Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Τους ξεγκόλιασε. Ισπανία - Ολλανδία 1-5

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ;
Τι και αν είχε χάσει στον προηγούμενο τελικό;
Τους έβαλαν 5 και τέζα οι "καλλιτέχνες" Ισπανοί.
Μέχρι και ο Φαν Χάαλ χαμογέλασε.

4 σχόλια:

  1. Τέλος εποχής για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με κατοχή κ.λ.π.που εφάρμοζει και η Ισπανία όπως και για κάποιους κορεσμένους παίχτες της.Η μεγάλη Ολλανδική σχολή δίδαξε χθες ποδόσφαιρο γρήγορο και αποτελεσματικό όπως και η Ρεάλ που πήρε το C.L. Αν και γουστάρω Αργεντινή δεν μπορώ παρά να βγάλω το καπέλο στους πιτσιρικάδες του Φαν Χάαλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορώ αυτό το παιχνίδι της Ισπανίας, προτιμώ τον συνδυασμό δύναμης και τεχνικής. Περιμένω να δω την Ουρουγουάη γιατί η Χιλή ήταν καλή αλλά χωρίς διάρκεια. Η Αργεντινή με τον Μέσι με ξενερώνει. Τον κοιτάς και πέφτει κάτω ζητώντας και κάρτα.
      Αν η Ολλανδία συνεχίσει έτσι θα με κερδίσει.

      Διαγραφή
  2. Οι Ολλανδοί διέλυσαν κ αυτό το βαρετό αντι-ποδόσφαιρό των Ισπανών κ την υπεροψία τους. Το γκολ του Βαν Πέρσι (1- 1) θα είναι στα highlights του μουντιάλ αυτού κ όχι μόνο. Υποστήριζα από μικρός Ιταλία και Αργεντινή στα ΠΚ, αλλά αυτοί οι Ολλανδοί αν αποβάλλουν το κόμπλεξ των χαμένων τελικών, πάνε για κορυφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά δεν το λες και αντιποδόσφαιρο, αλλά και εμένα με εκνευρίζει. Το 1-1 το είδα σε επανάληψη αρκετές φορές για να χορτάσω την έμπνευση και την εκτέλεση του Φαν Πέρσι. Φέτος δεν υπάρχει η μεγάλη δύναμη και με τέτοιες εμφανίσεις η Ολλανδία θα είναι φαβορί. Εκτός και αν ... ο τίμιος "άρχοντας" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου πει στα όργανά του να τους σφάξουν.

      Διαγραφή