Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Τους κάνει πλάκα ο Θεός. Η Ελλάδα στους 16 του Μουντιάλ.

13 ομάδες από την Ευρώπη ξεκίνησαν το Μουντιάλ.

Μέχρι τώρα πέρασαν Ολλανδία, Γαλλία, Βέλγιο και Ελλάδα και περιμένουμε να δούμε αν και ποιες ακόμη θα περάσουν από τις Ρωσία, Πορτογαλία και Ελβετία.

Αποκλείστηκαν Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία, Ιταλία, Κροατία, Βοσνία Ερζεγοβίνη.

2 σχόλια:

  1. Αυτό το μουντιάλ τείνει να γίνει το Βατερλώ των Ευρωπαϊκών ομάδων.Λίγο οι καιρικές συνθήκες λίγο και η κόπωση απο τα πολλά παιχνίδια έχει δώσει μια άγρια ομορφιά στο καλύτερο μουντιάλ των τελευταίων χρόνων.Πιστεύω ότι μόνο η Ελβετία θα περάσει απο τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές ομάδες.Τους κάνει πλάκα η Ελλάδα τους Ευρωπαίους συνεχίζοντας στους 16 και Ισπανοί,Ιταλοί,Άγγλοι,Ρώσοι και Πορτογάλοι πάνε σπίτι τους.Η Ελλάδα δίκαια κέρδισε το χθεσινό παιχνίδι προσπαθώντας επιτέλους να παίξει μπάλα έστω και με μαϊμού πέναλτι.Τώρα σειρά έχει η Κόστα Ρίκα σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για μας.Έστω και λόγω ανάγκης ο Σάντος κατέβασε ορθολογική
    11άδα αλλά το δικό του το έκανε πάλι βάζοντας Γκέκα αν είναι δυνατόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιος ας ρίξει κάτι στο φαγητό των Κατσουράνη-Γκέκα και πάμε στους 8.
      Δεν έχει λογική η ομάδα να είναι πιο φρέσκια στο τρίτο παιχνίδι, ούτε ο «παππούς» Καραγκούνης να τρέχει πιο πολύ από τον «πολύ» Κατσουράνη.
      Έχει μία λογική η είσοδος του Γκέκα. Ο Γκέκας σκοράρει από τα "σκουπίδια". Παίρνει ένα χαμένο ριμπάουντ και με ένα δύσκολο σουτ μπορεί να βάλει γκολ. Τα εύκολα χάνει.

      Διαγραφή