Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Αν...


Αν...

...ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν είχε πιάσει σχεδόν τα πάντα
...είχε σκοράρει ο Σάλπι, ο Γκέκας ή ο Μήτρογλου σε κανονική διάρκεια ή παράταση
...η άμυνα είχε αντιδράσει σωστά στο γκολ που δεχτήκαμε
...ο Καρνέζης είχε αντιδράσει καλύτερα στη φάση του γκολ(από την αρχή έπρεπε να φύγει από το δοκάρι και μετά θα είχε εύκολη την απόκρουση)
...ο Γκέκας δεν είχε αστοχήσει στο τέταρτο πέναλτι
...ο Καρνέζης δεν έπαιζε τραυματίας(ότι και αν δήλωνε ο ίδιος δεν παύει να ισχύει πως ήταν τραυματίας και πως ο Γλύκος είχε ήδη την ψυχολογία)
...ο Σάντος είχε κοουτσάρει καλύτερα την Εθνική στα πρώτα δύο παιχνίδια του ομίλου
...ο Κατσουράνης δεν επέλεγε πότε θα παίξει

Πολλά τα ΑΝ και δεν μπορώ να καταλάβω πως αποκλειστήκαμε από την Κόστα Ρίκα.
Κάποτε βέβαια πριν 18 χρόνια την τρίτη μέρα του Απρίλη ο Παναθηναϊκός έχει πάρει το μεγαλύτερο διπλό στην ιστορία του κόντρα σε όλα τα στατιστικά. 3/4/1996 Άγιαξ-Παναθηναϊκός 0-1
Πάμε Ελλαδάρα μου πλέον με τον Ιταλό για προπονητή και ελπίζω με αντικειμενικές επιλογές παικτών και καλύτερη οργάνωση. Προσωπικά θα προτιμούσα πάλι Γερμανό ή Ολλανδό αλλά και οι Ιταλοί έχουν τη δική τους σχολή.

ΥΓ Για όποιον θελήσει να υποστηρίξει τον Κατσουράνη ας δει την εικόνα του στο πρώτο και στο χθεσινό παιχνίδι. Χθες ήταν άψογος και στο πρώτο ήταν κακός. Δεν θα μετρήσω τα χιλιόμετρα που έκανε αλλά την ακρίβεια στις πάσες, τις κάθετες μπαλιές και το ανασταλτικό του παιχνίδι. Επιπλέον επιλέγει και "άλλα" μέσα στο παιχνίδι...

4 σχόλια:

  1. Σωστά Βασίλη τα όσα γράφεις για τον Κατσουράνη, κι εγώ μαζί σου, αλλά στο ίδιο πρώτο παιχνίδι δεν ήταν ο μοναδικός κακός.
    Αν δεν κάνω λάθος, ο αριστερός αμυντικός Χολέμπας, ήταν εξ΄ίσου αν όχι περισσότερο κακός.
    Δεν είδα να δημιουργείται σελίδα στο φέις και μάλιστα με σχεδόν 80000 likes, για να τον κράξουν όπως έγινε με τον Κατσούρ....!

    Που θέλω να καταλήξω; Στο ότι εδώ στην Ελλάδα με τα πάντα να έχουν αλωθεί από ένα σύστημα που είναι παρόμοιο μ αυτό που μας κυβερνά, πάντα θα υπάρχει η χειραγώγηση της κοινής γνώμης, προς όφελος πάντα εκείνων που διαφεντεύουν τα πάντα. Αν ο Χολέμπας ήταν αντίπαλος του συστήματος είμαι βέβαιος ότι σ αυτόν θα στρέφονταν τα πυρά.
    Έτυχε όμως ο Κατσουράνης να είναι αυτός που τους κάρφωσε μέσα στο μπουρδέλο τους, όταν όλη η Ελλάδα τον κάλυπτε και ο ίδιος που τους απέκλεισε πέρυσι από τον τελικό του κυπέλλου, όντας αντίπαλος.

    Αυτά, χωρίς να θέλω να υποστηρίξω τον Κατσουράνη για τον οποίο συμφωνώ ότι επιλέγει παιχνίδια.
    Όμως το "παιχνίδι" της ανθρωποφαγίας γιατί έτσι μας εξυπηρετεί, ποτέ δεν μου άρεσε.
    Άποψή μου είναι αυτή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή η παρατήρηση αλλά ο καθένας κρίνεται με δεδομένη την αξία του. Αν είσαι του 6 και παίξεις 4 δεν θα σου πεί κάποιος και πολλά. Αν είσαι του 8-9 και παίζει για 4 τότε θα τα ακούσεις.
      Ο Χολέμπας δυστυχώς για όλους εμάς τους Παναθηναϊκούς έκανε πολύ καλό τουρνουά από το δεύτερο παιχνίδι και μετά.
      Ας του κάνουν ότι θέλουν του Κατσουράνη δεν τον λυπάμαι. Φταίει για πολλά.

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Βασίλη και καλό μήνα.Τι να πούμε για την Ελλάδα τα συναισθήματα είναι ανάμικτα και πιστεύω ότι έπρεπε να περάσουμε στους 8 γιατί τέτοια ευκαιρία δεν ξέρουμε αν υπάρξει πάλι.Πληρώσαμε την λάθος επιλογή του Σάντος να πάρει 2 μισούς επιθετικούς.Για μένα ο Γκέκας δεν έπρεπε να είναι στην αποστολή και έπρεπε να πάει ο Παπαδόπουλος θα βοήθαγε περισσότερο.Όσο για τον Κατσουράνη δίκαια τον κράξανε γιατί είναι πολύ καλός παίχτης και αδίκησε τον εαυτό του και την Εθνική φυσικά.Ελπίζω με Ρανιέρι να συνεχίσουμε το ίδιο καλά και να υπάρξει περισσότερη δικαιοσύνη στην επιλογή παιχτών.Το μόνο σίγουρο είναι ότι με Ιταλό προπονητή δεν θα ανησυχούμε για την άμυνά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνο καλησπέρα και καλό μήνα.
      Αντί του Γκέκα μπορούσε να έχει πάρει είτε Παπαδόπουλο, είτε Αθανασιάδη, είτε Πετρόπουλο, είτε Καρέλη. Και επιπλέον θα μπορούσε να παίξει με Φετφατζίδη αντί Γκέκα.

      Σίγουρα με τον Ιταλό θα έχουμε καλή άμυνα αλλά και με Ρεχάγκελ και με Σάντος άμυνα είχαμε καλή. Έφτασε ίσως η στιγμή κάποιος να τους μάθει κάποια συστήματα για πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Ειδικά απέναντι σε πιο αδύναμες ομάδες.

      Διαγραφή