Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Πότε θα ξυπνήσουν μερικοί για να τους πάρουν στο κυνήγι;

Πότε θα ξυπνήσουν όλοι αυτοί που από τη μία τρώνε αμάσητα ότι τους σερβίρουν οι ΑΡΔ και ο κάθε επιδοτούμενος αναμεταδότης blogger και από την άλλη όταν οι δεύτεροι κάνουν κωλοτούμπα κάθονται και πάλι τρώνε τη νέα μερίδα κουτόχορτο.

Όχι δεν αναφέρομαι πάλι για πολιτικά ζητήματα. Είπα να δω πόσοι θα κράξουν για την κωλοτούμπα των ελεγχόμενων από τον Τράκη ΜΜΑποχαύνωσης.

Η ΚΑΕ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ανακοίνωνε το διαζύγιο με τους τέσσερις αλλά ΑΡΔ και "bloggers" έγραφαν πως τον Γκιστ δεν τον θέλει ο νέος προπονητής. Ένας προπονητής που δεν τον είχε δει από κοντά, όπως και τους προηγούμενους και ένας προπονητής που δεν είχε προλάβει να αξιολογήσει το έμψυχο υλικό της ομάδας.

Τι; Δεν τα έγραψε κανένας αυτά; 
Όχι ρε μάγκες τα γράψανε οι τσάτσοι, οι επιδοτούμενοι, τα ΦΑΡΤ αλλά με στυλ. Δεν βγήκαν να γράψουν ΦΕΥΓΕΙ, αλλά το κλασικό "φήμες λένε πως....". Αν αυτό δεν είναι προετοιμασία για πιθανή «έξοδο» του Γκιστ από την ομάδα τότε τι είναι; 
Αν μείνει όλα καλά. 
Αν φύγει πρώτοι μάγκες.
Τώρα όλοι λένε πως ο νέος προπονητής τον θέλει και τον κρατάει η ομάδα για να ολοκληρώσει το συμβόλαιο που έχει.

Τώρα αρχίσαμε το άλλο παραμύθι. Αποκτήσαμε λένε κανονικό προπονητή και όχι μαθητευόμενο. Αν του χρόνου ο κανονικός προπονητής που θα έχει επιλέξει μόνος τους παίκτες της ομάδας και θα την έχει προετοιμάσει δεν πάρει νταμπλ και δεν φτάσει στο f4 της Ευρωλίγκα τότε σίγουρα θα είναι χειρότερος και του Πεδουλάκη και του Αλβέρτη.
Ντροπή σας ρε κωλόπαιδα που πιάνεται στον βόθρο που έχετε για στόμα τον Φραγκίσκο. Ποιος όμως την έχασε για να την βρείτε εσείς;

2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς ποδοσφαιροποιήθηκε και το μπάσκετ για το οποίο ήμασταν υπερήφανοι.Αυτά είναι τα νέα ήθη του ΠΑΟ να χάσει κάθε ίχνος σεβασμού και αξιοπρέπειας ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ίδιος άνθρωπος τα έφθειρε και τα δύο. Ο Τράκης με τους υπαλλήλους του και τα κωλόπαιδα που για ένα εισιτήριο πούλησαν την ομάδα.

      Διαγραφή