Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Αυτοί ήθελαν, αλλά εμείς δεν...

Γκρίζοι λύκοι, ανθέλληνες «γείτονες» εθνικιστές και παραδόπιστοι Έλληνες(φραγκοφονούληδες) ήθελαν πολύ να ΚΛΕΨΟΥΝ τη νίκη στο ΟΑΚΑ από την ομάδα του Ζοτς. Σπάνια σχολιάζω στις νίκες της ομάδας εκτός αν έχουν έρθει με πολύ άγχος απέναντι σε κατώτερο αντίπαλο. Η σημερινή νίκη όμως έχει μοναδικά χαρακτηριστικά. Ο εξάστερος κόντρα στους γαύρους αντιμετωπίστηκε λες και ήταν ομάδα της Α2.



Προσπάθησαν πολύ με ανύπαρκτες παραβάσεις, μη μετρώντας καλάθια που έπρεπε να μετρήσουν και αφήνοντας τους αντιπάλους να κάνουν το παιχνίδι τους σαν να ήταν στο ΣΕΦ.
Αν πω να κλείσω τα μάτια σε όλα αυτά(πράγμα αδύνατο) και θελήσω να σχολιάσω μόνο την ομάδα μας τότε θα σταθώ στο πρώτο μέρος. Η ομάδα δεν σούταρε από μακρυά και όταν σούταρε στο δεύτερο μέρος δεν τα έβαζε(4/13 δεν είναι ποσοστό για τον Παναθηναϊκό). Η αστοχία στα δίποντα λίγο κάτω από 50%(23/47) ήταν τα αίτια που κατάφεραν τα ψάρια να μας κοντράρουν.

Όλοι θα σταθούν στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Μήτσο, εγώ θα σταθώ στον Περπέρογλου. Η παρουσία του στο πρώτο μέρος, ειδικά που από το 2ο δεκάλεπτο η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ, βοήθησε να μην ανοίξει η διαφορά και έτσι με συνεχόμενη αντεπίθεση στο 3ο δεκάλεπτο να αποκατασταθεί η τάξη. Στο 4ο δεκάλεπτο ... η ιστορία επαναλαμβάνεται κάποτε με σωστή διαιτησία παίξανε με τους Ρώσσους στο ΣΕΦ να έχουν 3 παίκτες στο παρκέ. Σήμερα είχε την διασκευή του έργου 5 παίκτες ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ και 8 τα ψάρια.

Επειδή ομάδα σημαίνει σύνολο-δεσμός-ομοιογένεια κάτι μου λέει πως ο Ομπράντοβιτς με τον Ιτούδη θα ετοιμάσουν κατάλληλα τους παίκτες ώστε να σπάσουν την έδρα. Τώρα πλέον έχουν επιπλέον κίνητρο, είναι μόνοι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου