Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

Προκαλούν οι gay αλλά αν εγώ αιτηθώ κάτι θα είμαι ρατσιστής και φασίστας

Σήμερα η ανάρτηση θα έχει τρία τμήματα. Ένα δικό μου και από ένα αναδημοσιεύσεις άρθρων που έστειλαν ο Στέφανος και ο Δημήτρης.
Όλοι γνωρίζουμε πως τα τελευταία χρόνια άλλαξαν τα ήθη στην Ελλάδα και πλέον αυτοί που ελέγχουν τις πράξεις μας σε αυτό το κράτος, εκτός των Εβραίων, είναι οι πούστηδες και οι ανωμαλάρες. Όποιος νομίζει πως θίγεται μπορεί να φύγει τώρα από τη σελίδα.
Αφού πήρα την πίκρα πως ο Μπουτάρης και φέτος θα μας απαγορεύσει να βρεθούμε σε δρόμους της Θεσσαλονίκης για να είναι ευχαριστημένα τα πουστράκια, οι λεσβίες και τα τραβέλια σκέφτηκα να αιτηθώ και εγώ για μία δράση εκείνες τις μέρες. Σκέφτηκα να δημιουργήσω το δικό μου extream game που θα παιζόταν στο κέντρο της πόλης. Τι θα ήταν αυτό;

ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΛΕΜΟΣ

Ασβεστοπόλεμος από τα δύο πεζοδρόμια. Προσπαθείς να πετύχεις τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Αν τους πετύχεις τότε βγαίνουν εκτός. Που ήθελα να είναι η αρένα του παιχνιδιού;
Μα φυσικά εκεί που θα είχε τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Στους δρόμους της παρέλασης των gay. Αν τώρα κάποιοι αστοχούσαν δεν θα ήταν εσκεμμένο. Θα το λέγαμε αποτυχία ή πιο απλά αστοχία.
Το είπα λοιπόν σε κάποιους φίλους και γέλασαν. Όταν τους είπα να απαντήσουν σοβαρά η απάντηση πάντα ίδια "Έλα ρε μαλάκα, θα σε κόψουν και μετά θα σε τραβολογάνε ως ρατσιστή, ομοφοβικό κλπ. κλπ.". Έτσι δεν το αιτήθηκα. Αρκετά προβλήματα έχω να μην προσθέσω και άλλα. Πολλοί πάντως θα δήλωναν ευχαρίστως συμμετοχή γιατί...Γιατί τους θέλουν στον ΑΣΒΕΣΤΗ.


Ας δούμε όμως τι έγινε σε Κύπρο και Αθήνα.
Gay parade στην Κύπρο: «Πουστάρω γιατί γουστάρω»
Δημήτρης Κυπριανού 31/05/2014
Gay parade στην Κύπρο: «Πουστάρω γιατί γουστάρω»
Ελληνοκύπριοι, Τουρκοκύπριοι και λοιποί πολίτες της ΕΕ έλαβαν μέρος σήμερα στη πρώτη "Παρέλαση Υπερηφάνειας" που πραγματοποίησε η ΛΟΑΤ κοινότητα της Κύπρου (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφισεξουαλικοί, Τρανσέξουαλ). Κεντρικό σύνθημα της παρέλασης ήταν “Ίσα δικαιώματα στην αγάπη”

Ελληνοκύπριοι, Τουρκοκύπριοι και λοιποί πολίτες της ΕΕ έλαβαν μέρος σήμερα στη πρώτη "Παρέλαση Υπερηφάνειας" που πραγματοποίησε η ΛΟΑΤ κοινότητα της Κύπρου (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφισεξουαλικοί, Τρανσέξουαλ). Κεντρικό σύνθημα της παρέλασης ήταν “Ίσα δικαιώματα στην αγάπη”.

Παρούσα στην παρέλαση και η Άννα Βίσση η οποία δήλωσε πως σέβεσαι τον άνθρωπο για τις αρχές του και όχι για τον τρόπο που διαλέγει να αγαπά και πρόσθεσε πως έτσι κι αλλιώς το μυαλό μας είναι το πιο δυνατό σημείο.
Από την πλευρά του ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο Γιώργος Μαρκοπουλιώτης είπε ότι η Κομισιόν είναι υπέρ του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κατά της μισαλλοδοξίας και πως διάκριση δεν ταιριάζει στην σύγχρονη Ευρώπη.

Εκπρόσωποι των κομμάτων εξέφρασαν την συμπαράστασή τους προς τους συγκεντρωθέντες αναφέροντας την ανάγκη για νομοθετική ρύθμιση του Συμφώνου Διαβίωσης από την Ολομέλεια της Βουλής.

Έξω από το κτίριο της Βουλής πραγματοποιήθηκε αντι-εκδήλωση από μέλη χριστιανικών οργανώσεων και υπήρξαν κάποια μικροεπεισόδια με την αστυνομία η οποία απέκλεισε τους δρόμους ώστε οι συμμετέχοντες στις δύο εκδηλώσεις δεν έρθουν σε επαφή.


Απίστευτο: 11 δυτικές χώρες μάχονται στην Ελλάδα όχι κατά της φτώχειας αλλά για να υιοθετούν παιδιά οι τρανσέξουαλ!
Κάτι δεν πάει καλά στις δυτικές δημοκρατίες: Χθες έντεκα χώρες από αυτές που στο παρελθόν όρθωσαν ανάστημα στον σοβιετικό ολοκληρωτισμό, στην Ελλάδα εμπόδισαν την επικράτηση του κομμουνιστικού καθεστώτος, πλέον έχουν περάσει σε μία φάση πρωτόγνωρης κοινωνικής παρακμής σε σημείο που να εμφανίζονται επισήμως όχι απλά να υποστηρίζουν, αλλά να προπαγανδίζουν την ομοφυλοφιλία και την τρανσεξουλικότητα!

Χθες, έντεκα χώρες με προεξάρχουσες τις ΗΠΑ, στήριξαν το Athens Gay Pride, το οποίο εφέτος είχε ως θέμα την δυνατότητα των ομοφυλοφίλων, των αμφιφιλόφυλων και των τρανσέξουαλ να υιοθετούν παιδιά ή και να αποκτούν παιδιά (σε ότι αφορά τις λεσβίες εκτός και αν έχει βρεθεί τρόπος τεχνητής γονιμοποίησης και των gay) με τίτλο "Οικογενειακή Υπόθεση" και με αφίσα, δύο άνδρες (τον Αδάμ και ... τον Αδάμ!) και στη μέση ένα ... παιδάκι με μια κορδέλα σύμφωνο της κοινότητας των ΛΟΑΤ (Λεσβιών, Ομοφυλόφιλων, Αμφιφυλοφίλων, Τρανσέξουαλ)!

Οι χώρες που στηρίζουν την παραπάνω "δημοκρατική" εξέλιξη στην Ελλάδα είναι:  ΗΠΑ, Ολλανδία, Βέλγιο, Ιρλανδία, Νορβηγία, Γαλλία, Βρετανία, Σουηδία, Φινλανδία, της Δανία και Καναδάς.(σχόλιο ΒΤΚ: πολιτισμός, δυτικός πολιτισμός που τόσο πολύ θέλουμε να αντιγράψουμε και αποτινάσσουμε από πάνω μας παραδόσεις και ιστορία)

Επίσημα το Athens Pride 2014 που εφέτος έκλεισε δέκα χρόνια ως "θεσμός" "έφερε στο επίκεντρο το αίτημα για τη δυνατότητα δημιουργίας νομικά αναγνωρισμένης οικογένειας".

Η διοργάνωση ξεκίνησε από νωρίς το μεσημέρι, στην πλατεία Κλαυθμώνος, με εργαστήρια πλακάτ, ζωγραφικής και face painting, ενώ στις 7 το απόγευμα άρχισε στο κέντρο της Αθήνας η κεντρική παρέλαση, που είχε ως στόχο τη διαμαρτυρία κατά των διακρίσεων Λεσβιών, Ομοφυλόφιλων, Αμφιφυλοφίλων, Τρανσέξουαλ (ΛΟΑΤ).

Το ότι υποστηρίχθηκε από τον δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη με δηλώσεις όπως «Η μάχη των δικαιωμάτων κάθε μέρα κερδίζεται. Υπάρχουν οπισθοχωρήσεις καθώς έχουν σηκώσει κεφάλι οι δυνάμεις του μίσους. Θα τους πολεμήσουμε μαζί», σίγουρα δεν είναι περίεργο, ούτε πρωτότυπο. Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν (βέβαια η εναλλακτική ήταν το... καρότο και μετά ακολουθούσαν άλλοι/ες), όμως ποιες είναι οι δυνάμεις του μίσους; Αυτοί που επιμένουν να μην υποκύπτουν σε "εναλλακτικές" συμπεριφορές; Και ποιος του είπε ότι πρόκειται περί "μίσους";

Υπάρχουν και άλλα συναισθήματα στην ελληνική κοινωνία, όπως η περιφρόνηση, η αηδία, η σιχαμάρα κλπ κλπ, όχι τόσο για τις επιλογές (αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός το πώς θα χρησιμοποιεί το σώμα του) αλλά για την ωμή προπαγάνδιση και προώθηση ακόμα και σε παιδιά και εφήβους τέτοιων συμπεριφορών. Διαβάστε την ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που ζητεί να καταπολεμηθεί στα σχολεία η "φοβία" για τους τρανσέξουαλ και θα καταλάβετε)...

Αλλά το γεγονός ότι βγήκαν ολόκληροι πρεσβευτές δυτικών χωρών που δεν έχουν πει μια κουβέντα μέχρι στιγμής για την φτώχεια και την εξαθλίωση που βιώνει ο ελληνικός λαός εδώ και τέσσερα χρόνια και προπαγανδίζουν ή θέτουν υπό την προστασία τους συμπεριφορές, των ΛΟΑΤ, έ, κάτι δεν πάει καλά.

Να σημειώσουμε ότι το περσινό Gay Pride είχε γίνει υπό την... αιγίδα των ΗΠΑ (που κατάντησε ο προμαχώνας κατά του ολοκληρωτισμού...), ενώ εφέτος την σκυτάλη έλαβαν άλλα "αστέρια":

«Το φετινό θέμα του Athens Pride έναι πολύ σημαντικό καθώς η ισότητα των διαφορετικών μορφών της σύχγρονης οικογένειας είναι αναγκαία. Στην Αγγλία ο θεσμός του γάμου ισχύει για όλους», υπογράμμισε μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρέσβης της Βρετανίας στην Ελλάδα, Τζον Κίτμερ.

«Η Πρεσβεία του Καναδά στηρίζει τη διοργάνωση γιατί πιστεύουμε στην αξιοπρέπεια για όλους και τα ίσα δικαιώματα ανεξάρτητα από σεξουαλικό προσανατολισμό και φύλο» επεσήμανε ο πρέσβης του Καναδά, Ρομπερ Πεκ.

«Ολα τα άτομα ανεξαρτήτως φύλου πρέπει να έχουν το δικαίωμα να μεγαλώσουν τα παιδιά τους όπως και όλοι οι άλλοι. Πρόκειται για μια συζήτηση που δεν είναι εύκολη αλλά είναι δυαντόν να γίνει. Στην Ολλανδία παλέψαμε για αυτή τη συζήτηση και στο τέλος την κάναμε δυνατή», είπε από την πλευρά του ο Ολλανδός πρέσβης Γιαν Βερστεέγκ.

Οι ιδιοι οι διοργανωτές αναφέρουν για το θέμα:

«Η Ελληνική Πολιτεία συνεχίζει να μας στερεί και αυτό το δικαίωμα. Μας αρνείται την ισονομία ακόμα και μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στις 7 Νοεμβρίου 2013, σύμφωνα με την οποία "η Ελλάδα είχε παραβιάσει την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, αποκλείοντας ζευγάρια του ιδίου φύλου από το Σύμφωνο Συμβίωσης.

Η ισότιμη πρόσβαση στο οικογενειακό Δίκαιο αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση μιας σύγχρονης δημοκρατίας. H εξαίρεση πολιτών από το Σύμφωνο Συμβίωσης, τον γάμο, την τεκνοποίηση, την παιδοθεσία λόγω του σεξουαλικού προσανατολισμού ή της ταυτότητας φύλου, σημαίνει τον ουσιαστικό και επιλεκτικό αποκλεισμό τους από την πολιτειακή προστασία και την στέρηση ασφάλειας που αυτή συνεπάγεται.

Έχει σαν επακόλουθο την δυσχέρενση της σταθερότητας στην προσωπική ζωή, την συναισθηματική όσο κι οικονομική επιβάρυνση στην καθημερινότητα» επισημαίνουν οι διοργανωτές.

 Για το λόγο αυτό, στην αφίσα του Φεστιβάλ Υπερηφάνιας παρουσιάζεται το αρχετυπικό ζευγάρι, ως Αδάμ και Αδάμ, ενωμένους, με το παιδί τους, τον Ερωτα, σαν ένα παράδειγμα LGBT οικογένειας".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
πηγή

ΥΓ Ευχαριστώ πολύ τον Δημήτρη και τον Στέφανο που μοιράζονται μαζί μου θέματα που μας απασχολούν όλους. Δεν απάντησα σε κάποιο από τα δύο μηνύματα αλλά δεν ήταν θέμα επιλογής αλλά χρόνου. Σήμερα αντί για απάντηση και επειδή η θέση μου είναι γνωστή έκανα αυτή την ανάρτηση.

4 σχόλια:

 1. Είπαμε, κάποιος πρέπει να βρεθεί για να παίξει το ρόλο του σύγχρονου Ηρώδη....

  Αυτά τα πράγματα (λατινικά: res), πρέπει να τα σκοτώνεις όταν ακόμα είναι μικρά...
  Όταν μεγαλώσουν γίνονται πολύ επικίνδυνα....
  Αλλά, αφού κι αυτοί που μας κυβερνούν είναι το ίδιο ή και περισσότερο πούστηδες, τι μπορεί να περιμένει ο απλός λαός.....

  Σωστή η σκέψη σου για εκτέλεση αντι-παρέλασης.
  Πως δηλαδή επιτρέπεται στα αριστερά αποκόμματα να δημιουργούν αντισυγκεντρώσεις, όταν δεν τους αρέσει κάποιο συλλαλητήριο που διοργανώνεται....

  ΥΓ: Εκείνος ο μ@λ@κ@ς ο Χίτλερ, αφού δεν μπόρεσε να εξολοθρεύσει το Εβραιστάν, δεν μπορούσε τουλάχιστον να κάνει παράγωγα του σάπωνος αυτά τα μιάσματα της κοινωνίας; Πιο λίγοι ήταν τότε και πιο φθηνά θα του 'βγαινε!
  Δεν βρέθηκε κάποιος να τον συμβουλεύσει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μα ποτέ δεν πήγε να εξολοθρεύσει όλους τους Εβραίους. Μόνο τις κατώτερες φυλές. Όλα ήταν τέλεια σχεδιασμένα για να τα εκτελέσει ο ΓερμανοΕβραίος Αδόλφος.

   Από την άλλη για να γίνω πιο διαλλακτικός θα προτείνω ένα νέο παιχνίδι ριάλιτι για όλους αυτούς που μας έχουν κάτσικωθεί σαν φυσιολογικοί. Σε επόμενη ανάρτηση όμως.

   Διαγραφή
 2. Ως γνωστόν στο Ελλαδιστάν όλα βαίνουν καλώς πλην 2 θεμάτων, τα οποία μας κρατάνε στον μεσαίωνα, δηλαδή το τζαμί που ακόμη να οικοδομηθεί στην Αθήνα κ το πότε θα μπορέσουν οι τραβεστί να υιοθετήσουν. Όταν γίνουν αυτά πράξη, τότε θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε στα μάτια τους βορειοευρωπαίους και με υπερηφάνεια να ανακράξουμε "ζήτω η πρόοδος"!

  ΥΓ
  Τρίξτε την όπισθεν, παλουκώστε τον δράκουλα, ξυρίστε το ακτινίδιο ΚΑΙ δείτε επιτέλους το φως το αληθινό, βρε υπανάπτυκτοι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Απολίτιστοι, θρησκόληπτοι, ρατσιστές, οπισθοδρομικοί και βάρβαροι οι Έλληνες.
   Λέω να το παίξω Πακιστανός και να διδάξω πολιτισμό με τον μπαλτά. Ίσως τότε να με σεβαστούν οι εταίροι μας και οι εταίρες τους. Τέτοια Ευρώπη τους τη χαρίζω, γιατί όταν αυτοί είχαν Μεσαίωνα εμέις είχαμε Βυζάντιο και όχι σκοταδισμό. Τέτοιο πολιτισμό δεν τον θέλω.

   Διαγραφή