Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ανασχηματισμός; Δεν το νομίζω.

Μαζικός ανασχηματισμός.
Ανασχηματισμός εκ βάθρων.
Άλλαξαν 11 υπουργοί.
Αυτά και άλλα πολλά μας είπανε οι ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ αλλά φρόντισαν να μας αφήσουν με την απολύτως βασική πληροφόρηση για τον νέο Υπουργό που θα κάνει κουμάντο στις ζωές μας. Ναι η τρόικα είπε να μην είναι πολιτικό πρόσωπο και να μην έχει αναμιχθεί στα όσα συμβαίνουν τώρα και ο Αντώνης Σαμαράς το έκανε πράξη. 

Ο νέος υπουργός οικονομικών  Γκίκας Χαρδούβελης είναι παλιός συνεργάτης του απερχόμενου υπουργού και ήταν μαζί επί πρωθυπουργίας του Ααρών Αβουρί.

Τώρα όποιος πιστεύει πως η κλοπή των χρημάτων του Ελληνικού λαού με το κόλπο του ΧΑΑ και όχι μόνο είναι διαφορετικό κομμάτι και δεν είναι τμήμα του ίδιου παζλ τότε ας χαρεί. Μόνο ο Κώστας Καραμανλής πήγε να φτιάξει άλλο παζλ και κάποιοι τώρα αφού αλλοίωσαν κάποια κομμάτια του δικού του παζλ τα χρησιμοποιούν ως δικά τους(πχ συμφωνίες με Κίνα). Ο νέος υπουργούς συνεργαζόταν με τον προηγούμενο υπό την εποπτεία και την καθοδήγηση του Ααρών Αβουρί. Θέλουν να ολοκληρώσουν το έργο που διέκοψε ο Καραμανλής και συνέχισαν οι ΓΑΠ και ΠαπαδήμΙος.

Αν σήμερα το βράδυ υπάρχει Έλληνας που να χαίρεται από την αλλαγή προσώπων τότε ζήτω που καήκαμε. Είμαστε άξιοι των επιλογών μας και υπεύθυνοι απέναντι στις επόμενες γενιές.

ΥΓ Αν κάποιος δεν ξέρει ποιος είναι ο Ααρών είτε να το αναζητήσει στο διαδίκτυο είτε να πάει μία βόλτα στα καφέ στο Κολωνάκι.  

4 σχόλια:

  1. Καλημέρα και καλή εβδομάδα Βασίλη.
    Δεν βλέπω το πως μπορούμε πλέον να σωθούμε...
    Όλα και όλοι μας, έχουμε αφεθεί στον αέρα και πάμε όπου μας πάει αυτός.
    Καμμιά αντίδραση από κανέναν, όλοι συντάσσονται με τις "σωστές" ενέργειες των δωσίλογων που μας κυβερνούν εκτελώντας τις έξωθεν εντολές ουσιαστικά.....
    Οι φωνές που αντιδρούν, όλο και λιγοστεύουν και τείνουν να αφανισθούν.....

    Ήρθε το τέλος, ή μήπως "έφτασε η ώρα"......;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι φωνές που αντιδρούν δεν θα σωπάσουν. Μπορεί να μείνουν λιγότερες μα δεν θα σωπάσουν. Όσο για την ερώτηση θα γράψω το "άσχετο" πως η Τουρκία "κόβει" τα νερά του Ευφράτη και η Συρία και το Ιράκ ήδη άρχισαν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Τι λες, ήρθε το τέλος;

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη.Ο καλύτερος ανασχηματισμός είναι η αλλαγή πολιτικής πράγμα που δεν μπορούνε να το κάνουνε οι σημερινοί πολιτικοί μας, αριστεροί και δεξιοί διότι δεν έχουνε το ειδικό βάρος που χρειάζεται.Δυστυχώς στην χειρότερη εποχή της Ελλάδας έχουμε τους χειρότερους πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μάνο.
      Δυστυχώς από την επανάσταση του 1821 και μετά η Ελλάδα δεν πέρασε κάποια μεγάλη χρονική περίοδο με πολιτικούς που αγαπούσαν τον λαό και που εργαζόντουσαν για το καλό του. Φυλάκισαν αγωνιστές, έπαιρναν εντολές από το εξωτερικό και δανειζόταν η χώρα κατόπιν υποδείξεων. Σπαταλούσαν χρήματα για το προσωπικό τους όφελος και ο λαός μόνο πλήρωνε. Κοντά 200 χρόνια τα ίδια. Ένας Καποδίστριας ήταν που δολοφονήθηκε και ένας Ι.Μεταξάς που κυβέρνησαν με γνώμονα το καλό του λαού. Μόνη ελπίδα μας τα λόγια των γεροντάδων.

      Διαγραφή