείμενο.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε γνωρίζοντας πως πρέπει να παίξει συγκεντρωμένος για όλο το παιχνίδι και να κάνει όσα λιγότερα λάθη μπορεί. Τελικά έκανε λάθη, έχασε σουτ-κάποια ήταν κρίσιμα-, αλλά δεν έχασε τη νίκη.

Ο Αλβέρτης σήμερα πήρε ότι καλύτερο μπορούσε από την ομάδα μας και τους παίκτες του. Υπέροχος ο μικρός Γιάνκοβιτς. Έχει αυτό που χρειάζεται για να είναι μέλος του Παναθηναϊκού. Καλοί οι Διαμαντίδης, Λάσμε, Γκιστ και Ματσιούλις. 

Γράφω απλά καλοί γιατί τους έχω δει να παίζουν όπως μπορούν και δεν το έκαναν τόσο καλά σήμερα. Ο Μήτσος έκανε λάθη που ευτυχώς δεν μας στοίχησαν και αναφέρομαι στον Μήτσο γιατί ο παίκτης αυτός είναι "ρομπότ".

Σήμερα πάλι οι γκρίζοι έβλεπαν ότι ήθελαν και δεν έβλεπαν ότι δεν τους άρεσε. Με διαιτησία καθαρή και με γεμάτο το ΟΑΚΑ, χωρίς τους ηλίθιους που έβριζαν στο πρώτο παιχνίδι, το πρωτάθλημα είναι δικό μας.

Και επειδή το έγραψα σε διάλογο με τον Αλέξανδρο Μωραΐτη στο fb αλλά εκεί δεν θα το δείτε όλοι το γράφω και εδώ.
"Άλεξ ξέρεις τι θα γουστάρω πιο πολύ; Να το σηκώσει ο Φραγκίσκος και να το αφιερώσει στον Πεδουλάκη."
Στη συνέχεια συμφώνησα πως θα ήταν ακόμα καλύτερο να τον φωνάξουν στην απονομή, αν και το θεωρώ δύσκολο να συμβεί.

Ακόμη και ο Πεδουλάκης αξίζει να βρεθεί στην απονομή. Μόνο ένας πρέπει να απουσιάζει, το κωλόπαιδο ο Τράκης. Γούρι μας πήγε σήμερα που δεν τον είδα.

4 σχόλια:

  1. Μου άρεσε πολύ ο Γιάνκοβιτς.Αλλά δεν έπαιξε και στην τελευταία περίοδο....γιατί όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα απαντήσω για την περίπτωση αυτή μετά το πέμπτο παιχνίδι. Θα γράψω τι σκέφτομαι για τον Αλβέρτη και τις κινήσεις του.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη.Συγχαρητήρια στον Εξάστερο για το break και την ισοφάριση με μπροστάρη τον Λάσμε που ήτανε και πάλι εντυπωσιακός σε άμυνα και επίθεση.Ακολουθεί ο 3D ο οποίος δείχνει φανερά κουρασμένος σωματικά και κυρίως πνευματικά.Ο Γκίστ δείχνει πόσο σημαντικός είναι στην άμυνα μπλοκάροντας τον Σπανούλη και φυσικά στον έλεγχο των ριμπάουντ.Μπράβο στον Γιάνκοβιτς ο οποίος έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει και κακώς δεν έπαιζε.Έλεος πια με την επιμονή σε Ούκιτς και Κάρυ τα παιδιά είναι ντεφορμέ και δεν βοηθάνε χρειάζεται ο Παππάς.Ευτυχώς δεν θα είναι ο Δ.Γ.στο 5ο παιχνίδι και οι παίχτες θα παίξουνε πιο ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνο καλησπέρα.
      Ίσως ο Αλβέρτης και το προπονητικό επιτελείο να βλέπουν στην προπόνηση ότι εμείς δεν μπορούμε να δούμε στους αγώνες και να επιλέγει παίκτες που σε εμάς φαίνονται ως κακές επιλογές.
      Άλλη μία νίκη την Τετάρτη και τέζα οι γουρλομάτηδες και ο δημοτικός σύμβουλος.

      Διαγραφή