Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΠΑΡ' ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ


Γιατί αυτό το βλέμμα και αυτό το πρόσωπο δεν μπορούν παρά να είναι από έναν τεράστιο παίκτη και έναν νέο προπονητή που αν τον αφήσουν θα γράψει ιστορία
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΟΛΟΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΠΑΡ' ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΕΣ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ
ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ "ΣΚΟΥΠΙΖΕ" ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ "ΕΒΓΑΖΕ ΕΝΑ ΛΑΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ" ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ(ενημέρωση γιατί με την σημερινή χαρά ξέχασα να το γράψω: Πρώτος ο Νεοκοσμίτης μου έβαλε αυτή την ιδέα και μου την ανέλυσε όταν την Κυριακή του Πάσχα μετά τις ευχές μιλούσαμε για τη ομάδα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Μέχρι τότε δεν είχα σκεφτεί να κάνω κάποια σύνδεση και στήριζα τον Αλβέρτη από την αγάπη που του είχα για όλα όσα μας είχε προσφέρει σαν παίκτης. Τελικά ο Νεοκοσμίτης είχε δίκιο και χαίρομαι για αυτό.)

ΕΣΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟΝ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΖΟΤΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΤΟΥΔΗ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ
ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΕ

14 σχόλια:

  1. Ακριβως οτι σκεφτομουνα και εγω.Πολλες ευχες σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ μου, όταν εγώ τον υποστήριζα από αγάπη για την προσφορά του, πρώτος εσύ μου τόνισες να προσέξω τον Αλβέρτη και τις κινήσεις του. Κυριακή του Πάσχα ήταν που μου το έλεγες πως ο Φραγκίσκος είναι ο μαθητής του Ομπράντοβιτς. Κάνω ενημέρωση την ανάρτηση γιατί ξέχασα να αποδώσω την αυθεντικότητα της σκέψης.
      Και του χρόνου πάλι πρώτοι.

      Διαγραφή
  2. Τρισδιάστατος: "ο Φραγκίσκος Αλβέρτης είναι ο... Παναθηναϊκός"!

    http://www.newslog.gr/art/14394/oute-o-pio-grigoros-paiktis-eimai--oute-pidaw-toso-polu--alla---binteo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αλβέρτης τους έδωσε κίνητρο και όποιος παίκτης υπογράφει έχει μπροστά του τη ζωντανή ιστορία της ομάδας. Όντως είναι ο Παναθηναϊκός.

      Διαγραφή
  3. Διαφωνώ για τον Αλβέρτη.Νομίζω πως πρέπει να γίνει αλλαγή προπονητή και από τους παίχτες οι μόνοι οι οποίοι σίγουρα πρέπει να μείνουν να είναι ο Διαμαντίδης, Ματσιούλις, Γκιστ και Λάσμε.
    Βέβαια πρώτα θα πρέπει να δούμε τι ομάδα θέλει να φτιάξει ο Τράκης.Αν είναι να θέλει να φτιάξει ομάδα απλά για το πρωτάθλημα τότε ας μείνει και ο Αλβέρτης και ας κρατήσει τους ίδιους παίχτες αν θέλει όμως να επιστρέψει τουλάχιστον στο φαιναλ φορ τότε πρέπει να κάνει πολλές αλλαγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σεβαστή η διαφωνία αλλά ο Κατσικάρης όσο πάει και γίνεται πιο δύσκολο να έρθει και οι Ζοτς-Ιτούδης δε νομίζω πως θα έρθουν. Με τον Αλβέρτη, αν τον αφήσει με τα κλειδιά μόνο δικά του τότε ίσως σε 2-3 χρόνια να χτίσει τη νέα αυτοκρατορία. Ίσως και να μην το κάνει, αλλά θα ήθελα να ρισκάρει με ένα παιδί της ομάδας, πραγματικό Παναθηναϊκό. Αν είναι να πάρει πάλι κάποιον σαν τον Πεδουλάκη τότε δεν έχω να διαλέξω. Ξέρω ποιον θέλω(ακόμη και τώρα θέλω μόνο τον Αλβέρτη).
      Από παίκτες θα ήθελα πέρα από όσους έγραψες και τους Γιάνκοβιτς-Παππά. Αυτοί που αναφέρεις είναι όλοι καλοί αλλά μεγάλοι και χρειαζόμαστε νιάτα.
      Για να φτάσει στο f4 και να το διεκδικήσει πρέπει να χώσει πολλά εκ. ευρώ που το θεωρώ πολύ δύσκολο να το κάνει. Αν το κάνει θα χαρώ πολύ και τουλάχιστον θα ξέρουμε όλοι πως το μπάσκετ βρίσκει πάλι το δρόμο του.

      Διαγραφή
    2. Όμως ΒΤΚ άλλη μία χρονιά χωρίς final four θα είναι θέμα για το πρεστίζ του συλλόγου.Αυτό πρέπει να το καταλάβει ο Γιαννακόπουλος.
      Δεν θα διαφωνήσω για τους Παππά, Γιάνκοβιτς αλλά πρέπει να τους δοθούν ευκαιρίες.Δεν μπορούν να χάσουν άλλη μία χρονιά.Πάντως είναι στα συν του Αλβέρτη που έδωσε ευκαιρία στον Γιάνκοβιτς.

      Διαγραφή
    3. Σωστός στην παρατήρηση σου. Είδες φέτος την Αρμάνι πως άλλαξε επίπεδο με την προσθήκη ενός παίκτη, όχι κατηγορίας Ράιτ, τον Γενάρη; Αν τον είχαμε πάρει εμείς ή κάποιον αντίστοιχο τότε θα είχαμε πάει στο f4.
      Οι διαφορές μίκρυναν στην Ευρώπη κατά πολύ. Άσχετα με τα ποσά που δίνονται οι ομάδες δεν έχουν τις διαφορές στην δυναμικότητα που είχαν στο παρελθόν.
      Η Ρεάλ και η ΤΣΣΚΑ έχουν ρίξει τα ευρώ με το τσουβάλι και το σήκωσαν οι Εβραίοι!!!

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα Βασίλη.Άλλο ένα πρωτάθλημα για τον εξάστερο και περισσότερο κόμπλεξ για τους gay.Εφόσον δεν μπόρεσαν να πάρουν το φετινό πρωτάθλημα απο τον χειρότερο ΠΑΟ των πολλών τελευταίων χρόνων δεν θα το πάρουνε ποτέ.Ελπίζω να πάρουμε Κατσικάρη ή Μπλατ εαν είναι δυνατόν και ο Φράγκι να είναι βοηθός εως ότου μπορέσει να αναλάβει τον ΠΑΟ ως πρώτος προπονητής.
    Ελπίζω φέτος ο Δ.Γ. να πάρει παίχτες και όχι ότι να ναι ώστε να διεκδικήσει επιτ'ελους το 7ο αστέρι.Να πάρει Έλληνες μικρούς ώστε η ομάδα να είναι γρηγορότερη και ξένους που θα κάνουνε την διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μάνο.
      Σωστή η γνώμη σου όπως και η γνώμη του Φώτη για την επιλογή του προπονητή, όμως εγώ έφαγα κόλλημα και θα επιμείνω πως πρέπει να συνεχίσει με Αλβέρτη. Ίσως κάνω τεράστιο λάθος αλλά ίσως έτσι δημιουργήσει ο Τράκης έναν νέο μύθο στην Ευρώπη.
      Μακάρι φέτος να αφήσει τον προπονητή να επιλέξει τους παίκτες και όχι να κάνει αυτός τις αγορές χωρίς λογική. Ο Παναθηναϊκός θέλει παίκτες ποιοτικούς και πεινασμένους για διακρίσεις. Το ίδιο ισχύει και για τον προπονητή.

      Διαγραφή
  5. Πάντως απ'ότι μαθαίνω ο Αλβέρτης σίγουρα δεν θα είναι ο προπονητής της ομάδας του χρόνου.
    Για αντικαταστάτη του πάντως έχω ακούσει και ένα όνομα από Ελλάδα το οποίο δεν έχει γραφεί ακόμη πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσχετα με τη δική μου επιθυμία, ελπίζω η επιλογή να είναι η καλύτερη και να αρχίσουμε πάλι να είμαστε στη διεκδίκηση και την κατάκτηση της Ευρωλίγκα.

      Διαγραφή
  6. Αδελφέ το ευχόμασταν και έγινε!!!

    Θα παραθέσω αυτό που είπε ο Λάσμε στην συνέντευξη του για τον Φράγκι που τα λέει όλα πιστεύω!

    "Ο Φράγκι είναι νικητής. Αυτό δεν μπορείς να του το "πάρεις". Ό,τι και αν λένε, πως δεν είναι προπονητής, η ουσία είναι πως πρόκειται για νικητή. Ξέρει πώς να νικά. Το καλύτερο που έκανε φέτος, ήταν να μας διδάξει. Να μας μάθει πώς να νικάμε, πώς να προετοιμαζόμαστε πνευματικά. Μου έδειξε απίστευτα πράγματα που θα τα χρησιμοποιήσω στο υπόλοιπο της καριέρας μου. Είμαι ευτυχής που είχα την ευκαιρία να παίξω υπό τις οδηγίες του. Σοβαρά, πρέπει να επισημάνουμε το ρόλο του Φράγκι. Έκανε πολύ καλή δουλειά, στο να μας κρατήσει ενωμένους. Μπορείς να δεις ότι δεν είναι πραγματικά, κόουτς, αλλά ξέρει πώς να σου δίνει κίνητρο, πώς να ωθεί τους παίκτες να παίξουν σκληρά και να δώσουν το 100% στο παρκέ".

    Δεν ξέρω αν θα παραμείνει προπονητής, και για να είμαι ειλικρινής αν πάρω θέση θα είμαι άδικος λόγο της χαρά που μας έδωσε και ίσως να μην είναι η σωστή, αλλά σίγουρα πρέπει να μείνει τουλάχιστον ως 2ος!

    Για τα μεταγραφικά δεν έχω ακούσει κάτι, το σίγουρο είναι πως Κάρι, Ράιτ και Ούκιτς λόγο λήξης συμβολαίων το πιο πιθανόν (και σωστό) είναι να φύγουν. Ο Μασιούλης έχει οψιόν ανανέωσης αλλά δήλωσε ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα ο προπονητής και μετά να δούνε τι και πως, προσωπικά θέλω να μείνει, ήταν καταλυτικός σε όλα σχεδόν τα μεγάλα παιχνίδια που η μπάλα έκαιγε. Ο Μπράμος έχει ακόμη συμβόλαιο για ένα χρόνο, έχουμε δει ότι μπορεί αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να αποκτήσει και διάρκεια. Οι Διαμαντίδης, Λάσμε, Γκιστ έχουν συμβόλαιο και δεν σκέφτονται ούτε καν να φύγουν, ούτε και θα έπρεπε! Οι Παππάς και Γιάνκοβιτς έχουν ακόμη 2 χρόνια συμβόλαιο και είναι το μέλλον μαζί και με τους πιο μικρούς που θα πρέπει να πάρουν χρόνο. Ο Μπατίστ σίγουρα θα χαιρετίσει και μάλλον θα κρεμάσει και παπούτσια και για τον κινέζο πραγματικά δεν ξέρω.

    Καλό ξεκούραστο τριήμερο φίλε μου!

    υ.γ.
    Επιτέλους βρήκα χρόνο να γράψω... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός ο άνθρωπος είναι μία κατηγορία μόνος του. Χωρίς το νεύρο του Σέρβου αλλά με το μυαλό του κατάφερε και πήρε το 200 τοις 100 από τους παίκτες μας. Ο Λάσμε...μάλλον...κάτι παραπάνω γνωρίζει για το μπάσκετ από όλους εμάς(έστω από εμένα για να μην παρεξηγηθεί κανείς!!!).

      Θα ήθελα πίσω τον Σόφο. Αν ο ίδιος και ο μάνατζερ του μπορούν να παραβλέψουν την πουστι@ που τους έκανε ο Τράκης. Ο Σόφο είναι βελτιωμένος και χρήσιμος σε πολλές περιπτώσεις, χώρια που γνωρίζει τι εστί Αλβέρτης και τι έχει κατορθώσει σαν παίκτης. Πέρα από αυτόν θέλω να εκπληρωθούν οι επιθυμίες του προπονητή, όποιος και αν είναι αυτός.

      Αν με έβλεπε κάποιος που δεν με ήξερε μετά το 1-2 θα νόμιζε πως είμαι γαύρος. Μιλούσα με σιγουριά και έπαρση στους φίλους θεωρώντας βέβαιο το 2-2 στο εξοχικό και το 3-2 στο ΟΑΚΑ.

      Καλά να περάσεις και εσύ με τους δικούς σου ανθρώπους το τριήμερο, αν και για πολύ κόσμο έγινε απλά Σ-Κ. Μετά την Κυριακή των Βαΐων και του Αγίου Πνεύματος ανοικτά καταστήματα...Και γαμώ τις επιλογές πολιτικών κάνουμε.

      Διαγραφή