Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Κάποιοι παίζουν με χαρτάκι και ο Σάντος πετάει(πάλι) χαρταετό

Σήμερα είδα μία Ελληνική ομάδα αντιπροσωπευτική της χώρας μας. 

Οι «μαλάκες» έτρεχαν και τα βύσματα παίζουν με χαρτάκι.

Όπου «μαλάκες» βλέπε Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Κονέ, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς.
Τα βύσματα και αυτά γνωστά. Κατσουράνης, Γκέκας, Χολέβας και πλέον και ο Μανωλάς.

Για να βάλει τον Φετφατζίδη-καλά έκανε και τον έβαλε- έβγαλε τον Σαλπιγγίδη και άφησε τον "έπαιξα μπάλα μόνο στην Μπόχουμ" Γκέκα. Κλασικά ο Γκέκας δεν πίεζε, δεν μάρκαρε και έχασε και το ΑΧΑΣΤΟ.

Πως γίνεται και σε κάθε γκολ που τρώμε ο Χολέβας έχει αρνητική συμμετοχή αλλά συνεχίζει βασικός δεν το έχω καταλάβει ή μάλλον το γνωρίζω. Γ@μώ τον γαύρο σας.

All time clasic Κατσουράνης. Μόνο το γυαλί του έλλειπε για να μην τον ενοχλεί ο ήλιος στη βόλτα που έκανε στο χορτάρι.

Ποιος ηλίθιος ΑΡΔ έχει πλησιάσει αυτό το γίδι τον Μανωλά και τον έχει κάνει να πιστέψει πως είναι ο θεός της άμυνας; Ποιος; Να του κάνουν μήνυση για διαφυγόντα κέρδη όλοι όσοι έπαιξαν το παιχνίδι στο στοίχημα για νίκη της Ελλάδας ή ισοπαλία. 

Τελευταίος αλλά και χειρότερος από όλους ο Σάντος. Έκλεισε και με την Εθνική Ταμπόν....συγγνώμη Γκαμπόν. Αν σε πα΄ρουν στο κυνήγι οι μαύροι να δω πως θα γλιτώσεις. Χάλασες ότι έφτιαξε ο Ρεχάγκελ και πλέον ξέρουν μόνο να παίζουν άμυνα και αντεπίθεση, όπου μπορούν γιατί αν το φάμε νωρίς...

8 σχόλια:

  1. Απλά τα πράγματα.Με τόσους γάβρους πως να πάει μπροστά η εθνική.
    Ο Καρέλης δεν είχε θέση σε αυτή την εθνική;
    Ο Σαμαράς έτσι όπως έπεφτε απέδειξε γιατί τον θέλει ο γάβρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού βρήκε θέση ο Γκέκας θέλεις και να απαντήσω;
      Ο Σαμαράς έχει συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και δεν θυμάμαι να ανανέωσε με Σέλτικ. Θέλει ένα καλό τουρνουά για να κάνει ένα καλό συμβόλαιο, αλλά όχι στους γαύρους.

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Βασίλη.Τι να πούμε για το χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής.Αν είναι δυνατόν τι όνειρο είδε και ξεκίνησε με Γκέκα και το μεγαλύτερο fail κόφτη τον Κατσουράνη.Μόνο ο Πίρλο παίζει έτσι και αυτός απλά είναι ο Πίρλο.Έπρεπε να ξεκινήσει ο Μήτρογλου και να είναι στην αποστολή ο Κλάους και όχι ο Γκέκας.Όσο για τις αλλαγές απλά τραγικές δεν βοηθήσανε καθόλου και ο Κάρα έπρεπε να μπει απο το ξεκίνημα του 2ου.Ο Βύντρα τι πρέπει να κάνει για να παίξει στην θέση του ανύπαρκτου και λίγου Χολέβα.Ελπίζω να ξυπνήσει ο Σάντος και οι παίχτες γιατί αυτός ο όμιλος δίνει πρόκριση στην Εθνική μας.Ακόμα και η Κόστα Ρίκα κέρδισε χθές την Ουρουγουάη με ανατροπή εμείς καταφέραμε και χάσαμε απο την μέτρια Κολομβία.Μπράβο στον Κονέ ήτανε ο κορυφαίος χθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνο καλημέρα.
      Ο Σάντος κάνει πράξη τις επιθυμίες της ΕΠΟ καλώντας και βάζοντας να παίξουν οι "εκλεκτοί" της Ομοσπονδίας. Παρέλαβε ομάδα με χαρακτήρα και κάποια ποιότητα και την αλλοίωσε. Πλέον η Εθνική ξέρει μόνο το σύστημα πούλμαν και αυτό αν δεν στραβώσει το παιχνίδι με γρήγορο γκολ των αντιπάλων.
      Ο Μήτρογλου θεωρώ πως δεν θα βοηθούσε αλλά και πως δεν μπορεί η Ελλάδα να παίξει 4-3-3. Γνώμη μου πως έπρεπε να παίξει με 4-4-2(έξω ο Γκέκας μέσα ο Φετφατζίδης) ή με 4-5-1(πιο πίσω τον Σάλπι).
      Η Κόστα Ρίκα αδερφέ μπήκε να παίξει τη μπάλα που γνωρίζει και όχι να δείξει το νέο κούρεμα και την "ομορφιά" της. Αφού έχασε και η Ιαπωνία τα πράγματα είναι δύσκολα εώς αδύνατα.

      Διαγραφή
  3. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να δω όλο το μάτς γιατί εκεί κάπου στα μισά του 1ου ημιχρόνου έπιασε φωτιά το σπίτι ενός γείτονα και όπως ήταν φυσικό τρέχαμε να σώσουμε ότι μπορούμε.....

    Γι αυτό, αισθάνομαι ευτυχής που δεν κούρασα τα μάτια μου με τις αλλοπρόσαλλες επιλογές και τακτικές του κοιμισμένου πορτογάλου.
    Σ όλη τη διάρκεια των προκριματικών, αν το θυμάστε, η εθνική δεν έβγαζε τη σιγουριά κάποιων άλλων παλαιότερων εποχών. Όποτε κέρδιζε τό 'κανε με την ψυχή στο στόμα και μας έβγαζε τα συκώτια για να κερδίσει.
    Γενικά, καμμιά σχέση η Εθνική του 2004 μ αυτήν που βλέπουμε τώρα.
    Κι επειδή η εθνική είναι ο καθρέφτης του εγχώριου ποδοσφαίρου, τι μπορείς να περιμένεις από ένα σύνολο που αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από gay παίχτες που έχουν μάθει πως όπως και να παίξουν θα κερδίσουν τον αγώνα και το πρωτάθλημα!
    Για τους "μαλάκες" που αναφέρεις, αυτοί επειδή έμαθαν ό,τι κερδίζουν αυτό να γίνεται μέσα στο γήπεδο και παίζοντας μπάλα, απλά προσπάθησαν να σώσουν κάτι από την υπόληψή τους, πράγμα που οι υπόλοιποι δεν διαθέτουν.
    Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν οι "υπεύθυνοι" (???) και θα ξαναδούμε επιτέλους την ομάδα που μας έβγαλε το 2004 στους δρόμους.
    Αλλά όσο υπάρχουν τα μπικικίνια του τσουλου κι αυτά πρέπει όπως και δήποτε να καταλήγουν στην τσέπη του παχύδερμου και εσχάτως εστεμμένου δημοτικού συμβούλου (χα χα), χλωμό το κόβω....

    Να έχετε μια όμορφη Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλάχιστον προλάβατε να γλιτώσετε το σπίτι; Άτιμο πράγμα η φωτιά, όπου βρει ευκαιρία αρπάζει και δυναμώνει.
      Η Εθνική του 2004 βασιζόταν στον Παναθηναϊκό, τον πραγματικό Παναθηναϊκό, και αυτή όπως γράφεις στους gay. Όταν εδώ ακόμη και φέτος από συνήθεια σφάξανε τους αντιπάλους τους για να μην χάσουν(μέχρι το ματς με εμάς) τι θα συμβεί στους παίκτες; Θα προσπαθούν λιγότερο και θα περιμένουν αποτέλεσμα.
      Σε λίγο που ο πρωταθλητής θα παίζει πάλι προκριματικά να δω τι θα κάνουν, Μάλλον ξέρω, θα περιμένουν να μαζέψουν οι άλλες ομάδες τους απαραίτητους βαθμούς και αυτοί θα κάθονται.
      Ελπίζω ο νέος ομοσπονδιακός να είναι καλύτερος από τον Σάντος.

      Καλό υπόλοιπο Κυριακής και καλή βδομάδα να έχουμε.

      Διαγραφή
  4. Όποτε βλέπω Γκεκα ρίχνω τρελό γέλιο. Πραγματικά ο άνθρωπος είναι ΑΜΠΑΛΟΣ με όλη την έννοια της λέξης! Δεν μπορώ να καταλάβω...πήγε να μιμιθεί τον Φαν Πέρσι; Μόνο που ο Φαν Πέρσι ήταν έξω απ' τη μεγάλη περιοχη κι όχι μέσα στην μικρή. Και είχε και τερματοφύλακα στο τέρμα, ενώ αυτός...τεσπα, γάμα τα! Ο Κατσουράνης είχε βγει για καφέ χθες. Παλιοποζεράς. Συγχαρητήρια αξίζουν πάντως ο Κονέ με τις καλές του φάσεις και ο Σαμαράς που δεν τα παράτησε ακόμα κι όταν όλοι τα είχαν παρατήσει. Ο Σάντος είναι μαλάκας, κάθεται και πέρνει τα λεφτά του και κάνει χάρες για να μείνει στη θέση του τόσα χρόνια. Ντροπή! Όλοι αυτοι θέλουν κλωτσιές στον κώλο και σουτ, όλα τα βύσματα που λες κι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς ούτε ο ίδιος ξέρει τι πήγε να μιμηθεί.
      Ίσως με τον νέο τεχνικό να φτιάξει η κατάσταση από τους επόμενους προκριματικούς.
      Θα δούμε.

      Διαγραφή