Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Στήνονται παιχνίδια στην Ελλ@δ@; Άλλη μία περίπτωση.

Με αφορμή το σχόλιο του αδερφού μας του Μάνου θα μοιραστώ σήμερα μία ιστορία που άφηνα για το καλοκαίρι με τις καλές ζέστες. Βέβαια πάλι θα σας βάλω να ψάξετε ονόματα και ομάδες αλλά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά.
Η ιστορία αφορά δύο ομάδες της Βορείου Ελλ@δ@ς.

Πριν κάποιους μήνες πέρασε από την δουλειά μία τύπισσα όμορφη για την ηλικία της που έλεγε πως ήξερε πράγματα. Κάποιοι την αμφισβητήσαμε αλλά το αφεντικό είπε πως όντως ήξερε. Δεν έμενε παρά να το επιβεβαιώσουμε.

Λέει λοιπόν πως οι δύο πρόεδροι έχουν στήσει το ματς αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν είναι όλοι στο κόλπο. Πάει για άσσο το παιχνίδι και θα φορτωθεί τρελά. 
Έφτασε η μέρα του αγώνα και το γήπεδο δεν είχε ούτε 1000 κομμένα εισιτήρια. Στο ξεκίνημα ο τέρμας των φιλοξενούμενων κάνει πένανλτυ και παίρνει επάξια την κόκκινη κάρτα. Αποβολή δηλαδή και μέσα ο αναπληρωματικός και μάλιστα "κρύος". Ο Α.Π. πάει στα αποδυτήρια και ο Γ.Α. απέκρουσε το πέναλτι. Το παιχνίδι λήγει 0-0 με φανταστική εμφάνιση του Γ.Α.. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων έξαλλος δεν τον ξανάβαλε, τον Α.Π., μέχρι το τέλος της χρονιάς. Σχεδόν γιατί η ομάδα του σώθηκε με "επική" ανατροπή από ήττα στο ημίχρονο και νίκη στο τέλος πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος. Στους τελευταίους τέσσερις αγώνες πήρε μόνο 1 βαθμό και σε όλους έπαιζε ο Α.Π.

Τελικά στήνονται παιχνίδια ή όχι;
Ρωτήστε τον Κυριάκο τον υπάλληλο του μπουκλάκια. Ξέρει και αυτός.

ΥΓ Ακόμη ένα "φανταστικό" σενάριο σε μία φανταστική χώρα, την Ελλ@δ@.
ΥΓ 2 Γίνεται να γνωρίζω εγώ και να μην γνωρίζει ο αρμόδιος εισαγγελέας;;;;

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα Βασίλη.Δυστυχώς στην μπανανία που λέγεται Ελλάδα όλοι ξέρουνε για τα στημένα και φυσικά δεν κάνουνε τίποτα.Τα ματάκια μας έχουνε δει τα απίστευτα όλοι είναι υπεύθυνοι αλλά όλοι βολεύονται με αυτήν την κατάσταση εκτός φυσικά απο τον απλό φίλαθλο,που αγαπάει το ποδόσφαιρο και φυσικά εμάς τους παίχτες του στοιχήματος που χάνουμε χρήματα εξαιτίας τέτοιων γεγονότων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνο καλησπέρα.
      Και να φανταστείς πως αυτό το παιχνίδι "έσπασε"!!!
      Έτσι όπως το βλέπω εγώ, μπορούν αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ οι υπεύθυνοι να καθαρίσουν την κατάσταση στην Ελλ@δ@.

      Διαγραφή