Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Γαυροποιημένοι ΑΡΔ στην δημόσια τηλεόραση

Αυτό που συμβαίνει δεν έχει προηγούμενο.
Πληρώνει ο Έλληνας ΜΑΛΑΚΑΣ φορολογούμενος για τους τουλάχιστον απληροφόρητους δημοσιοκάφρους που έστειλε η δημόσια τηλεόραση στη Βραζιλία.
Πλήρωνε ΜΑΛΑΚΑ Έλληνα για να κάνουν διακοπές αυτοί που δεν φροντίζουν να κάνουν ΑΠΛΑ σωστά τη δουλειά τους. Εσύ ακόμα και όταν την έκανες σωστά μπορεί να βρισκόσουν στο δρόμο, αλλά αυτοί σπαταλάνε τα δικά μας χρήματα.
Μία εξήγηση υπάρχει. Έχουν γαυροποιηθεί όλοι τους. Όλοι τους λέω και βάζω μέσα και τον Χρήστο Κοντό που δεν τον άκουσα να ασκεί κριτική στα όσα έγιναν στο πρώτο ματς. Η παρέα με τον κωλόγαυρο τόσα χρόνια αυτά τα αποτελέσματα έχει Χρήστο μου.

Σχολίαζουν όλοι τους και αναμεταδίδουν σαν να είναι παιχνίδι των gayρων. Όλα τα βλέπουν υπέροχα. Δεν υπάρχουν λάθη από τον προπονητή και οι παίκτες που παίζουν στους gay είναι πάντα άψογοι σε ότι κάνουν. Και αυτογκόλ να βάλουν πάλι θα πούνε πως έπρεπε αν το βάλουν.

Κάτι ακόμη για τους δημοσιοκάφρους που με ενόχλησε είναι πως κάνουν ένα λάθος και το συνεχίζουν. Έβλεπα το παιχνίδι της Γαλλίας και άκουγα το γίδι να λέει πως οι Γάλλοι δεν τηρούν το fair play. Τι λες ρε καραγκιόζη που πληρώνεσαι από τον Ελληνικό λαό; Και ποιος ο λόγος να την βγάλει έξω ο παίκτης της Γαλλίας αφού πρέπει ο διαιτητής να σφυρίξει αν κρίνει πως υπάρχει λόγος. Αν δεν το κάνει ο διαιτητής γιατί να το κάνει ο παίκτης της Γαλλίας που εύλογα μπορεί να θεωρήσει πως ο αντίπαλός του κάνει θέατρο;
Αλλά ξέχασα αυτά τα θυμούνται μόνο όταν οι gay δεν βγάζουν την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου σε ένδειξη fair play και τότε πρέπει να διακόψει το παιχνίδι ο διαιτητής.

2 σχόλια:

  1. Ιδίως εκείνος ο σαυρομούρης (Μπακόπουλος νομίζω λέγεται) έχει τόση γαυρίλα στο dna του που δεν αντέχεται. Ο Κοντός κάτι πήγε να σχολιάσει μετά το ματς με Κολομβία. Απελπιστικές αναμεταδόσεις.Δυστυχώς πατέρας όλων αυτών των άχρωμων κ αδιάβαστων εκφωνητών υπήρξε ο Βερνίκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατάντια και δυστυχώς άντε να βρεις στο ίντερνετ αναμετάδοση από Άγγλο που να μην χάνει στον χρόνο που ακούγεται σε σχέση με την εικόνα στην τηλεόραση.

      Διαγραφή