Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Δ.Γιαννακόπουλε αυτές οι ενέργειες είναι ΑΙΣΧΡΕΣ και ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕΣ

Τέτοιες ενέργειες δεν έκανε ούτε ο γαύρος Αλ Αφ και έχεις εσύ το θράσος να μας πουλάς και τρέλα;
Τράβα στη γωνία να δεις αν ερχόμαστε.
Ακόμη και η ανακοίνωση της ΚΑΕ είναι τόσο αισχρή που άφησα να περάσει μία μέρα μήπως και δω κάτι διαφορετικό, αλλά μάταια. Άθλια ήταν και άθλια παρέμεινε.
Δεν περιμένω κακομαθημένε να βάλεις μυαλό ή να αλλάξεις χαρακτήρα. Εδώ δεν κατάλαβες γιατί σε έδειρε ένας κατά τα άλλα  άψογος σε συμπεριφορά παίκτης και θα καταλάβεις τώρα το κακό που κάνεις;

Ματσιούλις, Λάσμε, Μπράμος απαγορευόταν να φύγουν γιατί ήταν τμήμα του κορμού της ομάδας. 
Έδιωξες τον Κινέζο γιατί έκανες τις συμφωνίες που ήθελες ή κατάλαβες πως έκανες άλλη μία χοντράδα πέρσι;

Τόσα χρόνια με την κωλοφυλλάδα σου έβριζες τον ΙΒΒ και τον Καπετάνιο πως δεν έβαζαν χρήματα. Μόνο που αυτοί χρήματα έβαζαν και σπάνια έφευγε παίκτης του κορμού(ΦΑΡΤ σας απαγορεύω να το σχολιάσετε γιατί δεν γνωρίζετε τίποτα και απλά γράφετε ότι έρθει με sms ή e-mail). Το αν έβγαιναν  καλοί οι παίκτες ήταν διαφορετικό θέμα. Είχε πάρει ο ΙΒΒ Κονσεϊσάο και Μπίσκαν και ήταν κάτω του μέτριου η απόδοσή τους αλλά τα χρήματα των συμβολαίων ΠΟΛΛΑ. Ο πατέρας σου πήρε τον Ντελκ και ο παίκτης δεν ακούμπησε, αλλά τα χρήματα ήταν πολλά.

Άντε τώρα να ταΐσεις τα ζωντανά που βάζεις ακόμη και δωρεάν στην εξέδρα μπας και φωνάξουν ρυθμικά το όνομά σου. Για τους Παναθηναϊκούς ήδη έχεις γραφτεί στη Μαύρη Βίβλο των όσων έβλαψαν την ομάδα.

ΥΓ Στην ανακοίνωση ούτε που ευχαρίστησε τους παίκτες που έδιωξε παρά τη συμβολή των 4 από αυτούς και στα δύο νταμπλ.

10 σχόλια:

  1. Καλημέρα Βασίλη.Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι.Δεν είναι δυνατόν να ξηλώσει όλο το βασικό κορμό και να κάνει ομάδα απο την αρχή.Συμφωνώ με την Ελληνοποίηση της ομάδας και την δημιουργία μίας ομάδας πολλών χρόνων με Έλληνες κορμό.Θα έπρεπε να γίνει τμηματικά και όχι τόσο απότομα.Αν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ να μην ευχαριστεί τους παίχτες στην ανακοίνωση να πει λίγα πράγματα παραπάνω,γιατί τα παιδιά "ματώσανε",παλέψανε και αγαπήσανε τον εξάστερο.Αλλά τι να πείς αυτά είναι τα νέα ήθη του ΠΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Μάνο.
      Αυτός ο άνθρωπος θέλει να μας στείλει όλους σπίτια μας και να μην έχουμε όρεξη να δούμε την ομάδα που μας πρόσφερε τόσες χαρές. Όλες του οι ενέργειες είναι η μία χειρότερη από την άλλη και όλες έχουν να πληγώσουν έστω και λίγο τον Εξάστερο. Με αυτόν ενώ όλο λέω πως δεν μπορεί χειρότερα κάτι κάνει και με διαψεύδει.

      Διαγραφή
  2. Όπως είχα γράψει τουλάχιστον τον Ματσιούλις και τον Λασμε τους ήθελα να συνεχίσουν.
    Δεν θα κριτικάρω τις αποφάσεις.Θα περιμένω.Απ΄ ότι μαθαίνω μπορεί να φύγει και άλλος πρωτοκλασάτος(Γκιστ;) αλλά πάλι θα περιμένω.Θα περιμένω να δω τι ομάδα θέλει να φτιάξει ο Ιβάνοβιτς.Συνιστώ το ίδιο να κάνεις και εσύ ΒΤΚ.Πάλι βρισκόμαστε σε μία μεταβατική περίοδο οπότε ίδωμεν.
    Η φάση με τον Μαντζαρη τη βλέπω σαν τρελό trollaρισμα στους αγγελόπουλους.Όχι πως δεν τον θέλουμε τον παίκτη αλλά αν είναι θα τον πάρουμε όταν τελειώσει το συμβόλαιο του.Εξάλλου ο Μάντζαρης είναι και Παναθηναικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον Μάντζαρη θα συμφωνήσω μαζί σου. Τους ενοχλεί με κάθε τρόπο, αλλά αυτό από μόνο του δεν φέρνει τίτλους.
      Φώτη τους παίκτες τους έδιωξε πριν τους δει ο νέος προπονητής. Σχεδιασμένο το είχε. Μακάρι να φτιάξει ομάδα τίτλου(στην Ευρωλίγκα) γιατί στην Ελλάδα λογικά πάλι θα κάνουμε το νταμπλ.

      Διαγραφή
    2. Δεν είμαι σίγουρος για το εαν δεν είναι και απόφαση του Ιβάνοβιτς.Μην ξεχνάς ότι το όνομα του Ιβάνοβιτς είχε ακουστεί καιρό σαν έναν από τους υποψήφιους για τον πάγκο.Μπορεί να είχε έρθει σε συμφωνία καιρό.
      Τεσπα υπομονή και θα δούμε που θα πάει το πράγμα γιατί προβλέπω όπως είπα και πριν να φύγουν και άλλοι.

      Διαγραφή
    3. Στην Ελλάδα δεν εμφανίστηκε και δεν βρέθηκε σε προπονήσεις. Αν τους έδιωξε από τηλεοράσεως τότε αρχίζω να τρέμω.

      Διαγραφή
    4. διαβάζω ότι η ΚΑΕ θα συζητήσει για νέο συμβόλαιο του Λασμε με τον μάνατζερ του.Η ΚΑΕ με τους παίκτες που έδιωξε αν τους κρατούσε θα έπρεπε και την επόμενη χρονιά να τους δώσει τα ίδια λεφτά.Τα συμβόλαια ήταν νομίζω 1+1 χρόνια.Οπότε η όλη φάση μπορεί να είναι και προσπάθεια απλά για να ρίξει τα συμβόλαια τους ή τουλάχιστον όσων θέλει πραγματικά να κρατήσει.
      Τεσπά η όλη εξέλιξη απλά επιβεβαιώνει αυτό που είπα ότι καλύτερα να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει γιατί είναι ακόμα πολύ νωρίς.

      Διαγραφή
    5. Αν θυμάμαι καλά το ίδιο πήγε να κάνει και πέρσι με τον ίδιο παίκτη και δεν κατάφερε το στόχο της, η ΚΑΕ.
      Αν εσύ ήσουν αντίπαλος δεν θα έδινες κάτι παραπάνω από το ποσό που λένε πως θα δώσει ο Παναθηναϊκός για να αποκτήσεις Λάσμε, Ματσιούλις ή Μπράμο;
      Δεν ξεχνώ και την συμπεριφορά προς τον Σόφο. Του έκαναν συμβόλαιο για 1+1 με τον πρώτο χρόνο ελάχιστο(αν θυμάμαι καλά 100.000 ή 200.000) και τον δεύτερο θα πήγαινε στα 500.000 ή και παραπάνω αν δεν δημιουργούσε προβλήματα και έπαιζε καλά. Τελικά τον έδιωξαν.
      Για όλα φταίει ο ΔημηΤράκης.

      Διαγραφή
    6. θα έδινα σίγουρα κάτι παραπάνω για να πάρω τον Ματσιούλις.
      Για τον Λάσμε και τον Μπράμος όχι δεν θα έδινα παραπάνω λεφτά.
      Ο Μπράμος έχει κάνει μία μόνο χρονιά καλή ενώ φέτος ήταν κακός εκτός ενός παιχνιδιού με την φενέρ ενώ ο Λάσμε είναι και 33.

      Διαγραφή
    7. Δεν σου λέω από το ποσό που τους έδινε αλλά από αυτά που ακούγεται πως τους προτείνει. Οι άλλες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης μπορούν εύκολα να τα δώσουν. Αρκεί να θέλουν.

      Διαγραφή