Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Στήνεται η Εθνική; Κλίκα από λαμόγια;

Στήνεται η Εθνική;
Τι τόλμησα να γράψω πάλι ο αλήτης.
Για να σας βάλω στο κλίμα θα σας θυμίσω πως ο Καπίνο βρέθηκε από βασικός στον Παναθηναϊκό να ζεσταίνει τον πάγκο γιατί δεν ακολούθησε κάποιες οδηγίες...όπως ακούστηκε πολύ δυνατά αλλά ποτέ δεν έφτασε στα αυτιά των υπευθύνων.

Θυμάστε ποιος έβριζε ΑΙΣΧΡΑ συμπαίκτη του στην Εθνική για ένα πλάγιο;
Παλιότερα ήταν και οι δύο παίκτες μας.
Αυτός που τα άκουγε έκανε μόνο προπόνηση στον Παναθηναϊκό και έπαιζε με την Εθνική. 
Ο άλλος ήταν και παραμένει μόνο για τσιγάρο, γυαλί και πόζα.
Το είχε παίξει μόνο αυτός; Το είχαν ποντάρει πολλοί; Πάντως κάποιος άκουσε ΑΙΣΧΡΟ βρίσιμο για ένα πλάγιο. Ποιο ήταν το στοίχημα; Ποιος θα πάρει πρώτος πλάγιο.
Πάμε τώρα στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής και την κόκκινη κάρτα του Κατσουράνη.
Είχαν λόγο οι δύο κάρτες; Φυσικά και όχι. 
Τότε γιατί έγιναν;
Ακούγεται πως παίχτηκε στο στοίχημα. Κόκκινη, κόκκινη στο πρώτο ημίχρονο, ίσως και κόκκινη στο συγκεκριμένο λεπτό.
Εγώ τι λέω ή τι πιστεύω;
Δεν είδα, δεν ξέρω, δεν έχω αποδείξεις.
Όμως ... ούτε τον Θεό τον έχω δει από κοντά αλλά πιστεύω.

ΥΓ. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη;


5 σχόλια:

  1. Ψύλλους στ άχυρα ψάχνεις Βασίλη.
    Κι εσύ και όλοι μας, όσοι τουλάχιστον μας έχει απομείνει ελάχιστη φαιά ουσία για να μπορούμε να σκεφτούμε ότι κάτι δεν μας κάθεται καλά σε ορισμένες φάσεις και εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας.

    Όλες οι ομάδες παίζουν ή προσπαθούν να παίξουν μπάλα σ αυτό το Μουντιάλ,
    Όλες, ακόμα και το Ιράν!
    Εκτός από την εθνική ελλάδος (???) (το ε με μικρό!!!).
    Κι από πίσω, ένα ολόκληρο σύστημα να προσπάθεί να μας πείσει ότι "οι ήρωες παίζουν σαν ... Έλληνες!!! (χα).

    ΥΓ: Αλγεινή εντύπωση μου προκάλεσε - και πιστεύω και σε πολλούς ακόμα συνέλληνες - η εικόνα που παρουσίασαν τα δυο φυντάνια του διορισμένου, οι οποίοι κατα την ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου κάθονταν και κοίταγαν τις .. εξέδρες! Στους "ελληναράδες" μήτρογλου και χολέμπας αναφέρομαι. Απ την άλλη, μπορεί να πει κάποιος ότι τουλάχιστον αυτοί δεν υποκρίνονταν όπως κάποιοι άλλοι - αυτοί που αναφέρεις στο ποστάρισμά σου. - ή κάποιος άλλος παλαιότερα, κι αυτός από λιμάνι μεριά ορμώμενος, άσχετα αν έπαιξε για λίγο στον Άρη.

    ΥΓ2: Μήπως έχεις κανένα "περίεργο" στανταράκι να βγάλουμε κι εμείς λίγο καλοκαιρινό χαρτζηλίκι; Γιατί δεν πιστεύω ότι θ αφήσουν τον τρίτο αγώνα έτσι στην τύχη του! Κάτι θα προσπαθήσουν να βγάλουν κι απ αυτόν, τον τελευταίο αγώνα στο φετινό μουντιάλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήθελα να γράψω και άλλα αλλά θα περιμένω και το τρίτο ματς για να ράψω όσο πιο δίκαια γίνεται για αυτή την "ομάδα". Αυτό που δεν ξέρω και δύσκολα θα μάθω είναι αν οι επιλογές των στοιχημάτων είναι δικές τους ή δίνονται από τον "γατούλη"(κατόπιν εντολής από πιο ψηλά).

      Ιράν, Κόστα Ρίκα, Ονδούρα έδειξαν πως είναι να παίζεις μπάλα και όχι να κάνεις αγγαρεία. Η Ελλάδα δεν κάνει τον κόπο ούτε να προσπαθήσει να παίξει μπαλίτσα. Και επιπλέον έχεις τους γελοίους με τα μικρόφωνα να προσπαθούν να σε πείσουν πως παίζουν και μάλιστα καλά. Έγραφα κατά του Σάντος εδώ και χρόνια και σήμερα αυτοί που με έκραξαν τότε βρέθηκαν να λένε τα ίδια με καθυστέρηση ετών.

      Τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση με αυτά τα «παιδιά». Μάθανε να ζούνε με πολλά χρήματα, ο Εθνικός ύμνος θα τους ένοιαζε; Πληρώνει κανείς για να τον νοιώσουν; Όχι άρα στα @@(παπάκια) τους.
      Δυστυχώς για τις προβλέψεις του τρίτου παιχνιδιού θα πρέπει να πάμε στα άκρα. Είτε σε καθαρό παιχνίδι θα χάσουμε(είχαν απώλεια ενός Τουρέ και έδωσαν όρκο νίκης) με πολλά γκολ. Είτε η ομοσπονδία θα πληρώσει και θα νικήσουμε με πολλά γκολ πχ. 3-0. Πρέπει να καλύψουμε την διαφορά τερμάτων που έχουμε από την Ιαπωνία.(όλα αυτά αν θεωρήσουμε πως η Κολομβία δεν θέλει να χάσει την πρώτη θέση και δεν θα παίξει για το Χ αλλά για τη νίκη. Αν έρθουν Χ τότε εμείς είμαστε εκτός ακόμη και με νίκη)

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν όταν έγραφα την τελευταία πρόταση(αυτή στην παρένθεση) αλλά είναι λάθος.
      Αν η Κολομβία πάρει Χ βγαίνει πρώτη αλλά δεν ξέρω αν το ρισκάρει να μείνει στο Χ. Η Ιαπωνία αν νικάει με δύο γκολ τότε η Ακτή Ελεφ. θέλει νίκη και η Ελλάδα μόνο νίκη με πολλά γκολ
      Αν δεν κερδίσει η Ιαπωνία και το 1-0 φτάνει στην Ελλάδα..
      Κολομβία 6β 5-1
      Ακτή Ελεφ. 3β 3-3
      Ιαπωνία 1β 1-2
      Ελλάδα 1β 0-3

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Βασίλη.Ελπίζω ότι αυτά δεν ισχύουν και ότι είμαστε καθαροί.Εφόσον δεν υπάρχουν αποδείξεις δεν μπορεί κανείς μας να βγάλει κάποιο συμπέρασμα αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.Ελπίζω να κερδίσουμε τους Ελέφαντες και με χ στο Κολομβία-Ιαπωνία ή νίκη των καφετέρος να περάσουμε.Ευτυχώς φεύγει ο Σάντος και ίσως δούμε με τον νέο προπονητή καλύτερη μπάλα και πιο δίκαιες επιλογές και όχι χαρτάκια με υποχρεώσεις.Γράφτηκε σε ξένη εφημερίδα ότι η Γκάνα έστησε αγώνες κανονίζοντας μέχρι και το σκόρ.Εδώ είναι τα τρελά λεφτά με την Γκάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πριν το Μουντιάλ γράψανε για τη Νιγηρία. Όλοι οι Αφρικανοί στήνουν ματς.
      Στην Ελλάδα γεμίσαμε "παρθένες" στο ποδόσφαιρο που πάντα χάνουν την "παρθενιά" τους όταν κάπου το κάνουν εξόφθαλμα το «έγκλημα». Έμαθαν στη μάσα και τώρα που έχουν πέσει τα συμβόλαια βγάζουν από αλλού. Θα σηκώσω ανάρτηση για το πρωτάθλημα πως στήθηκε αγώνας που τελικά έσπασε από σπόντα.

      Διαγραφή